Χαλάρωση. Andrzej Stanislaw Budzinski

Читать онлайн.
Название Χαλάρωση
Автор произведения Andrzej Stanislaw Budzinski
Жанр Общая психология
Серия
Издательство Общая психология
Год выпуска 0
isbn 9788873042730



Скачать книгу

>

      Andrzej Budzinski

      Î§Î‘ΛΑΡΩΣΗ!

      Î“ΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ

      Î¤ÎŸÎ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ…

      Î±ÏÏ‡Î¹ÎºÏŒ τίτλο

      Rilassamento!

      Per conoscere se stesso...

      Î¼ÎµÏ„αφραστής

       A thanasia S erepisou

      Î³Î¹Î¿Ï‚ Βονιφάτιος, 2017

      

      Â«Î ÎµÏÏ€Î¬Ï„α, φάε, άκου με ηρεμία. Καθυστέρησε κάθε λειτουργία. Μην βιάζεσαι: Να κινείσαι σαν να είχες στη διάθεσή σου την αιωνιότητα. Στην πραγματικότητα έτσι είναι! Είμαστε εδώ από την αρχή και θα είμαστε ως το τέλος, δεδομένου ότι πάντα υπάρχει μία αρχή κι ένα τέλος. Υπάρχουμε από πάντα και για πάντα».

      Â«Î ÏÎ­Ï€ÎµÎ¹ να χαλαρώσεις, αρχίζοντας από την κυκλοφορία. Το πρώτο βήμα είναι να χαλαρώσει το σώμα: θυμήσου όσο πιο πολύ μπορείς το κορμί, αν αισθάνεσαι ένταση σε κάποιο σημείο – στο λαιμό, το κεφάλι, στα πόδια, χαλάρωσε συνειδητά. Πήγαινε σε εκείνο το σημείο του σώματος και πείσε το, πες του με αγάπη ‘Χαλάρωσε!’

      Î˜Î± εκπλαγείς ότι αν συσχετιστείς με οποιοδήποτε σημείο του σώματός σου, αν το ακούσεις, σε ακολουθεί – είναι το δικό σου κορμί! Αν με τα μάτια κλειστά, μπεις μέσα στο κορμί, αν παρατηρήσεις από τα δάχτυλα των ποδιών ως το κεφάλι, πού βρίσκεται η ένταση και τους μιλήσεις όπως σε έναν φίλο, αν παραδεχθείς ότι μεταξύ εσού και του κορμιού γίνεται ένας διάλογος και ότι του λες να χαλαρώσει, ότι του λες: ‘Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Δεν έχεις φόβο. Εγώ είμαι εδώ για να σε θεραπεύσω – μπορείς να χαλαρώσεις’. Σιγά-σιγά θα μάθεις το μυστικό και το κορμί σου θα χαλαρώσει».

      Osho

      Î±ÏÏ‡Î¹ÎºÏŒ τίτλο

      Rilassamento!

      Per conoscere se stesso...

      Î¼ÎµÏ„αφραστής

       A thanasia S erepisou

      Î†Î³Î¹Î¿Ï‚ Βονιφάτιος, 2017

      

      Î•Î¹ÏƒÎ±Î³Ï‰Î³Î®

      ÎŒÏ„αν αρχίζουμε και αντιλαμβανόμαστε, ανακαλύπτουμε ότι έχουμε πολλά, θα έλεγα πάρα πολλά πράγματα να αλλάξουμε…τόσα πολλά, που δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε.

      ÎŸÏ…φ!

      ÎœÎµÎ³Î¬Î»Î¿ μπέρδεμα!

      Î—ρεμήστε. Ηρεμήστε!

      ÎˆÎ½Î± πράγμα, τη φορά!

      Î§Ï‰ÏÎ¯Ï‚ βιασύνη!

      ÎœÎµ την υπομονή καταφέρνει κανείς τα πάντα!

      Î”υστυχώς, σήμερα, μας λείπει η υπομονή. Τα θέλουμε όλα, αμέσως και, ακόμη καλύτερα, χθες. Έχετε ακούσει αυτό το λεκτικό;

      Î— υπομονή είναι αρετή των δυνατών!

      Î Î±ÏÎ±Ï„ηρώντας τη ζωή, σήμερα, εμάς τους ίδιους και αυτό που συμβαίνει μέσα μας, συνειδητοποιούμε με λύπη ότι λείπουν οι δυνατοί, δηλαδή – ΟΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

      Î˜Î­Î»Î¿Ï…με να γίνουμε δυνατοί. Και λοιπόν; Λογικά σκεπτόμενοι, πρέπει να γίνουμε υπομονετικοί. Ή θα κάνουμε τα πράγματα σωστά ή καλύτερα να μην τα κάνουμε καθόλου.

      Î•Î½Ï„άξει; Συμφωνείτε;

      ÎŒÏ€Î¿Î¹Î¿Ï‚ δεν συμφωνεί, παρακαλώ: κλείστε αυτό το βιβλίο, μην συνεχίσετε να το διαβάζετε…είναι για εκείνους που θέλουν να γίνουν δυνατοί.

      Î Î¿Î¹Î¿Î¹ από εσάς θέλουν