Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας. Lyudmila Ananieva

Читать онлайн.
Название Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας
Автор произведения Lyudmila Ananieva
Жанр Спорт, фитнес
Серия
Издательство Спорт, фитнес
Год выпуска 0
isbn 9788873044826



Скачать книгу

με χαρτοπετσέτα. Διατηρείται στο ψυγείο.

      1.3. Θεραπευτικές συνταγές με ροδέλαιο

      Î“ια την κολπίτιδα συνιστάται να κάνετε ένα ράντισμα με ροδό λάδι, για αυτό προσθέστε στο ζεστό βρασμένο νερό (5 λίτρα) ένα μείγμα από ένα κουταλάκι του γλυκού σόδα και 3 σταγόνες ροδόλιου. Η διαδικασία πρέπει να γίνεται καθημερινά για επτά ημέρες.

      Î“ια τον έρπητα στα χείλη, το τριαντάφυλλο είναι χρήσιμο όταν χρησιμοποιείται σε αδιάλυτη μορφή. Θα πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στους σχηματισμούς κυψελών τρεις έως τέσσερις φορές την ημέρα.

      Î“ια να απαλλαγείτε από την ψωρίαση, την αλλεργική δερματίτιδα, τη νευροδερματίτιδα, το έκζεμα και άλλες δερματικές παθήσεις, είναι καλό να προσθέσετε τριαντάφυλλο στις αλοιφές που προβλέπονται για τη θεραπεία αυτών των ασθενειών. Για κάθε δόση αλοιφής πρέπει να λαμβάνεται μία σταγόνα ελαίου.

      Î“ια την ανακούφιση του πονόδοντου, καλό είναι να ξεπλύνετε τη στοματική κοιλότητα με την ακόλουθη σύνθεση: σε 100 ml νερού, προσθέστε μισό κουταλάκι σόδα ψησίματος και μια σταγόνα αιθέριου ελαίου τριαντάφυλλου.

      Î ÏÎ¿ÎºÎµÎ¹Î¼Î­Î½Î¿Ï… να βελτιωθεί η συνολική υγεία, συνιστάται να λαμβάνετε μία σταγόνα ροδέλαιο τρεις φορές την ημέρα πριν το γεύμα. Τη ρίχνετε σε ένα κομμάτι ζάχαρης και το τρώτε.

      1.3.1. Ροδόνερο

      1.3.1.1. Επίδραση

      Î‘ντιμετωπίζει τα πόδια του κορακιού, αφαιρεί τη λιπαρή λάμψη και περιορίζει τους πόρους.

      1.3.1.2. Σύνθεση

       Î–εστό βραστό νερό — 250 ml.

       Î¡Î¿Î´Î­Î»Î±Î¹Î¿ — 10 σταγόνες.

      1.3.1.3. Χρήση

      Î ÏÎ¿ÏƒÎ¸Î­ÏƒÏ„ε λάδι στο νερό και εφαρμόστε καθημερινά, πρωί και βράδυ, ως λοσιόν καθαρισμού. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί