Numeroloogia. Leia oma õnne valem. Kai Tamm

Читать онлайн.
Название Numeroloogia. Leia oma õnne valem
Автор произведения Kai Tamm
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 978-9949-9738-2-8



Скачать книгу

otsuseid. Need omadused aitavad sul tõusta teistest kõrgemale. Töötad visalt ja kulutad tööle enamuse oma ajast. Aga kui sa edu ei saavuta, siis muutud pessimistlikuks ja kurvaks, oled pettunud ning närviline ja langed depressiooni.

      Armastad kritiseerida teisi, kuid ise sa kriitikat ei talu. See ei tähenda, et sa poleks oma vigadest teadlik. Kui sind kritiseeritakse, võib see viia sind hingelisse vapustusse, kuna kriitika võimendub sinu „hingepeeglis“ mõõtmatult.

      NÕUANNE: Sul tuleks õppida asetama end nende olukorda, keda ise kritiseerid, siis jõuad ehk mõnikord sõnal sabast kinni saada ja ka ise kriitika suhtes taluvam olla.

      Loomult oled omakasupüüdmatu ja vaba kadedusest, sa ei õelutse ega kaldu rahulolematusele ning sul on lahke süda. Sulle on omased head kombed ja hea maitse. Soovid piiramatut vabadust, kuid sa ei salli korralagedust, laiskust ega tegevusetust. Sa pole aeglane ega kõrk ning ei anna petlikke lubadusi. Kuna ise väljendad end selgelt, siis ootad ka teistelt selgeid vastuseid. Vastassugupoolele ei jää sa märkamatuks. Kui sa ei püüa liigselt domineerida, oled hinnatud ja armastatud kaaslane. Oma kolleegidele ja sõpradele avaldad mõju, vahel võib-olla ka survet.

      Sul on kõik eeldused teisi inimesi energeetiliselt mõjutada. Sidemete loomisel oled sõltumatu. Võid luua perekonna ning muretseda lapsi, kuid jääd siiski alati truuks enda veendumustele ja soovidele. Sel põhjusel pole partneri leidmine sulle lihtne. Sinu väljavalitul tuleb pidevalt leppida sellega, et sul pole aega „sentimentaalsusteks“ või et sa unustad mõne tähtsa koduse toimetuse tegemata jms.

      NÕUANNE: Sa vajaksid partnerit, kellel oleks sama tugev iseloom kui sinul – sel juhul võite koos eksisteerida rahumeelselt, segamata end teineteise asjadesse.

      Sa kaldud oma kirge aktiivselt väljendama. Intiimsuhetes võid kalduda äärmusest äärmusesse, s.o sügavast andumusest täieliku egoismini. On võimalik, et oled häbelik ning väldid seksuaalsuhteid, sest sul puudub kindlustunne ja julgus. Võid olla võimeline suhtuma kannatlikult vestlustesse ning arutlustesse paljudel teemadel, kuid seksuaalelu asjus ei pea sa seda sobilikuks. Sel juhul vajaksid partnerit, kes suudaks sind puritaanlikest eelarvamustest vabastada.

      Armastad palju lugeda ning leiad loetust alati uut ja kasulikku. Sul on vilgas mõistus, rohkesti uusi mõtteid ja ideesid. Hingepõhjas oled intellektuaal, kes püüdleb alati uute teadmiste poole. Võib näida, et alustad uusi ettevõtmisi ülima kergusega, kuid tegelikult ei tee sa midagi enne kõiki poolt ja vastuväited läbi kaalumata. Sinu arvestus toimub lihtsalt kiiresti. Oled distsiplineeritud ja edasipüüdlik, praktiline ning tõsine. Sinuga on hea koostööd teha, kuna su kontroll oma emotsioonide üle on tugev. Püsid kindlameelse ja otsustusvõimelisena ka kriisiolukordades.

      Oled visa, kuid vahel võid ka ärrituda. Üldiselt suhtud elus ettetulevaisse tõusudesse ja mõõnadesse erilise närvilisuseta ning ei kaota naljalt mehisust, eriti kui kriisisituatsioonis leidub neid, kes sinu peale loodavad. Siis ilmutad sa alati parimaid liidriomadusi ja unustad oma ego.

      NÕUANNE: Kuna sinu liigne aktiivsus võib tekitada pingeid, peaksid aeg-ajalt mediteerima, viibima looduses või vähemasti kuulama head muusikat.

      Religioonisse suhtud austusega, kuid vaevalt saab sinust mõne kindla sekti andunud liige. Sul võib tekkida mõtteid, et oled sündinud eriliseks missiooniks. Siis teed selle missiooni täitmiseks visalt tööd, isegi kui pead tooma ohvreid ja taluma ebameeldivusi.

      Armastad elu, vaimustud kaunitest kunstidest. Tõde on sulle elus tähtsaim, mistõttu oled alati valmis tõde omaks võtma ja vastavalt sellele käituma. Iseasi, kas sinu tõde on seda alati ka teistele.

      Vahel võib sul kaduda soov teisi aidata. Tehes midagi teiste heaks, ootad ikka kui mitte tasu, siis vähemalt kiitust. Sinu kõrgendatud enesehinnang võib viia selleni, et sind jätavad täiesti ükskõikseks isegi lähedaste ja sõprade mured. Tihti jätavad sind täiesti külmaks ka teiste tunded ja üldised käitumisnormid. Piiritu enesekesksuse sunnil järgid vaid omi veendumusi. Selline käitumine võib vahel siiski ka positiivseid tulemusi anda: tundes end olukorra peremehena kinnitab see sinu usku enesesse.

      Mõnikord võid kokku puutuda probleemidega, mille lahendamiseks tuleb mobiliseerida kogu oma jõud. Siis võid hakata kahtlema võimaluses oma plaane edukalt ellu viia, viivitused ja takistused ajavad sind meeleheitele ning sa ei orienteeru enam milleski. Peaksid aja maha võtma, keskenduma ning taastama oma eneseusu, sest hingepõhjas tead hästi, milleks võimeline oled. Kui avastad nipi, kuidas suhelda oma kõrgema „minaga“, hajuvad probleemid.

      Sulle on väga tähtis, millise mulje jätad endast teistele. Kuna oled sõbralik ja abivalmis, saavutad uute inimestega ruttu kontakti. Oled küllaltki suhtlemisaldis, kuid tegelikult usaldad vaid iseennast. Üksindus sind ei hirmuta, pigemini vastupidi – valmistab sulle rõõmu. Seetõttu kaod aeg-ajalt tuttavate vaateväljalt. Sulle meeldib võimalusi kaaluda täielikus üksinduses, kuid sellele vaatamata veedad siiski meeleldi aega ka teiste seltsis, seda juhul kui seltskonna saad valida sina. Võõrustajana oled ületamatu. Kui sinu rahakott ka kõhnuke on, pakud sa siiski külalistele alati parimat, isegi juhul kui hiljem ise paastuma pead.

HINGENUMBER – 2

      See on iga kuu 2. kuupäev.

      Kõigi 2. kuupäeval sündinud inimeste hingenumber on 2.

      Number kahe valitseja on Kuu, mis kingib sulle õrnuse, näitlejalikkuse ja romantilise iseloomu. Oled rahuarmastav ja viisakas. Fantaasia teeb sind leidlikuks, kuid sul ei jätku enesekindlust, et viia oma ideed ellu sama jõuliselt nagu „ number ühed“ seda teevad. Vajad ideede teostamiseks häid toetajaid ja õiget suunamist. Kuu tõusud ja mõõnad mõjutavad sind enam kui kedagi teist. (Nais „kahed“ elavad need emotsionaalsemalt läbi kui mees „kahed“.)

      Vahel oled täis usku ja lootusi, vahel langed lootusetult depressiooni; sul on kõrge tundlikkus, kalduvus nukrutsemisele ja sentimentaalsusele.

      Oled hea suhtleja ja sul on arenenud mõõdutunne. Kui tekivad suhted, mis põhinevad usalduslikkusel, meeldib sulle oma muresid ja probleeme teistega jagada. See tunne on vastastikune ja ka sulle räägitakse asjust, mis südamel. Võib esineda teiste inimeste „tunnetamist“, kuna Kuu on andnud sulle hea intuitsiooni ja võime leida tee varjatud tarkuse juurde, millel ei pruugi midagi ühist olla inimliku loogikaga. Vahel võib see tunnetus sind ka petta, kuna sa lihtsalt ei taha näha inimesi sellistena nagu nad on vaid püüad neid ilustada ning ühel päeval, kui oled sunnitud reaalsusega silmitsi seisma, võib see olla vägagi valus.

      Kõrgendatud vastuvõtlikkus aitab sind elus palju. Üritad enamasti käituda nii, et „hundid oleksid söönud ja lambad terved“. Tead täpselt, et „andja käsi ei vähene“ ja kõik siin maailmas on vastastikune. Nii head kui halba makstakse alati mitmekordselt tagasi ja saades õpib inimene andma.

      Kui sinu sünnikaardis on Kuu heas aspektis, siis kasutad tema energiat positiivses ja loomingulises suunas. Vastupidisel juhul surub kiiresti muutuv iseloom sind vaimsesse agooniasse. Võid muutuda salalikuks, klatšihimuliseks ja vaenulikuks nende vastu, kes on sinust kõrgemal tasemel või elujärjel.

      Nagu Kuu, mis peegeldab Päikese valgust, peegeldad sina tagasi end ümbritsevat maailma. Kui huvitud poliitikast, teed ühiskonnas muutusi ja reforme, mis edendavad elu. Kui oled kunstnik või kirjanik, siis muudad oma loominguga maailma paremaks ja rahulikumaks. Parimal juhul pühendad oma elu teiste omakasupüüdmatule teenimisele ja aitamisele.

      Kui sind alandada või teha sulle halba, võib sinust saada tugev ja julm vastane. Kaitsed kindlalt oma otsuseid, samme ja veendumusi, vaatad takistustele vapralt näkku kuni pole saavutanud soovitut. Sa ei löö kergelt araks ega anna ka alla. Kuu esindab emalikku printsiipi – ettevaatlikkust, kannatlikkust, armastust ja hoolitsust. Ka sinul on kõik need omadused peale kannatlikkuse. Sul on hea süda, oled õrn, abivalmis ja truu oma kohustustele. Pead sõprust pühaks ja võid selle nimel ohverdada kõik, mida omad.

      Oled peene ja haavatava hingega ning seetõttu võivad teiste teod ja sõnad sind kergelt tasakaalust välja viia, kuid tihti on selline haavatavus liiga tugeva kujutlusvõime tulemus. Seda puudust on lihtne väärtuseks muuta: tuleb vaid analüüsida, kas keegi tahtis tõesti haavata