Turunduse lõpp. Kuidas muuta oma tootemark sotsiaalmeedia ja tehisintellekti ajastul inimlikuks. Carlos Gil

Читать онлайн.
Название Turunduse lõpp. Kuidas muuta oma tootemark sotsiaalmeedia ja tehisintellekti ajastul inimlikuks
Автор произведения Carlos Gil
Жанр Зарубежная деловая литература
Серия
Издательство Зарубежная деловая литература
Год выпуска 0
isbn 9789949694648



Скачать книгу

kasutab neid vahendite ja võimalustena teha endistviisi samu vanu asju, kuid uues kohas. Nad levitavad sõnumeid, pigem räägivad, kui kuulavad; pigem reklaamivad, kui õpetavad; ning pigem koguvad jälgijaid, kui loovad kogukonna.

      Neid kingitusi on seni kahjuks üsna vähe kasutatud. Ometigi on selleks võimalus olemas kõigil, kes suudavad asju näha uues valguses, takerdumata varasema pärandi ahelatesse või mineviku edumõõdikute eelarvamustesse.

      Me elame ajal, mil inimesed muutuvad tootemarkideks ja tootemargid püüavad saada inimesteks. Ometi oleme selle teekonna mingil hetkel tundnud süüd, et me liialdame sotsiaalmeedias oma mina rõhutamisega ega püüa hoida inimlikkust, mis on omane ehedale suhtlemisele.

      Kuna sotsiaalmeedia ja ka kõik teised meediavormid muutuvad järjest nutikamaks, on nüüd aeg ennast massisuhtlemisest ning liigsest läikivate asjade ja kindlate suundumuste rõhutamisest vabaks murda. Ka selleks on ohtrasti võimalusi.

      Õigete seisukohtade ja eesmärkidega ning lisaks natukese empaatiaga võivad esile kerkivad platvormid heita valgusvihu inimestele ja teabele, mis meile korda läheb. Saatuse irooniana pakub tehisintellekti kasutamine võimalust saada ise rohkem inimeseks, kuid tehisintellekt toob kaasa ka iganenud eelarvamuse, et see paneb meedia veel enam suhtlust vältima.

      Kõik muutub koos sinuga.

      See ongi see vägi ja võimalus, mis sul on juba olemas.

      Sinu ees olevad ja silmapiiril paistvad kingitused ei ole seotud varasemate vaatenurkade, tavade ega käitumisjuhistega. Neid piiravad ainult kujutlusvõime, eesmärk ja veendumus.

      Sina saad valida, mida sa teed nüüd teisiti.

      Kui ma olen milleski kindel, siis selles, et suurem osa inimesi liigub ikka suunas, mida nad juba tunnevad. Sellisel viisil käitudes ei jõua nad uuele tasandile. Nad ei loo uut väärtust. Nad ei loo sisukamaid suhteid.

      Kõigest hoolimata seisad sa silmitsi tulevikuga, mida pole veel kirja pandud. See, mida sa nüüd tegema hakkad, eristab sind tavalisest. Sinu valitud tee pakub uut lootust ning annab üllatavaid ja rahuldust pakkuvaid kogemusi. Sinu sammud rajavad teed kõigile neile, kes sulle järgnevad.

      Seni ei ole ma kordagi maininud sõna „turundus“. Selles raamatus ongi juttu sinu eelseisva teekonna maagiast.

      Ajalooliselt pole turundus tähendanud suhteid. Pealegi puudutavad suhted inimesi, mitte tehnoloogiat. Just suhted pidanuksid aga olema alati olulised. Turunduse kursi muutmine oleneb sinust. Säravale ja paljutõotavale inimkesksele tulevikule elu andmine oleneb sinust.

      Sinu visiooni ja sinu tööga saame tuua suhtlemise sotsiaalmeediasse tagasi. Siis saavad inimesed ja suhted kasu uuendusliku tehnoloogia, empaatia ja ühiste väärtuste ühendusest.

      Lõppudega on selline lugu, et need on alati millegi uue algus. See algus on sinu kätes. Sind vajatakse rohkem, kui sa oodatagi oskad. Lähme nüüd ...

      Brian Solis

      Ema ja isa, tänan teid, et andsite mulle kindla aluse ja raja, millel joosta. See raamat on seni minu väljapaistvaim töösaavutus – seepärast pühendan selle teile.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wBDAAMCAgMCAgMDAwMEAwMEBQgFBQQEBQoHBwYIDAoMDAsK CwsNDhIQDQ4RDgsLEBYQERMUFRUVDA8XGBYUGBIUFRT/2wBDAQMEBAUEBQkFBQkUDQsNFBQUFBQU FBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBT/wAARCAJYAaADASIA AhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQA AAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3 ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWm p6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/8QAHwEA AwEBAQEBAQEBAQAAA