Ettevõtjaks palgatöö kõrvalt. Sirle Truuts

Читать онлайн.
Название Ettevõtjaks palgatöö kõrvalt
Автор произведения Sirle Truuts
Жанр Зарубежная деловая литература
Серия
Издательство Зарубежная деловая литература
Год выпуска 0
isbn 9789916404492



Скачать книгу

täna, nüüd ja kohe. Ettevõtluses saavutavad edu eelkõige tegutsejad, kes hirme trotsides edasi liiguvad, otsivad uusi ärivõimalusi ja loovad väärtust, mille eest kliendid on valmis maksma.

      Millal peaksin palgatööst loobuma?

      Palgatööd soovitatakse säilitada seniks, kuni tekib täielik usk oma äriidee ja ettevõtte jätkusuutlikkusse. Iga äriidee elujõulisuse alustalaks on usk selle võimalikkusesse, kuid läbi kogemuse saabub kindlustunne selle jätkusuutlikkusse.

      Osalesin mõned aastad tagasi Luxembourgis ühel koolitusel. Koolituse raames esitasin küsimuse kohalikule riskiinvestorile: „Kas ettevõtlusega alustamisel peaks loobuda palgatööst või mitte?”. Tema soovitas palgatööd säilitada niikaua kui võimalik. Samas lisas ta, et palgatööst loobumine on mõeldav juhtudel, kui äriidee elluviimine nõuab ettevõtjatelt tööaja arvelt aega. On äriideid, mille elluviimine nõuab aega ja valmisolekut kohtumisteks investoritega, klientide või koostööpartneritega. Palgatöö kõrvalt võib olla sellist aega keeruline leida.

      Iga ettevõtte loomise lugu on individuaalne, kuid ettevõtlusega alustamine palgatöö kõrvalt maandab kindlasti erinevaid riske ja annab suurepärase võimaluse ettevõtlusega tutvumiseks.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wBDAAMCAgMCAgMDAwMEAwMEBQgFBQQEBQoHBwYIDAoMDAsK CwsNDhIQDQ4RDgsLEBYQERMUFRUVDA8XGBYUGBIUFRT/2wBDAQMEBAUEBQkFBQkUDQsNFBQUFBQU FBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBT/wAARCAJYAaQDASIA AhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQA AAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3 ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWm p6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/8QAHwEA AwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREAAgECBAQDBAcFBAQAAQJ3