Rakkauden uhri. Emile Zola

Читать онлайн.
Название Rakkauden uhri
Автор произведения Emile Zola
Жанр Зарубежная классика
Серия
Издательство Зарубежная классика
Год выпуска 0
isbn



Скачать книгу

autio talo lähetti hänelle vastakaiun hänen huilumusiikistaan!

      Vaikkakaan hän ei ollenkaan tahtonut myöntää sitä itselleen, oli hänessä jälleen kaipaava halu saada nähdä Thereseä. Hän loi itselleen aivan haavemaisen mielikuvan hänen ulkomuodostaan – ruusuiset kasvot, säteilevät silmät ja hymyilevä ilme kasvoissa. Mutta koska hän ei koskaan uskaltanut päivisin ikkunan ääreen, ei hän nähnyt häntä muulloin kuin illan hämärässä.

      Eräänä aamuna, kun hän tahtoi vetää kokoon ikkunanverhot suojaksi päivänpaistetta vastaan näki hän Theresen seisovan kaukana huoneessaan.

      Hän pysähtyi kun kivettyneenä lattiaan eikä uskaltanut tehdä ainoatakaan liikettä. Hän tuntui olevan syventynyt ajatuksiinsa. Hän melkein säikähtyi hänen näkemisestänsä, sillä hän oli aivan toisellainen kuin mitä hän oli kuvitellut – suurikasvuinen ja kalpea, mutta hänellä oli kauniit säännölliset piirteet. Hänen suunsa oli jonkin verran liian suuri, mutta hänellä oli tavattoman punaiset huulet, ja hänen syvät, tummat, mustat silmänsä antoivat koko hänen olemukselleen julman kuninkaallisuuden leiman…

      Hän meni hitaasti ikkunaan, mutta oli kuin hän ei näkisi häntä, hän oli liian kaukana. Niin vetäytyi hän jälleen takaisin. Hänen rytmillisissä liikkeissään oli paljon voimaa ja mieltymystä, niin että Julien tuntui varsin pieneltä häneen verraten. Ja nyt, kun hän oli hänet oikein nähnyt, lisääntyi hänen pelkonsa yhä enemmän.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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