Numeroloogia. Leia oma õnne valem. Kai Tamm

Читать онлайн.
Название Numeroloogia. Leia oma õnne valem
Автор произведения Kai Tamm
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 978-9949-9738-2-8



Скачать книгу

Seepärast võid tunda end üksiku ja mahajäetuna. Kuna oskad rahaga üldiselt hästi ringi käia, arvavad sõbrad ja sugulased, et oled rikas, kuigi see ei pruugi kaugeltki paika pidada.

      Sul pole täpset ettekujutust teiste elust. Seepärast ei teadvusta sa endale suhtumist nendesse, kellega koos elad või seotud oled. See tekitab perekonnaelus ja suhetes palju probleeme.

      Edu, rikkuse ja kuulsuse saavutad siis, kui oskad asju reaalselt hinnata, teed praktilisi plaane, oled töökas, omad tugevat tahtejõudu ja ei karda rinda pista raskustega.

HINGENUMBER – 5

      See on iga kuu 5. kuupäev.

      Kõigi 5. kuupäeval sündinud inimeste hingenumber on 5.

      Sind valitseb planeet Merkuur, kes annab sulle kiire taibu, kuid samas õrna ja haavatava loomuse. Oled õpihimuline mõtleja. Sinu aju on pidevas tegevuses. Sulle meeldivad ka meelelahutused, püüad enda ümber luua rõõmsat ja õnnelikku atmosfääri. See nõuab sult palju energiat, sest kõiki korraga õnnelikuks teha pole võimalik. Kuna oled huvitatud tunnustusest, kulutad selle saavutamiseks kogu oma energia ja ressursid.

      Oled hea suhtleja ning see aitab sul tunnetada enda väärtust. Oled alati valmis vestlema, kuid rohkem räägivad sinu eest miimika ja žestid. Ilmselt on sul on ka telepaatilised võimed, sest number 5 esindab suhtlemist ja infovahetust igal tasandil. Sinu mõistus vajab pidevat stimulatsiooni, seepärast lausa neelad uusi muljeid ja teadmisi. Sul on väga suur tutvusringkond ning paljusid neist nimetad sõpradeks, kuigi tõelist südamesõpra, kellele endast kõik räägiksid, ei pruugi sul olla. Lood kergelt uusi tutvusi ja sõbruned kiiresti iga numbri esindajaga, kuid sinu püsimatuse tõttu ei kesta selline sõprus kaua. Nõrkadel perioodidel võid paljud sidemed katkestada, kaotada usu sõpradesse ja tunda end üksikuna.

      Tead hästi aja hinda ja seetõttu kiirustad alati, kuid hilinemine on üks sinu suurematest puudustest. See tuleb sellest, et sa ei hinda õigesti oma aega ja võimalusi.

      Pidev soov riskida võib sind tõugata hasartmängudele, kuid kui see muutub kõikevõitvaks kireks, on lugu halb.

      Sinu iseloomu rahutus väljendub selles, et sa ei jõua ühte asja veel lõpetadagi, kui juba haarad uue järele. Sulle tundub, et maailmas on nii palju tundmatuid ja läbiproovimata asju, mille tõttu ei saa sa kunagi puhata. Töötada korraga mitme asja kallal on küll tänuväärne, kuid sinu puhul võib see ületada kõik piirid. Liigne killustatus viib selleni, et sa ei suudagi saavutada midagi konkreetset.

      NÕUANNE: Pead endale teadvustama, et kõiki maailma teadmisi pole võimalik omandada isegi sinul.

      Kuna oled võimeline väga kiiresti ümber lülituma ühelt teemalt teisele, võivad paljud sind tuulepeaks pidada. Sinu tegelikku olemust mõistavad vaid sama kiire taibuga inimesed kui sa isegi. Nendega võid mõne tunni jooksul läbi arutada väga paljud täiesti erinevad teemad – alustades ussikese närvisüsteemist ja lõpetades viimaste tehnika saavutuste või universumi saladustega. Mis puutub konkreetsetesse faktidesse, siis on sinu aju tõeline ladu. Vahel võid näida hajameelsena, kuid see mulje on petlik – vajamineva informatsiooni leiad oma ajust üles peaaegu momentaalselt. See võib jääda paljudele mõistatuseks, sest sa ei oska kirjeldada oma süsteemi.

      Võimalik, et valikuvabadus tekitab sinus kaose ning sa pole võimeline valikut tegema. Päeva jooksul võivad sinu plaanid muutuda täiesti vastupidisteks, mis teeb sind teiste silmis ebausaldatavaks partneriks. Püüad hoiduda vastutusest ja ei soovi jõuda millegi tuumani. Sellega võid kaotada keskendumisvõime ning teiste usalduse.

      NÕUANNE: Mõtteselgus ja võime positiivselt mõelda aitavad teha õigeid valikuid.

      Armastad peent kunsti, eriti poeesiat ja võid seetõttu vahel väljendada end värsivormis. Oled romantik ning elu on sinu jaoks võluv eksperiment. Sa ei allu igat sorti jutlustajate mõjudele. Hindad traditsioonilisi uskumusi, kuid vaevalt, et müstikuks muutud. Oled oma mõttelaadilt sõltumatu ja alati avatud uutele ideedele.

      Sul on nooruslik ja kiire aju, mõtled oma plaanid hästi läbi. See teeb sind teiste silmis võluvaks. Otsuste tegemisel oled kiire ja käitumises impulsiivne. Armastad muutusi ja vaheldust ning ei tee pikaajalisi plaane, mis nõuavad kannatlikkust. Oled pidevas tegevuses uute ideede loomise ja rahateenimisvõimaluste väljatöötamisega ning alati valmis riskeerima. Eelkõige oled siiski mõtleja ning materiaalseid väärtusi hindad vaid nii palju kui need aitavad teoks teha sinu unistusi, kuid neid on sul palju ja üha uusi tuleb juurde.

      Jätad oma veetleva isiksusega, progressiivsete ideedega, kohanemisvõimega, väljendusselgusega, loogikaga ja lõbusa ning optimistliku ellusuhtumisega teistele hea mulje. Samas võib sinu käitumine olla ettearvamatu. Tänu telepaatilistele võimetele ja heale intuitsioonile teed ruttu selgeks nende inimeste kavatsused, kellega suhtled ja näed läbi oma partnerite ning kolleegide manöövrid. Tihti annad vastuse enne, kui oled ära kuulanud küsimuse, sest mõistad kuuldu mõtet intuitiivselt. See võib teisi vahel hirmutada.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

      1

       Avesta (A-vesta: esimene teade) – muistsete aarialaste püha raamat, mille ühes osas on väidetavalt kõik teadmised Kosmilistest Seadustest. Sellele raamatule põhinev legend räägib, et kõigi viie rassi esivanemad tulid Maale erinevatest tähtkujudest (Luik, Lüüra, Suur Karu jne) ning tõid endaga kaasa erinevaid teadmisi.

/9j/4AAQSkZJRgABAQEASABIAAD/2wBDAAQDAwQDAwQEBAQFBQQFBwsHBwYGBw4KCggLEA4RERAOEA8SFBoWEhMYEw8QFh8XGBsbHR0dERYgIh8cIhocHRz/2wBDAQUFBQcGBw0HBw0cEhASHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBwcHBz/wAARCAJTAZcDAREAAhEBAxEB/8QAHQABAAEFAQEBAAAAAAAAAAAAAAYDBAUHCAIBCf/EAF8QAAEDAwIDAwcECQ8HCQkBAAEAAgMEBREGEgchMQgTQRQiMlFhcYEVQlKRGCMzYnKCkqHBFhckNDdDVnOUsbKztNHSU2Z1hKXh4yU1OERUdJOi8DZGY6OkwsPE0+L/xAAcAQEAAwEBAQEBAAAAAAAAAAAAAwQFAgEGBwj/xAA+EQEAAgECAgYHBgUEAgIDAAAAAgMBBBIFExEhIjEyQRQzUVJhcYEGFSNCobE0kdHh8CRicsEHY0OSU6LS/9oADAMBAAIRAxEAPwDohfVPkhAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQE

1

Avesta (A-vesta: esimene teade) – muistsete aarialaste püha raamat, mille ühes osas on väidetavalt kõik teadmised Kosmilistest Seadustest. Sellele raamatule põhinev legend räägib, et kõigi viie rassi esivanemad tulid Maale erinevatest tähtkujudest (Luik, Lüüra, Suur Karu jne) ning tõid endaga kaasa erinevaid teadmisi.