Джерело. Відкрий свій розум та зміни життя. Тара Суорт

Читать онлайн.
Название Джерело. Відкрий свій розум та зміни життя
Автор произведения Тара Суорт
Жанр Биология
Серия
Издательство Биология
Год выпуска 2019
isbn 9786171283596



Скачать книгу

частині 1 «Наука і духовність» ви дізнаєтеся про наукове обґрунтування закону притягнення та сили візуалізації. Частина 2 «Еластичний мозок» – розповість про нейропластичність та про те, як наш мозок може змінити спосіб, у який він функціонує. Частина 3 «Жвавий мозок» розкриє вплив, який здійснює на наше життя активний та урівноважений мозок. Я закликатиму вас спробувати виконати вправи, наведені в книзі та в завершальному практичному розділі – частині 4 «Відкрийте Джерело» – надам покроковий план того, як доторкнутися до Джерела.

      Ця книга відправить вас у подорож, поєднає науку і духовність та допоможе перетворити осяяння на мотивацію, а «автопілот» – на дію. Сила Джерела таїться в розумінні того, що ви контролюєте власну долю. Від створення нової/го впевненої/го себе та нового чарівного життя вас відділяють лише чотири кроки.

      Частина 1. Наука й духовність

      Розділ 1. Закон притягнення

      Притягуй те, на що чекаєш, Відображай, чого бажаєш, Стань тим, кого ти поважаєш,І віддзеркалюй, що вражає.

Невідомий

      Чи був у вашому житті день, коли все складалося якнайкраще: у вас несподівано з’явився час на те, щоб неквапом поснідати, бо ви прокинулися до того, як просигналив будильник, – і почувалися розслаблено та бадьоро? Може, у вас вийшло придбати щось за вигідною ціною чи ви знайшли те, що шукали роками? Або ви отримали чудову пропозицію на роботі? Коли таке відбувається, ми кажемо: «Напевно, це мій день». Чи вирішуємо, що в нас почалася «смуга везіння». Такі ситуації здаються випадковими й такими, на які ми не можемо впливати. Чи можливо, ви знаєте когось, кому завжди «щастить». Це та сама особа, у якої друг має зайвий квиток на концерт, вона завжди отримує найкраще місце в літаку. І вона у щасливих стосунках із партнером, який їй добре підходить.

      Але я зрозуміла, наскільки ці «щасливі» ситуації далекі від суто щасливої випадковості: вони просто є проявом закону притягнення у дії. Поміркуйте про особливо «щасливі» чи гарні речі, які трапилися із вами нещодавно. Гарна пропозиція на роботі здається удачею, але чому не вважати її результатом вашої успішної діяльності? Випадкова зустріч із новим партнером може здаватися «щасливим квитком», а не результатом свідомих зусиль, яких ви докладаєте, щоб познайомитися з людьми та бути в потрібному місці в потрібний час. Життя не просто з нами трапляється: ми створюємо його всім тим, що ми робимо.

      Закон притягнення лежить у серці Джерела. Якщо коротко, він описує те, як ми можемо створювати відносини, ситуації та матеріальні речі, поява яких у нашому житті є прямим наслідком того, як ми мислимо. Ми «проявляємо» ці речі, зосереджуючись на них, візуалізуючи їх та спрямовуючи на них енергію через дії. Ідея полягає в тому, що, обравши собі дещо, на чому ви зосередите енергію та увагу, можна проявити це щось у вашому житті.

      Ідея «проявлення» є неоднозначною – і часто від неї відмовляються, через що люди взагалі