Numeroloogia. Leia oma õnne valem. Kai Tamm

Читать онлайн.
Название Numeroloogia. Leia oma õnne valem
Автор произведения Kai Tamm
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 978-9949-9738-2-8



Скачать книгу

olla ka täiesti abitu ning ei suuda kellelegi toeks olla, endast rääkimata.

      Nii nagu Kuu sõltub Päikesest, sõltud sina teistest numbritest, muutudes nende läbi suhtlevamaks ja sotsiaalsemaks. Pidevalt muutuva loomuse tõttu mõtled ja otsustad väga kiiresti. Suhtud inimkonda heatahtlikult ja sinu motoks on: „Ela ise ja lase ka teistel elada“. Sa ei armasta riide ja tülisid. Hoiad vaidlustes nii elegantset joont, et kõik tunnevad end rahuldatuna. Oled hea diplomaat, kuna kasutad seda instinktiivselt ja intuitiivselt.

      Sulle meeldib reisida. Võõraste maade külastamine annab sulle paljudes asjades kosmopoliitsema vaate. Sulle ei meeldi plaanid ja ettevalmistused, mida teised on sinu jaoks teinud, sest armastad oma vabadust. Erined teistest numbritest vähema julguse ja ambitsioonikuse poolest. Loomult oled suletud, vahel häbelik. Sulle ei meeldi valetada ja teeselda. Kuigi tunnistad alati oma vigu, võivad inimesed sinu nõrkusi ära kasutada ja sind ekspluateerida või mustata.

      Tänu rahutusele ja kalduvusele fantaseerida võid kuulda sugulastelt ja sõpradelt tooreid sõnu. Sa ei talu inimesi, kes annavad valelikke lubadusi. Oled kannatamatu, kuid harva kahetsed seda. Kordad ikka ja jälle vanu vigu ja kannatad nende pärast. Kriitika sulle eriti ei meeldi.

      Kui Kuu on sünnikaardis halvas aspektis, siis võid langeda oma eksimuste ja otsustusvõimetuse ohvriks. Muutud usaldamatuks, rahutuks, takerdud ja eksled oma sisemistes dialoogides. Võid sattuda meelitajate võrku. Kui Kuu on heas aspektis, oled meelitajate kavatsustest teadlik, kuid vaikid ja lased end petta, kuna oled väga viisakas ja üldse mitte ükskõikne meelituste suhtes.

      Aeg-ajalt võivad sind tabada tugevad emotsionaalsed plahvatused ning sel momendil on parem sinu silma alla mitte sattuda, sest hakkad süüd enda saamatuse pärast teiste kaela veeretama ja võtad kõike isikliku solvanguna. Depressiooniperioodidel tunned alateadlikku soovi laadida end võõra energiaga, võid muutuda labaseks, pealetükkivaks ja tüütavaks. Sinu ego täidab „kogu maailmaruumi“ ning sa ei mõtle üldse teistele. Siis tundub sulle, et kogu maailma muredest on sinu omad kõige raskemad kanda ning keegi ei mõista sind siin maailmas. Samas võid täiesti ootamatult ja täielikult ümber lülituda teiste muredele ja enda omad hoopis unustada. Neil puhkudel võid olla äraarvamatu käitumisega.

      Oled vilunud kõiges, mis puudutab armastust ja ilu. Kui sind ümbritsevad inimesed, kellega sinu numbrite vibratsioonid on harmoonilised, käitud enesekindlalt ja sunnid oma mõtteid jõuliselt peale. Kõige kiirem ja efektiivsem tee sinu eneserealisatsioonile on vastastikused suhted. Ka intiimsed. Sinu areng toimub vaid läbi suhete. Sugudevahelises vastastikuses protsessis ilmnevad kõige selgemini sinu puudused ja vabaneb potentsiaalne energia. Mida lähemad ja usalduslikumad on suhted, seda enam sa õpid ja seda harmoonilisem on sinu elu.

      Enamasti oled hoolitsev ja tähelepanelik kaaslane. Ka enda suhtes. Püüdled harmoonia poole ja leiad väljakutse oma väljavalitu hinges. Üldiselt oled rahulik, kui vaid ei tõusnud voodist vasaku jalaga või miski ei sega sinu plaane.

      Võid olla ka liiga nõudlik oma partneri suhtes. See ei too midagi head, seepärast oleks sulle sobivaks partneriks see, kes ei karda sind „paika panna“, kuni õpid säilitama tasakaalu suhetes.

      Intiimsuhetes peab sinu partner olema õrn, kannatlik ja taktitundeline, sest pikad eelmängu hellitused vabastavad sind alateadlikest hirmudest.

      NÕUANNE: Pead leidma partneriks „sugulashinge“. Vaid sel juhul võid saada intiimlähedusest maksimaalse rahulduse.

      Sulle meeldiks omada sõpra, kellel on sinuga ühised huvid ja vaated elule ning kes oleks kõiges sinuga koos. Kuni sa pole teda leidnud, ei tunne sa end täisväärtuslikuna. Emotsionaalne seotus partneriga ja kaitstusetunne on sinu elus tähtsal kohal, kuid sel tasandil võivad esineda ka kriisid.

      Mõnikord pöörad pisiasjadele liialt palju tähelepanu ning unustad samal ajal põhilise ja sul on raske näha „metsa puude taga“. Ebaõnn paneb sind nukrutsema ja kurvastama, kuid mõnel juhul võib see sind agressiivseks muuta. Võib jääda mulje, et sulle meeldib konfliktsus, kuigi tegelikult näitab selline käitumine soovi olla iseseisev ja enesekindel. Püüad põikpäiselt kaitsta oma vaateid ja veendumusi, kuid siiski ei jää sa enamasti kurdiks mõistlike argumentide suhtes, eriti siis kui need vastavad sinu veendumustele.

      NÕUANNE: Püüa hoiduda kasututest ja mõttetutest diskussioonidest ning õpi vaos hoidma oma emotsioone!

      Oled võimeline asju nägema teiste seisukohalt, võtma vastu nende ettepanekuid ning sa ei suuda kuidagi „ei“ öelda inimestele, kes sulle probleeme tekitavad. Rahuldud minimaalsega ja see paneb sind vähem töötama, kuna sulle meeldib aega veeta oma väljamõeldud maailmas. Tänu sellele pole sa võib-olla eriti praktiline.

      NAINE:

      Kuu teeb sind tundlikuks heade lõhnade suhtes. Sul on peen natuur ja kõrge esteetiline tase. Kasutad vaid head ja kvaliteetset kosmeetikat. Valmistad meeleldi magustoite, küpsetad kooke, kasutades osavalt erilisi aroomilisandeid. Arvatavasti meeldib sulle end lõhnastatud veega pesta. Kuigi oled orienteerunud oma perekonnale ja elukaaslasele, oled siiski väga romantiline ja kaldud oma käitumist tihti muutma. Võimalik, et sa ei piirdu vaid ühe suhtega.

      MEES:

      Oled edukas töödes, mis on seotud naistega, sest naised usaldavad sind kinnisilmi. Võid neid mõjutada, nendega manipuleerida ja neilt välja pressida nende isiklikke saladusi.

      MÄRKUS:

      Pead elus kõike tegema vähemalt kaks korda. Harva võib juhtuda, et saavutad midagi esimesel korral. Kaldud oma raha ja energiat kulutama kasututele asjadele ning tegevustele.

HINGENUMBER – 3

      See on iga kuu 3. kuupäev.

      Kõigi 3. kuupäeval sündinud inimeste hingenumber on 3.

      Seda numbrit valitseb planeet Jupiter, mis kingib sulle elurõõmu ja – armastuse, korra ja puhtuse hindamise. See on dünaamiline number, mis teeb sind sõltumatuks, kindlaks, tööd armastavaks, distsiplineerituks, enesekindlaks ja algatusvõimeliseks inimeseks, kellele võib alati loota. Oled väga ambitsioonikas ja avangardistlik. Tahad elus saavutada midagi nii suurt, et sind mäletaksid ka järeltulijad.

      Oma karjääri alguses, mida tavaliselt alustad väga tagasihoidlikult, pead palju töötama. See on sinu eluvõitlus, mis mõjub soodsalt ja samal ajal arendab ning innustab.

      Sulle ei meeldi alluda. Ka ei meeldi sulle teha ebakvaliteetset tööd. Oled haaratud suurtest projektidest ja püüad ise luua endale töökoha, kus võiksid olla sõltumatu täievoliline peremees. Suunad kogu oma energia praktiliste lahenduste leidmisele, mis lubaksid saavutada heaolu ning muuta elu meeldivamaks ja mugavamaks. Sinu eesmärk on saavutada suurepärasus kõiges.

      Tänu teravale tunnetusele ja loogikale võid edukalt võidelda elus ettetulevate raskustega. Kujutad endale selgelt ette kogu „lahinguvälja“ ja tänu õigetele arusaamadele elust leiad õige taktika. Sinu mõistus on selge ja konkreetne ning see lubab sul näha asju ka tulevikuperspektiivis. Võid alustada uute ettevõtmistega, millest esmapilgul mingit kasu pole loota, kuid see tundub nii vaid esmapilgul. Materiaalse heaolu kohalt on sul hea vaist ning mõne aja pärast võivad teised vaid imestada kui kaugele sinu ettenägelikkus võib ulatuda.

      Kui püüad realiseerida oma originaalseid ja uudseid ideid, kuid ei leia vajalikku mõistmist, tunned sügavat pettumust.

      NÕUANNE: Selline asi ootab elus aeg-ajalt iga loojat, seepärast ei tohi sa kurvastada, vaid pead edasi liikuma.

      Oled hea vestluskaaslane ja heatahtlik ning peen huumor teevad sinust hinnatud ning armastatud seltskonnakaaslase. Sa ei pahanda kui nalja tehakse ka sinu kulul. Sinust kiirgab enesekindlust, sarmi ja veetlust, mille tõttu ei jää sa kunagi nähtamatuks vastassugupoole esindajatele. Armastad teha žeste ja kitsiks ei saa sind keegi nimetada, kuigi samas mitte ka pillajaks. Sinu käitumine on alati väärikas ja kuigi armastad olla tähelepanu keskpunktis, ei kasuta sa selle saavutamiseks labaseid võtteid. Vesteldes ükskõik millisel teemal, suudad oma mõtteid alati selgelt väljendada. Seetõttu võiksid olla hea õpetaja.

      Oled oma nägemustes