Essentiële Oliën Voor Uw Innerlijke En Uiterlijke Schoonheid. Lyudmila Ananieva

Читать онлайн.
Название Essentiële Oliën Voor Uw Innerlijke En Uiterlijke Schoonheid
Автор произведения Lyudmila Ananieva
Жанр Спорт, фитнес
Серия
Издательство Спорт, фитнес
Год выпуска 0
isbn 9788873042303



Скачать книгу

zones.

       Ook kan het gebruikt worden als basis voor anti-cellulitis wikkeling. Het is voldoende om het samen aan te brengen met basis olie op probleemplaatsen. Geniet van de heerlijke aroma voor een uur en was het dan grondig af met water.

      BASILICUM basil1

      Actie:antioxidant, antimicrobieel, ontstekingsremmend, immunomodulatorisch, krampopheffend.

      De essentiële olie van basilicum strijd tegen virussen, bacteriële en schimmel infecties, immuundeficiëntie; het werkt preventief tegen griep en is haarversterkend.

      De werking/actie van essentiële basilicum olie

      Sterk antioxidatisch en antimicrobisch met een waaier aan invloed (bacteriën, virussen, schimmels, mycoplasmas), ontstekingsremmend, immunomodulerend, krampopheffend, anti-sclerose, tegen angstigheid

      Gelaat, huid,lichaam en haarverzorging

      Samenhang met antioxidantische eigenschappen zijn ruim gebruikt in anti-verouderingscosmeticaa en middelen voor huidprobleem. Basilicum olie - krachtig, natuurlijk antioxidant. Componenten van geurende vloeistof helpen bij de eliminatie van negatieve invloed van de vrije radicalen. Deze onstabiele, chemische bekleedselen verergeren de huidconditie en ontstekingsverschijnselen.

      Het is van groot belang om dagelijks gezicht en lichaam te verzorgen; om ze ‘s morgens en ‘s avonds te reinigen en te bevochtigen. Het voorkomt rimpels, plekken en vroegtijdig kaalheid. Geurend vloeistof is opgenomen in de samenstelling van gels en lotions; verrijkt het met scrubs, maskerers en huishoudelijke crèmes.

basil2

      Recepten voor schoon- en gezondheid

       Cosmeticaa voor het elimineren van rimpels

      Werking: Reinigt, bevochtigt en tint op een vermoeid, vage huid.

      Recept: Basilcum olie — 10–12 droppels. Dag crème — 50 ml.

      Gebruik:

      Voeg de opgegeven hoeveelheid olie toe aan tonic, dagcrème. Smeer lotion en crème op het gelaat met een wattenschijf - kleine hoeveelheid op de vingertoppen. Gebruik minder essentiële olie bij een droge huid.

      Overmatig gebruik van essence met fenolen en terpenen leidt tot een valse huidzuurcation. Op gevoelige huid kan het irritatie veroorzaken.

      Cosmeticaa tegen spotten.

      Werking: Verminderd viscositeit van olie-achtige/vatte huid; diep reinigend.

      Recept: Basilicum olie — 10–12 druppels. Jojoba olie — 50 ml. Gebruik: Meng componenten. Gebruik een watten schijf op het gereinigd gelaat.

      Haartoner

      Werking: Verbetert de microcirculatie en de levering van follikels, stimuleert haargroei, geeft het glans.

      Samenstelling: kokosnoot melk — ½ glas. castor ollie — 3 eetlepels. Olie jojoba — 15 druppels. Basil olie — 5–7 druppels. Gebruik. Meng de componenten. Gebruik het mengsel bij elke wasbeurt van het hoofd, tot 10 min inmasseren. Nadat het 10 min ingewerkt heeft, was uw haar met shampoo, waarin 50 ml van het middel met 15 druppels baslicum olie bijgevoegd is.

      Voorzorgsmaatregelen

      Bij het aantrekken van de huid wordt het duidelijke fototoxische effect waargenomen. In dit verband beperkt IFRA de oliebelasting van bittere sinaasappel in parfumerieën en olie. Onmogelijk tijdens zwangerschap en bij verhoogde koagulatie van bloed toe te passen. Overmatig gebruik kan leiden tot depressive van het zenuwstelsel. Kan irritatie van de huid veroorzaken bij gevoelige huidtypes.

      BERGAMOT bergamot1

      Bergamot olie heeft veel nuttige eigenschappen. Het is gebruikt tegen krampen, kalmerend, oplossingsmiddel voor de massage van de uitgeputte huid, e nook als antiseptisch middel.

      When holding cosmetica procedures, the property of olie of a bergamot helping to normalize secretion grease and sweat glands, ability to narrow skin pores is useful.

      Bij het houden van cosmetica-procedures is de nuttige eigenschap van bergamot olie dat die de afscheidingsvet en zweetklieren helpt te normaliseren en het vermogen bevat om huidporieën te verkleinen.

      Essentiële olie van bergamot in cosmetica

      Massage:Meng 5-7 druppels bergamont olie met 10g van de basis olie om te gebruiken bij lichaamsmassage.

      Toevoeging voor cosmetica: voeg 1 tot 5 dooi bergamot olie toe aan eender welk crème, tonic, conditioner of gezichtsmasker. Het zal alle middelen verrijken, omdat het de nieuwe kwaliteiten van bergamot heeft opgenomen.

      Reinigende eigenschap voor de huid:los 1 theelepel druivenpitolie op met 5 druppels bergamot en evenveel tijm olie. Deze samenstelling moet dagelijks op de huid gesmeerd worden.

      Lichaamsolie: neem 50 ml zoete-amandel als basis. Voeg 5 druppels bergamot olie, 5 druppels citroen olie, 3 druppels van een olie naar keuze en 1 druppel rozemarijn olie toe. Deze samenstelling heeft een verfrissend en verkoelend effect.

      Middelen voor alifatische huid:voeg 15 ml glycerine toe aan 75 ml gedestilleerd water. Impliceer 5 druppels geranium olie en 5 druppels bergamot olie en ook 3 druppels sandelhout olie. Het is klaar om te mengen, smeer alles op het aangezicht voor de nacht. Het middel zuivert een vettige glans en normaliseert vet metabolisme van talgklippen.

      Middelen voor haarverzorging:Voeg 1 druppel bergamot olie op een massage borstel toe en kam het door je haar. Het haar zal zijn glans hernemen met als bonus een onvergetelijke aroma.

      Middelen voor handen en nages:breng 1-2 druppels bergamot olie op de handen. Wrijf het goed inm nagels inbegrepen. Uw handen zullen uitstekende verzorgingmiddel verkrijgen voor verkoeling en verjonging.

bergamot2

      Behandeling met bergamot olie

      Klassiek recept: voeg 2-5 druppels bergamot toe aan een eetlepel honing en neem dit 30 min voor het eten in. Het zal een hulpmiddel vormen voor het ontdoen van een ontsteking rond de ’’oor-keel-neus’’, de blaas en het sexorgaan. Dit middel zordt gebruikt voor afname in temperatuur, versterking van eetlust en uitroeiing van darmparasieten.

      Voororgsmaatregelen

      Bergamot olie en zonneschijn zijn onverenigbaar! Bijgevolg mag u na het gebruik hiervan niet in direct contact komen met de zon – huid kan een ongewenste pigmentatie bekomen. Met dit in gedachten is het afgeraden om bergamot olie in zijn natuurlijke vorm te gebruiken in cosmetic.

      Voor mensen die lijden aan een acute aandoeningen van het spijsverteringsstelsel bij zwangerschap en/of epilepsie is het beter om een recept met bergamot met mate te gebruiken.

      VANILLE vanilla1