Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας. Lyudmila Ananieva

Читать онлайн.
Название Αιθέρια Έλαια Για Την Υγεία Και Την Ομορφιά Σας
Автор произведения Lyudmila Ananieva
Жанр Спорт, фитнес
Серия
Издательство Спорт, фитнес
Год выпуска 0
isbn 9788873041481



Скачать книгу

προστασία από τον ήλιο, τον αέρα, την παγωνιά. Είναι καλύτερα να μεταβούμε σταδιακά σε φυσικά αιθέρια έλαια για την φροντίδα της επιδερμίδας και του σώματος, τα οποία ταυτόχρονα είναι χρήσιμα στην προφύλαξη από διάφορες ασθένειες.

      Î¤Î± αιθέρια έλαια έχουν ιδιότητες, όπως αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, καθαριστική, ενυδατική και άλλες, και χρησιμοποιούνται επιτυχώς από τα παλιά χρόνια στην κοσμετολογία.

      Î“ια ξηρή επιδερμίδα χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια λεβάντας, γερανιού, τριαντάφυλλου, ylang-ylang, μάραθου, δεντρολίβανου, γιασεμιού, σανταλόξυλου και λαπάχο σε συνδυασμό με βασικά έλαια.

      Î’ασικά έλαια ξηρής επιδερμίδας: μακαντάμια, τζοτζόμπα, αμύγδαλο. Έλαιο από πυρήνες βερίκοκου και ροδάκινου.

      Î“ια κανονική επιδερμίδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν αιθέρια έλαια λεβάντας, γερανιού, τριαντάφυλλου, λεμονιού σε συνδυασμό με βασικά έλαια.

      Î’ασικά έλαια κανονικής επιδερμίδας: έλαιο μακαντάμια, τζοτζόμπα, αμύγδαλο, έλαιο από πυρήνες βερίκοκου, ροδάκινου και σπόρους σταφυλιού.

      Î‘ιθέρια έλαια για λιπαρή επιδερμίδα: εργαμόντο, πορτοκάλι, βετιβέρια, γκρέιπφρουτ, γεράνι, λεμόνι, λεβάντα, ylang-ylang, κυπαρίσσι, άρκευθος, κέδρος.

      Î’ασικά έλαια για λιπαρή επιδερμίδα: λαια σπόρων σταφυλιού, αμύγδαλο, πυρήνες βερίκοκου και ροδάκινου. Αυτά τα έλαια σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια εξισορροπούν τη λιπαρότητα της επιδερμίδας.

      ÎšÎ±Î¸Î¿ÏÎ¯Î¶Î¿Î½Ï„ας τον τύπο της επιδερμίδας σας:

      ÎŸÎ¹ κοσμετολόγοι καθορίζουν 5 κύριους τύπους επιδερμίδας: κανονική, ξηρή, λιπαρή, μικτή, ευαίσθητη. Η διαφορά μεταξύ ενός