Burping Toothy varde. Fantāzijas komēdija. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Burping Toothy varde. Fantāzijas komēdija
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005075062



Скачать книгу

tika izveidoti ceļgali. Tad viņš tika pārklāts ar radioaktīvo svēto Kozulia asaru, un shard atdzīvojās.

      Tika baumots, ka Radītājs plaģializēja viņu viedokli no attēla, uz kura bija karājušies visi elektriskie stabi: “NEIZVĒRT, KILL!!!”, to mazliet modernizēja, novietojot uz horizontālas plaknes vai, drīzāk, galvaskausa formas pogu, bez acu kontaktligzdas līstēm. un mute, tika piestiprināta pie karietes augšdaļas, un kājas augšstilbi bija piestiprināti ar kauliem ar tipiskiem galiem abās pusēs, un tiem bija piestiprināti vienas formas potītes vai kauli. Un automašīna paskatījās, un viņš kautrējās par sevi. Galu galā viņš ir pret plaģiātu, bet aplis un domuzīme jau ir izgudrots?!

      Un viņš nolēma nedaudz labot sevi un izveidoja šo kaulu mutantu apgādniekus, starp citu, viņi stingri sazinājās ar Morzes kodu, tāpat. Kas to nesaņem, es paskaidrošu: tas ir kaut kāds Morzes kods, bet, protams, nevis no alfabēta, bet gan no četrbitu bitu sistēmas. Precīzāk, viņi dejoja soli vai krānu deju. Un viņi saprata, ka tirgus – grupas komunikācija – nav laipni gaidīts un tika sodīts saskaņā ar viņu likumiem, kā plaģiāts – saskaņā ar cilvēku.

      Kopumā viņš nāca klajā ar tādu pašu radījumu kā ar shard, tikai bez vienas kājas, un galvaskausa vietā uz acs stieples-kakla-nerva parādījās acs, kas visos virzienos kā pušķis karājās un bija ļoti spēcīgs, piemēram, tērauds un izstiepts kā gumija. Pati acs, kas sastāv no stikla vai cirkonija un pat reti no briljanta, piemēram, valdības augstāko līmeņu lokā un citiem caurspīdīgiem akmeņiem, ieraudzīja radioaktīvu mirdzumu un tad redz zemes gaismu. Acs bija pārklāta ar četriem gumijotiem polivinilhlorīda plakstiņiem augšējā, apakšējā, labajā un kreisajā pusē. Un miegainā stāvoklī tie saruka pumpurā kā zieds, un tādā stāvoklī arī uzkrājās asara vai radioaktīvs puņķis, tos izpūšot un izmetot šīs shard galvaskausā, kam turklāt nebija tukšas acu rozetes. Un viņi sauca šo maigo radījumu, labu un žēlsirdīgu, – KAZULIJA ČERNOBILU.

      Vienā Kasulijā bija desmit šķembas vai šķembas.

      SKULLS atšķīrās no SKULLS pēc vecuma, tas ir: SKULL ir salaga, un SKULL ir karavīrs, kurš ir devis uzticības zvērestu Galupijai.

      Pati Kasūlija ēda vienkārši: viņa apsēdās uz izstarotās radioaktīvās vietas un absorbēja, līdz pati spīdēja. Jo vairāk radikāļu vanagā, jo ātrāk tas sāka svēti un spļaut… Pilnveidotais šķidrums nekavējoties tika absorbēts sausās porās un deva enerģiju dzīvībai, tāpat kā atmosfēras skābeklim – olbaltumvielām un ogļhidrātiem.

      No augšas visi gallups bija kā oranži oranži zirnekļi, kas, pārvietojoties kā grabulīši, pārvietojoties bija saberzti ar eļļu. No pirmā acu uzmetiena viņi visi šķita vienpusīgi, piemēram, ar gultņiem, bet, ja paskatāsit cieši, tie tomēr kaut kā atšķīrās. Tas nebija ne raksturs, ne vispārīgas izciļņu formas, kopumā kā skudras, un pēdējā skaitīšanā, kas notika pirms pieciem gadiem, bija gandrīz miljards no tiem…

      VLADU Semisraka bija vienīgais, kas atšķīrās no citiem iedzīvotājiem, tāpēc tas bija tā divi sazarotie procesi briežu ragu veidā, pa astoņiem mezgliem. Viņam bija vadītāja un gandrīz Dieva spēks. Visi baidījās no viņa, bet necienīja viņu. Viņi vienkārši teica, ka viņš ir vecākais, un tāpēc viņa vārds bija likums.

      Pēc tam viņš gāja pa Botva Čerēviča hierarhisko mērogu, kuri bija kolonijas likumdevēji, piemēram, Dūma, Kongress vai vienkārši bez Feni bazāra un tamlīdzīgiem. Un viņi valkāja divus saritinātus, piemēram, argali, ragus. Un, jo vairāk bija pagriezienu, jo nozīmīgāka un autoritatīvāka bija balss Botvā. Un Kozulia ragi bija iestrēguši, jo šī elite sevi parādīja ar diviem vai vairākiem indivīdiem. Čereviči sevi sauca: “Lielās Galupijas Botvas štata neaizskaramā ģenitālija.” Viņiem bija neaizskarama imunitāte, un tikai tas, kurš varēja nolauzt viņu ragus, ir Pats, Viņa Paaugstinātais. Bez torņa diženuma, visu Galupu ģeneralizifīls, Viņa prezidentūra, Visaugstais Kungs, Semisraks.

      Tālāk pēc čerevičiem devās SKULLS – aizstāvji, apsardzes darbinieki, klaigāji, parazīti un bērni. Viņiem bija tikai viens rags par tēmu, piemēram, karbonāde, uz kuras viņi pagriezās un savērpās tāpat kā Yula, tādējādi viņi iebāza kāju kaulus ienaidnieka sejā. Un viņi vadīja dārzus, it kā leģionus vai bataljonus… īsi sakot, VISPĀRĪGIE BROTI.

      Viņi, Čerepkova brālības ģenerāļi, ar visām savām inertajām aknām nesagremoja Lielās Galupijas Botvas neaizskarojamo ģenitāliju.

      Reprodukciju veica īpaša Čereviču grupa ar kazas ragiem, kuru nosaukums bija UCHICHALKI,

      kas vienkārši veidoja urnas no zemes, iesmērējot Kazulu, tikko apžilbinātu ar asaru. Viņi visus veidoja pēc noteiktas daudzkārtības: desmit Čerepkovu un vienu Kasuliju; simts duci, plus viens ģenerālis; simts ģenerāļu, plus viens Čerevičs un viens kungs… Skolotāji bija arī Uchiha. Arī Učiha meitenēm bija savs Kazuls, tāpat kā elitei, bet tikai vienā reizē.

      Tā viņi dzīvoja. Bet, ja Kazuls nomira, tad šķembas nomira no bada. Nežēlīgi, bet moderni.

      Viņiem bija arī pusaudžu caurumi, kur viņi jauniešiem mācīja Galupijas etiķeti un citas viņu zinātnes. Tā jaunais Šards ar jauno Kasuliju aizbēga no nodarbībām un devās pa tumšo tuneli. Viņi ir dzimuši vienā reizē un no desmitiem šķembu, tikai viņš izdzīvoja. No vienas puses, viņš jau ir učiha, jo viņam, protams, ir savs Kazulis pēc izdzīvošanas un dzīves skolas (SHVP), taču viņš to pat nenojauta, jo viņš joprojām bija mazs un stulbs un neredzēja lielas un biezas problēmas. Slepeni traucējumi kolonijā radīja pasīvu atmosfēru, kas nebija pieejama bērniem. Un iemesls bija tas, ka kolonijā nebija pietiekami daudz radioaktīvu pārtikas, un tāpēc viņš izdzīvoja viens pats. Protams, līdz šim tas ir noticis reti, bet laika gaitā degradācija ir palielinājusies. Un visi to redzēja un no bailēm saprata, lai netraucētu jaunākās paaudzes prātus.

      – — Ir garlaicīgi kļūt Galupijā … – jauns shard vārdā Pukik sāka sarunu melanholiju.

      – — Jā, jūs aizmirstat, Pukik, bet viss par šokolādi! – nervozi noliedza Kazuls vārdā Zulka. Pieaugušie Kazuli parasti piemin ar “ia” beigām – Kazulia, bet jaunieši – bez “un” – Kazul. Vai tas ir skaidrs?? – Neesiet skābs, planējošs, viss ir ieeļļots!! Augsts. Mēs esam dzimuši un izdzīvojuši.

      – — Un visi mani brāļi nomira. – Pukiks izmeta mugurkaulu sienā un pagrieza to sev priekšā. Šķembām nebija acu, tāpēc tās skatījās ar visu galvaskausu un uzreiz redzēja riņķī, tikai divdesmit procentiem tika koncentrēta uzmanība, bet pārējais tika uzskatīts par sānu.

      – — Ko tu ripini vati, planē? – viņa iepļāva galvas aizmuguri ar Zulk Pukik kaulu, kurš saldi pasmaidīja un atkal nopūtās, sauļojās.

      – — Eh, heh, heh – galvaskausa kreisajā pusē smilšu piliena formā parādījās skumjas un ripoja pa vaigiem, atstājot pēdas.

      – — Nevajag bzdi tevi, piemēram, blaugznas uz padusēm! – Zulka iesaucās un uzlika klikšķi ar kājas kaulu uz Pukiku. Klikšķis atskanēja un atbalsojās tuneļa dziļumā.

      – — Noklikšķiniet vēlreiz! – vaicāja Pukiks.

      – — Če, vai tev tas patīk?.. Turies.. – un Kazulija ielika zem aizmugurējās plāksnes līdzjutēju tiktāl, ka no galvaskausa porām izcēlās jebkādas atliekas.

      – — Oooooh!!!! – galvaskauss bija sasalis ar drebošām trīcēm, jo tas ir tāds mazgāšanas veids kā vanna vai duša.

      – — nedomājiet, zema, nevelciet vilni. Viss ir tik super!!!

      – — Es nelokos … – lielgabalam viņš ir melanholisks.

      – — saliekties!.

      – —