Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας. Lyudmila Ananieva

Читать онлайн.
Название Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας
Автор произведения Lyudmila Ananieva
Жанр Спорт, фитнес
Серия
Издательство Спорт, фитнес
Год выпуска 0
isbn 9788873041481



Скачать книгу

κοσμετολογία, η εφαρμογή του ελαίου πορτοκαλιού αποτελεί πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την κυτταρίτιδα. Χρησιμοποιείται ως μίγμα ελαίου για μασάζ (το ίδιο, καθώς και ως ιατρική κονιορτοποίηση) και επίσης σε μορφή περιτυλίξεων. Για τις περιτυλίξεις, θα πρέπει να προστεθούν πέντε σταγόνες ελαίου σε δύο κουταλιές της σούπας οποιασδήποτε αντικυτταριτιδικής κρέμας ή σε δύο κουταλιές της σούπας αργίλου αραιωμένου με νερό, ώστε να έχει την πυκνότητα πηχτής κρέμας. Αυτό το αντικυτταριτιδικό μίγμα εφαρμόζεται στις προβληματικές περιοχές και τυλίγεται με διαφανή μεμβράνη για αρκετή ώρα. Το έλαιο πορτοκαλιού αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας και την αναζωογονεί, βοηθά στην βελτίωση των σημαδιών ακμής, καθαρίζει τους σπίλους. Αυτό σημαίνει πως είναι ιδιαίτερο χρήσιμο στα ξηρά μαλλιά και την επιδερμίδα, καθώς και στην πιτυρίδα. Προστίθεται στην κρέμα μαλλιών, σε μια μάσκα ή σε ένα σαμπουάν ακριβώς πριν τη χρήση.

      Î“ια τη φροντίδα του προσώπου απαιτείται η προσθήκη τριών σταγόνων ελαίου σε μια κουταλιά σούπας με βάση, για σαμπουάν η δόση μπορεί να είναι η διπλή.

      Î¤Î¿ έλαιο πορτοκαλιού έχει θαυματουργή επίδραση στα μαλλιά: ενισχύει τον όγκο τους, εξαφανίζει την ξηρότητα και την πιτυρίδα, προσθέτει λάμψη και μεταξένια υφή και τους δίνει ένα ελαφρύ, ευχάριστο άρωμα.

      Î”ιάφοροι τρόποι χρήσης:

       Ï€ÏÎ¿ÏƒÎ¸Î­ÏƒÏ„ε 3-5 σταγόνες ελαίου σε μια έτοιμη δόση σαμπουάν ή κρέμας μαλλιώ;

       ÏÎ¯Î¾Ï„ε αρκετές σταγόνες σε μια βούρτσα μαλλιών, για ένα αρωματικό βούρτσισμα

       Ï‡ÏÎ·ÏƒÎ¹Î¼Î¿Ï€Î¿Î¹Î®ÏƒÏ„ε το ως ένα από τα συστατικά