Джерело. Відкрий свій розум та зміни життя. Тара Суорт

Читать онлайн.
Название Джерело. Відкрий свій розум та зміни життя
Автор произведения Тара Суорт
Жанр Биология
Серия
Издательство Биология
Год выпуска 2019
isbn 9786171283596



Скачать книгу

що коли ми робимо життєвий вибір, то схильні розглядати голову, серце та нутро (gut) як окремі речі, які зазвичай тягнуть нас у різних напрямках. Ми нацьковуємо логічні процеси в мозку на більш інстинктивні відповіді тіла та потяг наших емоцій. Це стосується і важливих рішень – таких, як вибір між роботою, якої ми прагнемо, та реаліями кар’єрного зростання, та менш значущих виборів – наприклад, купити чи ні дорогий піджак під час розпродажу. Нові наукові дані дедалі більше підтверджують взаємозв’язок між нашим тілом та розумом, дають більше інформації про зв’язок «мозок – тіло». Знаючи про двосторонню природу взаємодії нервів із гормонами, ми тепер більш чітко розуміємо, чому, наприклад, голод чи втома впливають на наш настрій та здатність до ухвалення рішень. І краще осягаємо той факт, що коли ми пригнічені чи перебуваємо у стані стресу, то можемо переживати порушення сну, апетиту, коливання ваги і спостерігати зміну купи інших фізичних показників. Якщо це визнати, то з наукового погляду є сенс прагнути до намірів, що є прийнятними на рівні цілісного-мозку та цілісного-тіла.

Піппа: Складний вибір

      Коли я почала займатися коучингом Піппи, її шлюб розпадався. Вона почувалася глибоко нещасною в парі з юристом, який багато ночей проводив в офісі – й фактично десять років їхнього шлюбу був трудоголіком. Вони мали двох малих дітей, і більшість вихідних, коли чоловік був на роботі чи у відрядженнях, Піппа залишалася з ними сама. Вона розповіла мені, що багаторазово обмірковувала те, щоб піти від чоловіка, бо почувалася неначе у «фіктивному шлюбі». І сказала, що була глибоко самотньою. Родина Піппи та родичі її чоловіка закликали її терпіти, говорили, що все налагодиться, коли чоловік отримає підвищення, а діти стануть старшими. На практичному рівні Піппа знала, що не зможе дозволити собі залишитися в родинному будинку, якщо розлучиться з чоловіком, і переймалася через великі зміни в житті її дітей і у її власному, спричинені таким кроком.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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