Numeroloogia. Leia oma õnne valem. Kai Tamm

Читать онлайн.
Название Numeroloogia. Leia oma õnne valem
Автор произведения Kai Tamm
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 978-9949-9738-2-8



Скачать книгу

kui hinnatakse sind ja sinu tegevust.

      Sinu peamiseks nõrkuseks on kõrgendatud ambitsioonikus, liigne optimism ja ekstravagantsus. Liialdad tõega, sest sul on raske mõista, et sinu elutõed ei pruugi olla teistele vastuvõetavad ning et tõde pole kunagi ühene. Sulle on omased diktaatorlikud kombed, oled uhke ja armukade.

      Töötad oma elu jooksul väga palju. Oled pidevalt tegevuses ja kõike mida teed, teed südamest. Isegi siis, kui tunned vajadust puhkuse järele, oled püsimatu ega suuda lõõgastuda niisama lihtsalt. Kui mingi ülesanne sind ära tüütab, võtad ette teise. Nii oled sa võimeline korraga tegema mitut asja, tänu millele saad ka raha erinevatest allikatest. Kuid see killustatus ja asjade pooleli jätmine võib sulle vahel kalliks maksma minna. Üldiselt suhtud oma kohustustesse küll äärmise vastutustundega, muudad selle lausa isiklikuks joogaks. Enamasti oled edukas igas töös, mille ette võtad.

      NÕUANNE: Kui viid kõik alustatu lõpuni, annab see sulle enesekindluse, mis on sinu edu võtmeks.

      Enamasti ei murra sa oma pead maailmaprobleemidega. Usud, et elu paneb kõik ise paika ja kõik muutub alati paremuse poole. Ka ei piina sa ennast valikutega, kõik läheb iseenesest, sest üldiselt on sul alati palju võimalusi – selle eest kannab hoolt Jupiter. Iga möödalaskmist võtad kui õppetundi.

      Jääd truuks antud sõnale ja täidad alati oma lubadused. See teeb sind usaldatavaks. Sa ei talu ka teiste poolt sõnamurdmist ja lubaduste mittetäitmist. Armastad korda ja distsipliini. Allud nende käskudele, keda austad ja mõtled alati, kuidas jõuda neist kaugemale ning kõrgemale.

      Sõbruned kiiresti ja sinu tutvusringkond on lai. Oled peaaegu alati optimistlik, loov, lõbus, innustunud ja humoorikas, kuid võid tekitada endale probleeme, visates nalja inimeste kulul, kes seda ei mõista. Nad hakkavad sind kritiseerima ja muutuvad sinu vaenlasteks. Ka võib sinu otsekohene käitumine teisi solvata ja nad võivad hakata soovima sulle halba.

      Enamasti oled lõbus, suhtlev ja täis elurõõmu ning energiat. Sulle meeldib viibida inimeste seas, seepärast sobib sulle partner, kes on samuti elav ja suhtlev. Samas peab ta olema hea kuulaja. Sinu avatus ja enesekindlus, mis on vürtsitatud peene huumoritunnetusega, tõmbab ligi potentsiaalseid partnereid. Tunnete osas püüad säilitada distantsi. Kui valid partneri esimese mulje järgi, võib juhtuda, et sinu „ideaalne“ kaaslane pole seda kaugeltki mitte. Väikesed ebaõnnestumised sind ei kurvasta, sest sa ei võta neid eriti tõsiselt. Hiljem hakkad kaaslasi hoolikamalt valima ja enne püsivama suhte loomist õpid neid siiski sügavamalt tundma.

      NÕUANNE: Elukaaslane ei tohi mingil juhul piirata sinu vabadust ega olla pealetükkiv.

      Intiimsuhetes unistad alateadlikult täielikust kokkusulavusest partneriga. Oled osav ja rafineeritud. Vahel soovid ka ilma otsese füüsilise kontaktita olla vaid partneri kõrval ja tunda tema lähedust.

      Oled universaalne abimees ja aitad isegi oma vaenlasi, kuid ainult siis, kui sult seda ilusti palutakse. Oled iga hea ja kasuliku ettevõtmise poolt. Jumaldad reisimist ja tavaliselt saad sellest kasu. Pead elus enda eest palju võitlema, kuid see toob lõpuks edu ja kasu.

HINGENUMBER – 4

      See on iga kuu 4. kuupäev.

      Kõigi 4. kuupäeval sündinud inimeste hingenumber on 4.

      Sind valitseb indiapärase nimega poolplaneet Rahu ehk Kuu Põhjasõlm. Kuna see on väga muutlik poolplaneet ega seisa kunagi paigal, toob see sinu ellu ootamatuid muutusi. Elad läbi pidevaid tõuse ja mõõnu, kuid saad Rahult kompensatsiooniks vastupidavuse, julguse ja kannatlikkuse. Valu kannatad paremini kui teised ja ka kannatusi võid taluda ilma erilise üleelamiseta. Muutustesse suhtud enamasti kannatlikult. Oma vaenlastele ja vastastele vaatad julgelt silma. Vaidluste käigus asud alati kannatajate poolele, sest tunned nende vastu poolehoidu.

      Sinu otsustusvõimeline loomus püüab aeg-ajalt väljuda tavalistest raamidest. See tuleb sellest, et tunnetad teravalt oma „tavalist“ elu, mis on üldiselt monotoonne. Sellesse, mis väljub arvestatu piiridest, suhtud nagu saatuse kingitusse: ootamatu sissetulek, puhkus, reisid, seltskonnaelu jne. Oled praktilise suhtumisega kõigesse. Võitlus äraelamise eest omab suurt tähtsust ja selles pole sul võrdseid. Oled võimeline 12 tundi järjest ja puhkepäevadeta töötama – peaasi, et tunneksid materiaalset kindlustatust.

      Sul on vaid reaalsed eesmärgid, mille nimel oled võimeline ohverdama mida tahes. Üldiselt oled hingeliselt stabiilne ja kui ei, siis püüdled selle poole. Seepärast tunned end paremini omades pikaajalist perspektiivi. See puudutab ka isiklikke suhteid. Maisus ja praktilisus suunavad sinu energia eluliselt tähtsate plaanide teostamisele ja probleemide lahendamisele.

      Aeg-ajalt oled melanhoolne ja muretsed tuleviku pärast. Sind rõhub liiga tugev vastutustunne ja veendumus, et tänane heaolu võib homme muutuda puuduseks. Vaid siis, kui tunned, et oled selle eest kaitstud, võid elust täiel rinnal rõõmu tunda.

      NÕUANNE: Sellise kindlustunde saad kinnisvarast, mis loob illusiooni kaitstusest. Materiaalsete väärtuste omamine on sinu puhul äärmiselt tähtis.

      Sinu kõhklev natuur võib teha sind mõnikord põikpäiseks ja pealetikkuvaks. Oma äärmuslikkuse tõttu asud alati kas ülal või all. Sulle ei meeldi keskpärasus ja kuulumine keskklassi. Oma kasvu ja arengu teel pead palju võitlema, puutudes kokku pidevate takistustega igas suuremas ja väiksemas töös. Oma iseloomult oled mässaja, kes instinktiivselt võitleb igasugu tobedate ja halbade seaduste ja olukordade vastu. Kogu elu jälitab sind kriitika teiste poolt, sest sinu arvamus erineb alati teiste omast. Olgu need siis vanemad, sõbrad, sugulased või töökaaslased. Ja kuna kaitsed õnnetuid, lood ise endale probleeme ja tekitad salavaenlasi, hoolimata sellest, et sinu kavatsused on õiglased ning ausad ja sa pole mingi tülinorija.

      Oled kindel sõber, kellele võib alati loota. Kohaned kiiresti erinevate tingimuste ja olukordadega. Vahel oled armastusväärne ja viisakas, vahel liig otsekohene. Sellega ärritad oma sõpru ja sugulasi. Sõbrad, kes sind hästi tunnevad ja näevad sinu temperamendi muutusi ette, leiavad sinus alati abivalmi, südamliku ja hiilgavate ideedega praktilise inimese. Sõprussuhted kestavad kogu elu, kuigi tõelisi sõpru on sul vähe. Sulle võib tihti tunduda, et sind mõistetakse valesti. Oled iseõppija ja enesesse sulgunud loomusega. Oma südamesaladusi ei avalda sa isegi kõige lähedasematele ja kallimatele inimestele. See võib tekitada probleeme, kuid sulle meeldib tunnetada üksindust ja kannatada omaette.

      Oled korraldav, praktiline ja energiline. Sobiksid hästi ettevõtte juhiks. Aitad ühiskonda ja tänu oma tülikale, kuid vabale mõtlemislaadile, võid läbi viia reforme, mis aitavad vaeseid ja õnnetuid.

      Oled väga tundlik ning alati viisakas ja kannatlik suhtlemises vastassugupoolega.

      NÕUANNE: Vajad partnerit, kes pole vähem praktiline kui sa ise ning kellega võiksid luua pikaajalisi suhteid – see on vajalik turvatunde saavutamiseks.

      Otsid kindlat kaaslast, pöörates erilist tähelepanu tema materiaalsele kindlustatusele. Pead olema kindel, et selle inimesega sul puudust kannatada ei tule. Analoogilist ülesannet oled valmis täitma ka enda poolt.

      Võitluses igapäevase äraelamise eest võib elu muutuda rutiiniks, mida püüad kunstlikult rikkuda tegevusetuse või emotsioonide väljaelamisega. Vaatamata praktilisusele ei saavuta sa midagi, kuni pole võitnud oma pessimistlikkust. Hoidudes jooksvate probleemide lahendamisest raskendad oma elu tublisti.

      NÕUANNE: Püüa olla distsiplineeritum ja koosta endale kindlad kavad. Ära maga hommikuti kaua ning püüa üle olla laiskusmomentidest. Loomulikult ei tohi ajada segamini laiskust ja vajalikku puhkust.

      Kaasasündinud kokkuhoidlikkus hoiab sind eemale asjatutest kulutustest, kuid kitsiks sind nimetada ei saa. Sulle meeldib planeerida kodust elu. Võimalik, et argiaskeldustes loodab partner ainult sinu peale. Samas pole kooselus ülesannete jaotamine sinu jaoks viimasel kohal. Vastastikused suhted muutuvad harmooniliseks vaid juhul, kui need on asjalikku laadi. Rutiin aitab sul tunnetada stabiilsust. Partneri välimus sinu jaoks erilist tähtsust ei oma. Oled truu kaaslane, väikesed erimeelsused ei sega sinu jõupingutusi optimaalsete suhete loomisel. Intiimsuhetes eelistad ajutistele partneritele kindlat sõpra.