Πώς Να Πραγματοποιήσεις Εύκολα Οποιαδήποτε Επιθυμία Σου. Берардино Нарделла

Читать онлайн.
Название Πώς Να Πραγματοποιήσεις Εύκολα Οποιαδήποτε Επιθυμία Σου
Автор произведения Берардино Нарделла
Жанр Личностный рост
Серия
Издательство Личностный рост
Год выпуска 0
isbn 9788873049326



Скачать книгу

μας, τη διαδρομή που ο καθένας μας πρέπει να κάνει, για να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο.Στο τέλος, όμως, δεν έχει σημασία αν θα φτάσουμε στην κορυφή του βουνού,αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε στο δρόμο.Ένας ορειβάτης θα νιώσει μεγάλη χαρά, όταν φτάσει στην κορυφή, αλλά αυτή η χαρά θα είναι ανάλογη με την αναρρίχηση που θα πρέπει να κάνει, με την προσπάθεια που θα καταβάλει, με τα προβλήματα που θα καταφέρει να ξεπεράσει, με το κατά πόσο κατάφερε να πάει πιο πέρα απ’ό,τι πίστευε πως μπορούσε να πάει.

      Î‘Ï…Ï„ÏŒ που έχει σημασία είναι η επιθυμία, γιατί το αντικείμενο της επιθυμίας είναι ήδη παρόν στη διαδικασία της επιθυμίας αυτού που επιθυμεί. Και μόνο χάρη σε αυτή την επιθυμία υπήρξε και υπάρχει ο δρόμος.Υπό αυτήν την έννοια η επιθυμία μάς ωθεί να μεταβούμε από την τρέχουσα κατάσταση στην επιθυμητή και γίνεται η κινητήρια δύναμή μας.

      Î‘υτή η διαδρομή που η επιθυμία μάς παρακινεί να κάνουμε, ξεπερνώντας τους φόβους και τις ανησυχίες μας, περνάει μέσα από την κατανόηση του γιατί θέλουμε κάποια πράγματα.Στην πραγματικότηταη επίγνωση των αιτιών αυτής της επιθυμίας μάς οδηγεί στο να γνωρίσουμε εκείνο το κομμάτι του εαυτού μας που έχει δώσει ζωή σ’ αυτήν την επιθυμία.

      Â«Î‘ν ξέρεις γιατί το θέλεις, θα βρεις και τον τρόπο να το κάνεις».

      Î— επιθυμία είναι στενά συνδεδεμένη με τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείς, για να τηδεις να πραγματοποιείται.Είναι αδιανόητο να υπάρχει μια ενέργεια, όταν δεν υπάρχει κανένας στόχος και είναι εξίσου αδιανόητο να υπάρχει ένας στόχος, εάν δεν υπάρχει επιθυμία.

      Î•Ï€Î¿Î¼Î­Î½Ï‰Ï‚,