Essentiële Oliën Voor Uw Innerlijke En Uiterlijke Schoonheid. Lyudmila Ananieva

Читать онлайн.
Название Essentiële Oliën Voor Uw Innerlijke En Uiterlijke Schoonheid
Автор произведения Lyudmila Ananieva
Жанр Спорт, фитнес
Серия
Издательство Спорт, фитнес
Год выпуска 0
isbn 9788873042303



Скачать книгу

weekmiddel met de krachtige eigenschap voor een verzwakkende werking.

      Gebruik in cosmetica:

      Heeft een verjongend en goed cosmetisch effect op de huid. Het is verzachtend, maakt het elastisch en strak. Bevorderd de regeneratie en behoud van hydratatie. Verwijdert een ontsteking. Elimineert uitslag wegens nerveusiteit en irritatie. Heeft het blekend en delusterend effect.

      De bruikbare eigenschappen voor het gezicht, lichaam en haarr

      Aromatisch olie van vanille wordt veel gebruikt voor de verzorging van gelaat en lichaam. Op zijn basis worden crème en masker gemaakt. De nuttige componenten voeden en bevochtigen kooien, verwijderen een ontsteking, maken de huid zijdezacht en elastisch.

      Dankzij het gebruik van hulpmiddelen op basis van een essentiële olie blijft de droge huid onopgeschild- gezonder. Soortgelijke crème heeft ook het blekend effect en herstelt uitwisselingsprocessen in de cellen van mature huid.

      Lang geleden waren de bruikbare eigenschappen van een essentiële olie bekend voor schoonheid en gezondheid van het haar. De laatste wordt glad, volumeus, doorkambaar en heeft nadien een aangename geur. Essentiële olie voedt de hoofdhuid, wat de haargroei bevordert.

      "Oily" vanille is added to structure of tools for massalie, by acceptances of bathtubs and grinding. Its sedative qualities promote calm, an abirritation, a relaxation. At the same time, natural components of vanille olie are completely absorbed by skin, enriching it with the useful substances.

      Vanille olie is toegevoegd aan de structuur voor massagemiddelen, bij het nemen van een bad en verbrijzeling. De kalmerende eigenschappen bevorderen rust, een abirritatie, een ontspanning. Tegelijkertijd worden natuurlijke bestanddelen van vanilla olie volledig geabsorbeerd door de huid te verrijken met de bruikbare stoffen.

vanilla2

      Recept voor gezichtsmasker:

      Vanille olie versterkt het effect van basis cosmetica oliën. Om een voedzame masker voor huid te maken, is onderstaande vereist:

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wCEAAYEBQYFBAYGBQYHBwYIChAKCgkJChQODwwQFxQYGBcU FhYaHSUfGhsjHBYWICwgIyYnKSopGR8tMC0oMCUoKSgBBwcHCggKEwoKEygaFhooKCgoKCgoKCgo KCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKCgoKP/AABEICMoFggMBEQACEQED EQH/xAGiAAABBQEBAQEBAQAAAAAAAAAAAQIDBAUGBwgJCgsQAAIBAwMCBAMFBQQEAAABfQECAwAE EQUSITFBBhNRYQcicRQygZGhCCNCscEVUtHwJDNicoIJChYXGBkaJSYnKCkqNDU2Nzg5OkNERUZH SElKU1RVVldYWVpjZGVmZ2hpanN0dXZ3eHl6g4SFhoeIiYqSk5SVlpeYmZqio6Slpqeoqaqys7S1 t