Geğirme Dişlek Kurbağa. Fantezi Komedi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Geğirme Dişlek Kurbağa. Fantezi Komedi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005080462



Скачать книгу

Peki neredeler? – Serçe yüksek sesle endişelendi.

      – — Biz buradayız, yakala! – kafatası Zasratich yanıtladı.

      – — evet, sen değil. Senden bıktım, sineklere ihtiyacım var. – ve Stasyan ellerini kokladı, böylece kokusu daha da dağıldı.

      – — Ah bu sinekler kim? diye sordu Cherevich’e.

      – — Şimdi anlıyorsunuz, sadece sabır. – ve serçe etrafa bakıp beklemeye başladı.

      Neyse ki, aynı Bal sineği tarafından yönetilen iki milyar sinek miktarındaki kalıntı, yiyecek aramak için etrafta dolaştı, ama ne yazık ki, Casulia kırıkları gibi yiyecekler yapan canlılardan, sadece köstebek ve hepsi patlamadan sonra kaldı. Genel olarak, delikten sürünerek deliğe girmedi, ancak sadece sıcaklığını değiştirmek için yüzünü dışarı fırladı. Belki de virüslü bölgeye kazara horladığında bile tarama yaptı. Hırıltı, hırıltı ve hırıltı… ve bok.

      Favori bir koku, Bal ve insanlarının burun deliklerini sardı. Ve çıldırmış herkesi teşvik etti.

      – — Ay, cal hadi! diye bağırıyordu uğultu. – Burada mı? Bu dermis yığını üzerinde uçun ve bistro yiyin. Kalabalığımızın güç ihtiyacı var. – ve hepsi bir kerede uçtu ve serçelere yerleşti, ancak beyinleri uzun açlıktan dolayı işe yaramadı ve yine aynı yem için düştü. Çöp dondu ve Stasyan dedi ki:

      – — Merhaba, Bal uçar!!! Tanımadınız mı?

      – — Ah! – Korku ile ürküyor, Bal uçar ve hemen değişti. – Ohhhh!! Siz misiniz, bayım hayatta? Seni hayatta görmek benim için ne mutlu!

      – — Gördüğünüz gibi, ve aptal bir böcek, beni zor zamanlarda attı ve şimdi onlarla birlikte esirdeyim, belki kölelik bile.

      – — Nasılsın?

      – — Hayır, daha kötüsü. Beni kullanıyorlar

      – — bize nasıl tee?

      – — Hayır, yiyecek olarak, ama seni anlaşarak kiralıyorum. Seninkini biraz yemiş olsam bile, bu yüzden ıstırap çekmeden ve sonra yediklerimin hepsi bende. Biz biriz ve güçlüyüz… Ve sen bir sinek, canım, zor zamanlarda beni fırlattın.

      – — Affet beni efendim, çalışacağız – korodaki gundel ağırlık sürüsü hakkında.

      – — Tamam, işte buradalar. O zamanlar bunlar bizim zamanlarımızda çalışmadığı sırada uçarız.

      – — Koşuyor mu? – güldü sinek Bal. – Bence onlar koşmuyor. Gitmediler bile.

      – — Sadece havada asılı duruyorlar. – Yine korodaki sinekleri temizlediler ve aynı şekilde güldüler.

      – — Ve neye gülüyorsun? – Tasyan ayağa kalktı. – onlarla cehenneme. Onların problemleri onların problemleri ve benimki de benim. Her kulübenin kendine ait çıngırakları vardır. Öyleyse uçun!!!

      Ve bir korodaki sinekler parladı, böylece şarkı çıktı: “Ama uçtuğunu söyledi ve kanatlarını salladı. Çernobil bozkırında sanki yerden yükseldi.

      – — “Dünya”, salaklar! – Ağlama Stasyan’ı düzeltti.

      Serçe sıçradı, küme büyüdü ve Golupy’nin üzerine fırladı. Ve yakında onların duyularına, yani insan zamansal hızına geldiler. Ve hemen paniklediler:

      – — Hey hey! Kanat veren kişiden sonra bağırdılar. Bekle, söz verdin Paskudin.

      – — Seni öldüreceğim, bir köpeğin oğlu ve bir çakal. diye bağırdı Cherevich.

      – — Onu korkutan sendin, ve o terk etti!! – kafatası Cherevich’te patladı.

      – — Bu benim suçum değil!! Rahip bağırdı ve korkutup geçti, korkak bir şekilde birbirine geçti.

      – — Ay, ah, ah acıtıyor!!! – yükselen Stasyan’dan tepelere çıkarıldı. Chmor Iko için kimsenin ayağa kalkmadığı kolektiflerin kollektifinin nasıl hareket ettiğini gördü, çünkü her şey herkesin gözleri önünde oldu ve herkes bunun son olduğunu biliyordu. Aç son…

      İlk başta, Casulia Zeka ölecek ve sonra diğerleri. Ve Büyük Galupya yeryüzünden kaybolacak. Ve herkes, kabine sivilce pis dili nedeniyle bunu düşündüm. Ama aslında bu Bay davası. Ve soru sorulur: neden her yerdeki yöneticiler – ilerlemeyi engelleyen bürokratlar, ancak medeniyet yaşıyor ve gelişiyor mu? Belki de öyle olmalı? Belki de öyle. Ama biz doğururuz ve hayatlarımız için savaşırız, bu iyidir. Ancak şimdi her on yılda gittikçe daha fazla alan ve yemek var ve bürokrasimiz yolsuzluğa dönüşüyor ve ilerlemeyi daha da engelliyor. Uzay keşif ve işgalinde ilerleme. Silahlar yine hayattan daha önemliyse mahkum oluruz. Ve sadece mağdurlar aracılığıyla doğru yaşamadığımızı anlıyoruz. Ve Botva üyelerinin ölümden önce düşündükleri olamazdı. Bu nedenle, koloni öldü, ama tam olarak değil. Sonuçta, Nadezhda en son ölen kişi oldu ve başarıya rağmen hala oradaydı.

      RABUKA İKİNCİ

      ilk apulaz

      Blyaki

      Rusya’nın büyük ülke!!! Halkların ve ırkların kitleleri, sığınaklarını ve yaşamlarını içinde buldu. Ve herkesin yeteri kadar yeri var. Rus topraklarının geniş alanları basitçe yabancıları çekiyor. Ve biz onlardan memnunuz, ama kendimize zulmetiyoruz ve onları yabancı olarak düşünmek istiyoruz. Dedikleri gibi: birinin kendine – soğanlı sarımsak, diğerinin – ekmek ve tuz. Ve insanlarımız yabancı olduklarında, derhal kendimizin olduklarını ve başarılarıyla gurur duyduklarını hatırlıyoruz. Ama bu çok saçma. Çünkü bunlar zaten yabancıların başarıları. Tohumları sattın ve meyvelerin sana ait olduğunu mu düşünüyorsun? Hayır. Külçeyi kaçırdım – ama boktan övünmekle. Ve Ana Rusya sıradanlığı bekliyor – profesörler ve yetkililer kaybolacak ve Rusların yerini kâğıtla değil kanla ve ruhla alacaklarını düşünüyor ve bu sefer geliyor. Sürgündeki vatanseverler insanları sinirlendirmek için evrak çantalı çığlıkcıları bekliyor ve… Onu destekleyecekler. Ve Başkanlar halkın hüznünü duymuyor, çünkü onların arasında bürokrat ve ikiyüzlülerden sıvı gübre var ve gübre kaynatıldığında kurur, patlayacak. Ama sonra ne olacak? İnsanlar soruyor: Neden insanlar adına Üstatlar başkalarına yardım ediyor ve onların açlığı ve evsizleri gittikçe daha fazla ölüyor? Rusya bir nakit inekdir. Ama süt içen sahipler değil, komşular. Ve en ilginç şey, pek çok mal sahibinin Rus topraklarında değil, sınırların ötesinde yaşadığıdır. Ancak komşular yerlerini alıyor ve şu ana kadar oy hakları için pasaport alıyorlar. Komşular gerçek vatanlarına ihanet ediyorlar ve kolayca Rusça kabul ediyorlar. Annelerine ihanet ettilerse, üvey annesinin takdir edilmesine izin vermeyecekler, üstelik onu yağmalayıp ondan ayrılacaklar. Ancak genel olarak hatırlamak en iyisidir ki, kuşlar, hayvanlar, balıklar gibi bizler dünya nüfusu vardır. Ve hiç farketmez: siz bir Kalmyk veya bir Rus Yahudi’siniz, bir Amerikan Nijer veya bir Eskimo’sunuz – siz bir dünyasalsınız. Üstelik beşikten gururla duyulmalı!!! Ama ondan önce, dünyanın sonundan daha uzun sürüyor, böylece her şeyi zaman şartlarının birleştiğine bırakıyoruz, çünkü onlar yaşadı ve hayatta değildi. Erkek erkeğe bir kurt, bir koyun, bir denizanası… Evim benim kalem. Ve biz, yenidoğan yarışı. Bizi ne arayacaksınız? Göçmen işçiler? Hayır, buraya gelmedik, göründü. Burada göründük ve gerçek Ruslarız, hatta Ruslardan daha fazla. Biz yeni bir çeşit mutantız. Biz Blakesiz!!! Büyük Blaki, Büyük Rusya!!! İnsan yok, böcek yok, hayvan yok, çiçek yok, mantar yok. ve benzerleri değil, ancak yeniden canlandırılmış kemiksiz Laidosh’un