Természetesen jó látás gyorsan és könnyen! Hogyan állítsa helyre a 100%-os látását egy hónap alatt gyógyszerek és műtét nélkül?. Fedor Simonov

Читать онлайн.
Название Természetesen jó látás gyorsan és könnyen! Hogyan állítsa helyre a 100%-os látását egy hónap alatt gyógyszerek és műtét nélkül?
Автор произведения Fedor Simonov
Жанр Медицина
Серия
Издательство Медицина
Год выпуска 0
isbn 9785448516672



Скачать книгу

szerint a jelenlegi módszerek hátránya abból ered, hogy külön-külön sok információval rendelkeznek, de nincsen olyan ami mindent integrál. Legfeljebb csak kettő vagy három féle hatást használnak, például: a szem izmainak edzését vagy valami mást. Azokat a gyakorlati tapasztalataimat is beépítettem a módszerembe amelyek leginkább segítettek nekem és a tanulóimnak.

      A legértékesebb dolog, amit csináltam, hogy hozzáadtam a szemgyakorlatokhoz az egész testet akiváló hatást amit a csikung segítségével érek el. Mivel a csikung lehetőve teszi, hogy az egész testet – beleértve a látást is-egészségessé tegyük. És persze vannak olyan gyakorlataim is, melyek csak a szem izmaira hatnak.

      Milyen eredményeket értem el? Ellenőriztem a látásomat a program elvégzése után. Az eredmény jobb lett, mint 15/15. Ha valaki a látásvizsgáló táblán alulról a harmadik sort látja 5 méteres távolságból, akkor 20/20-as vagy 100%-os látása van. De én alulról a második sort látom, ami 15/15-ös vagy 150%-os szintnek felel meg. Ha valaki látja a tábla legalsó sorát, a látás ez esetben 10/10-es vagy 200%-os. Normális látással képesnek kell lennünk látni és megkülönböztetni tisztán a tárgyak kontúrját 5 méteres távolságból. Azok az emberek, akik az én országomban a hegyekben élnek, sokkal jobb látással rendelkeznek, mivel gyakran fókuszálják a tekintetüket közelre vagy a távoli messzeségbe. A hegyek festői látványa jól esik a szemnek, nem erőlteti meg a szemet és így állandóan edzi a szem izmait. A látás szintje elérheti a 20/20-as szintet és még jobbat is. Mellékesen, a sasok látását 800%-osnak tartják. Amit mi 5 méteres távolságból látunk csak, azt egy sas 40 méteres távolságból látja. Ez inspiráljon minket is arra, hogy javítsuk a látásunkat!

      Miután magamon kipróbáltam a módszert, bemutattam a programot a diákoknak. Ezután megkaptam az első pozitív visszajelzéseket és rájöttem, hogy meg kell osztanom eredményeimet másokkal. A továbbiakban az elért eredményeimet mutatom be.

      A diákok eredményei

      Nikolaj. Eljutott a —3.5 dioptriára a korábbi -8-as szintjéhez képest ezzel a programban. Ő egy fantasztikus ember, aki évekkel ezelőtt -13-as dioptriát és vastag szemüvegeket viselt. Időről időre részt vett tréningeken, és a látását egészen -8-ra tudta így javítani. Ekkor jött hozzánk és csatlakozott a «Gyémánt Szem» programhoz. Miközben rendszeresen gyakorolta a programot elérte a —3.5-ös dioptriát és folytatja az edzéseket, hogy tovább javítsa a látását.

      Nagyezsda. Neki sikerült elérnie a +1-es dioptriát a +1.75-ről. Problémái voltak továbbá az üvegtest átlátszóságával és a pupilla összehúzódásával. A pupillája szinte egyáltalán nem mozgott és száraz volt a szeme. Miután részt vett az edzéseken a szárazság eltűnt. Az orvos szavainak megfelelően, a lencsék és az üvegtest átlátszósága szignifikánsan növekedett. Nagyezsda felhívott és megköszönte nekem az eredményeket, és azt mondta örül az eredményeknek. Tovább folytatta a gyakorlatokat és látása javítását. Mielőtt a programba bekerült volna, nagyon rosszul látott sötétben. Miután helyreállította a látását elkezdett sokkal jobban látni nappal és egyúttal sötétben is.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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