Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας. Lyudmila Ananieva

Читать онлайн.
Название Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας
Автор произведения Lyudmila Ananieva
Жанр Спорт, фитнес
Серия
Издательство Спорт, фитнес
Год выпуска 0
isbn 9788873044826



Скачать книгу

του προσώπου και των μαλλιών.

      Î§Î¬ÏÎ· στις υψηλές αναζωογονητικές ιδιότητες το έλαιο του ρόδου εφαρμόζεται αποτελεσματικά στην φροντίδα του ώριμου, γερασμένου δέρματος, και επίσης στο δέρμα που έχει χάσει εν μέρει την ελαστικότητα του και την ελαστικότητα. Η τακτική χρήση του αιθέριου ελαίου του τριαντάφυλλου μετά την εφαρμογή διεγείρει τις διαδικασίες αναγέννησης σε κλωβούς, με την πάροδο του χρόνου πετυχαίνει έναν ακριβή σχηματισμό προσώπου και ένα περίγραμμα, τονώνει, αυξάνει την ελαστικότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μαλακώνει το πρόσωπο, σώζει από επιφανειακές μιμικές ρυτίδες. Επιπλέον, είναι σε θέση να εξαλείψει τα σημεία χρώσης του δέρματος από γήρας, για τη γενική βελτίωση της επιδερμίδας του προσώπου και για την εξισορρόπηση του δέρματος.

      Î— καλή χρήση του ροδέλαιου επηρεάζει το ξηρό δέρμα με σημάδια τραχύτητας και εξίδρωσης, τροφοδοτεί εντατικά και μαλακώνει το δέρμα, εξαλείφοντας, το συντομότερο δυνατόν, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Όταν χρησιμοποιείται για τη φροντίδα του δέρματος, μια αόρατη μεμβράνη πλαισιώνει και προστατεύει το δέρμα από αρνητικές επιπτώσεις εξωτερικών παραγόντων (άνεμος, παγετός, ήλιος).

      Î¤Î¿ έλαιο του τριαντάφυλλου παρουσιάζει χρήσιμες ιδιότητες για τη φροντίδα του υπερευαίσθητου δέρματος του προσώπου. Η εφαρμογή της καταπραΰνει το δέρμα, ανακουφίζει από την φλεγμονή και τον ερεθισμό, εμποδίζοντας την επανεμφάνισή του. Για εκείνους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με ροδόχρου (φλέβες αράχνης) στα πρόσωπά τους, το ροδέλαιο θα τους βοηθήσει να τα καταστήσουν λιγότερο αισθητά με τακτική