Motivatsiooni allikas. 648 innustavat tsitaati. Отсутствует

Читать онлайн.
Название Motivatsiooni allikas. 648 innustavat tsitaati
Автор произведения Отсутствует
Жанр Зарубежная публицистика
Серия
Издательство Зарубежная публицистика
Год выпуска 0
isbn 9789949999736



Скачать книгу

piirangud, mille sa oled ise paika pannud.

      ● Suhtle inimestega, kellel on sulle midagi õpetada; kes ootavad elult rohkem ja kes otsivad elus kõrgemaid eesmärke.

      7 Kõik on võimalik – lihtsalt alati pole selge, kuidas ühte või teist asja saavutada. Ainsaks tõkkeks teel rahuloluni oled sina ise oma mõtetega. Sina oled see, kes oma ebakindlust ja mineviku rasket koormat seljas kannab.

      T. Harv Eker

      ● Kui oled valmis tegema ainult seda, mis on lihtne, kujuneb su elu keeruliseks. Kui oled valmis vastu võtma raskeid otsuseid, on su elu kerge.

      ● Kui sina endasse ei usu, siis ei usu sinusse ka ümbritsev maailm. Ära ülehinda oma konkurente ja ära alahinda iseennast. Sa oled osavam, kui arvad. Ükskõik, kas oled rikas või vaene; kas su elu on halb või hea, pea meeles, et sind ümbritsev maailm on ennekõike sinu sisemaailma peegeldus. Kui sinu ümber kisub kõik viltu, siis järelikult pole su hingeelus ka kõik korras. Just nii lihtne see ongi.

      ● Maailm ei vaja inimesi, kes ei pea oma panust eriti tähtsaks. On aeg ohjad enda kätte haarata ja vabaneda abivajaja mentaliteedist. On aeg oma teadmisi-oskusi ja annet jagada, selle asemel et teha nägu, nagu sul polekski eriti midagi jagada.

      ● Enda allasurumine, et teised tunneksid ennast kindlamalt, ei ole eriti üllameelne tegu. Me oleme sündinud selleks, et lasta valla see jumalik hiilgus, mis meis kõigis on. Kui laseme oma sisemisel säral välja paista, siis julgevad ka teised seda teha. Kui laseme lahti oma hirmudest, siis vabastame nendest ka teised meie ümber.

      ● Kui tahad elus edasi liikuda, siis tuleb sul oma mugavustsoonist välja astuda ja harjuda üha enam olukordadega, kus sa tunned ennast ebamugavalt.

      ● Edukatele inimestele ei ole hirm, kahtlused ega mure võõrad asjad. Nad lihtsalt ei luba nendel tunnetel ennast takistada.

      Jack Canfield

      ● Kui peatud aeg-ajalt, et hinnata oma saavutusi ja vaadata, mida su eksimused, vead ja komistuskivid on sulle elus õpetanud, siis on sul võimalik veel rohkem saavutada ja ennast paremaks muuta. Enese tunnustamine ja endast lugupidamine annavad sulle väge, et liikuda teadlikult veel kõrgemate sihtide poole.

      ● Edukad inimesed jäävad alati positiivseks, ükskõik mis nende ümber ka ei toimuks. Nad keskenduvad oma kordaminekutele ja ei lase mineviku ebaõnnestumistel ning proovikividel ennast rajalt kõrvale juhtida.

      ● Muusikust saab muusik, insenerist insener – see pole juhuslik, vaid juhtub seetõttu, et nad on sündinud täitma just seda eesmärki elus. Su teekond on sujuvam, kui häälestud oma eesmärgile ja oled selgelt teadlik ideaalist, mida tahad saavutada.

      ● Enesekindlusega on võimalik elus rohkem saavutada kui kõhkluse ja ebakindlusega. Tee endale selgeks, mida sa elult tahad, ja liigu selle poole veendunult, julgelt ja enesekindlalt. Ära lase ennast heidutada ja häbelikkusel endast võitu saada. Ole valmis saama kriitika osaliseks – astu sellele vastu sirge seljaga.

      ● Uuele töökohale minek võib tunduda hirmutavana, aga võta seda kui põnevat kogemust. Kasuta seda võimalust maailma parandamiseks ja oma eesmärkide saavutamiseks. Astu teadlikult väikseid samme, mis aitavad sul sujuvamalt uue tööga kohaneda.

      ● Kasvata enesekindlust: meenuta kõiki oma kordaminekuid ja su aju loob kujutluspilte ühest õnnestunud asjast teise järel. Kergita vahel ise oma saba ja ära oota teistelt kiidusõnu.

      7 Pea meeles, et ainult sina ise vastutad oma väe ja tahte eest. Ära süüdista teisi, ära otsi vabandusi, ära kurda. Tegutse oma eesmärkide nimel, ükskõik kui lihtsad või lennukad need ka poleks.

      Nick Vujicic

      ● Ole ise see ime, mida sa elult ootad.

      ● Kui ma milleski läbi kukun, siis proovin uuesti. Kas sa proovid ka uuesti? Inimese vaim on tugevam, kui me oskame arvata. Tähtis on see, kuidas sa hakkama saad. Kas sa pingutad lõpuni ja annad endast kõik?

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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