Természetesen jó látás gyorsan és könnyen! Hogyan állítsa helyre a 100%-os látását egy hónap alatt gyógyszerek és műtét nélkül?. Fedor Simonov

Читать онлайн.
Название Természetesen jó látás gyorsan és könnyen! Hogyan állítsa helyre a 100%-os látását egy hónap alatt gyógyszerek és műtét nélkül?
Автор произведения Fedor Simonov
Жанр Медицина
Серия
Издательство Медицина
Год выпуска 0
isbn 9785448516672



Скачать книгу

is energia kell, ezt a csikung gyakorlatok fogják biztosítani

      Mit érhet el, ha használja a «Gyémánt Szem» módszerét?

      Szeretnék bemutatni egy példát arról, hogy mit lehet elérni ezzel a módszerrel. Egy tanítványomnak rossz volt a látása, -15-ös; szemüveget viselt, vastag lencsékkel. Miközben keményen dolgozott, különböző módszereket használva képes volt javítani a látását -8-ra. Ő szorgalmas ember és az, hogy kétszeresére javította a látását a korábbihoz képest, nagy eredmény volt, de még nem elég jó ahhoz, hogy kényelmesen élhessen.

      Ezután csatlakozott a «Gyémánt Szem» módszerhez, és miután 3 hónapig keményen dolgozott a programban elérte, hogy a látása -3,5-re javuljon. Természetesen ez nem 100%-os látás de neki ragyogó eredmény, mert vezethet autót, tájékozódhat az őt körülvevő világban szemüveg viselése nélkül is. Továbbra is dolgozik a látásának javításán, remélve, hogy még jobb eredményeket ér el a jövőben.

      A tanulók egy része rövid idő alatt el tudja érni az 1,0-es látást. Minden attól függ, hogy milyen súlyosak a szemproblémák, amikor elkezdi a gyakorlást. Például, ha a látása -1 vagy -2, akkor akár egy hónap alatt helyreállhat a látásáta.

      A program nemcsak myopia (rövidlátás) esetén működik, de hyperopia (túllátóság), cataracta (szürkehályog), glaucoma (zöldhályog) betegségekben is. Minden ember egyedülálló ezért az eredmény attól függ, milyen a jelenlegi szem problémája, milyen a motiváltsága és mekkora a változtatás iránti vágya.

      Ezeknek megfelelően az átlagos javulási ütem nagyjából 0,5—1 dioptria havonta. De ennél jobb eredményt is elérhet, ha többet edz.

      Ha elszánta magát arra, hogy helyreállítsa a látását higgye el, hogy ez egy működő dolog: nézzen azokra, akik már elérték amit akartak. Válaszolja meg a kérdést önmagának: mennyit hajlandó az energiáiból, idejéből rászánni arra, hogy elérje a kitűzött eredményt.

      Kedves barátom, az egyetlen ember, akire számíthat ebben a világban, hogy megőrzi az egészségét és a látását az önmaga! Mi vagyunk felelősek a saját egészségünkért. Van elég erőnk ahhoz, hogy megtaláljuk a módját annak, hogy hogyan állíthatjuk helyre a látásunkat természetes módon. Ezek a gyakorlatok hatékonyak amennyiben betartja az utasításokat és biztonsági szabályokat. A «Gyémánt szem» gyakorlatok különböző masszázsokat, autogén tréninget, csikung gyakorlatokat tartalmaznak ahhoz, hogy aktiváljuk a fizikai erőnket. A test addig nem tudja elkezdeni helyrehozni a látást, amíg nincsenek fizikai erői hozzá.

      Ennek megfelelően a «Gyémánt Szem» programban megadok minden szükséges eszközt a komplex és természetes látásjavításhoz. Erről részletesebben fogunk beszélni. Folytassuk hát!

      A szerzőről

      SIMONOV FEDOR

      • Természetes látás javító szakértő – a «Gyémánt Szem» módszer szerzője

      • Csikung specialista

      • Szakértője az önfejlesztő módszereknek és a test természetes gyógyításának

      • Egészségügyi, kapcsolati és üzleti coach

      Üdvözlöm önöket, kedves barátaim. Engedjék meg, hogy bemutatkozzam. A nevem Fedor Simonov. A «Gyémánt Szem» program szerzője vagyok.

      Csikung szakértő vagyok. A csikung egy ősi kínai művészet, mely az energiákkal való munkára alapul. Csi az energia, kung a munka.

      Egyúttal szakértője vagyok az önfejlesztő rendszereknek és a test természetes gyógyításának. Tréningeket és kurzusokat vezetek 2008 óta.

      Minden ez irányú tapasztalásom akkor kezdődött, mikor még nagyon fiatal voltam. Először is a látásjavítás témája számomra akkor vált fontossá, amikor iskolába mentem. Sokat kellett olvasnom és ez akkor még nagyon nehezen ment nekem. Édesanyám észrevette, hogy a jobb szemem elkezdett kancsalítani. Megtanított, hogyan végezzek speciális gyakorlatokat a szemizmaimmal és így gyorsan helyreállítottam a látásomat.

      Nem kellett szemüveget viselnem. A látásom újra 20/20 volt. Folyamatosan végeztem a gyakorlatokat, hogy megőrizhessem a normális látásomat.

      Ezután egyetemista lettem. Két egyetemen kezdtem el tanulni. Az első diplomám műszaki: szoftver fejlesztő vagyok. Sok évig az olaj és gáziparban dolgoztam a geológia és a geofizikai területén. A második diplomám nyelvi: angol fordító vagyok.

      Az egyetemi diploma megszerzése után elkezdtem egy nemzetközi cégnél dolgozni angol és amerikai munkatársakkal. Nagyon érdekes feladatom volt: egy Szeizmikus Felfedező Rendszer új funkciójának fejlesztésében vettem részt.

      Abban az időszakban eléggé túlterheltem a szemeimet. Anglia és Oroszország között 5 óra az időeltolódás, így nehéz volt összeegyeztetni a közös munkát az angol kollégákkal. A karrierem sikeres elindításához, személyes növekedésemhez és hogy megalapozzam a helyem a projektben, egész estébe nyúlóan kellett dolgoznom. Ezt nehéz volt megoldani és éreztem, hogy romlik az egészségem. Egy gép előtt töltött hosszú, kemény munkanap után szörnyen éreztem magam. A szemeim pirosak lettek, erős fejfájásom volt és a testem nehézzé és kimerültté vált estére. Lehetetlennek tűnt, hogy folytassam a munkát a számítógépnél. Ekkor gondoltam először arra, hogy valamit csinálom kell, hogy helyreállítsam a testem állapotát és azon belül a látásomat.

      Kíváncsiságból elkezdtem csikungot tanulni. A speciális csikung gyakorlatok végzése után pár perccel képes voltam helyreállítani a testem normális állapotát, helyreállt az élénkségem, energiám a munkához. Hogy lehetséges ez? Ebben az időben meglepődtem rajta, hogy hogyan voltam erre képes. Ma már ez nem lep meg.

      Ezután folytattam a csikung gyakorlását ám a következő nehézség, amit a sors elémhozott nem velem volt kapcsolatos, hanem a nagymamámmal. Ő 80 éves volt, amikor az orvos szürkehályogot diagnosztizált mindkét szemén, és műtétet javasolt. A szürkehályog a szemben található lencse elhomályosodása, azaz az átlátszógának romlása.

      Elkezdtem segíteni neki abban, hogyan végezzen csikung gyakorlatokat. Egy idő után a nagymamám javulást vett észre és a látása tisztább lett, de sajnos a javulás átmenetinek bizonyult. Miközben a gyakorlatokat végeztük jobban érezte magát és jobban látott, de a gyakorlatok után a rossz látása újra hamar visszatért. Műtétre volt szüksége. Ezt követően is segítettem neki, hogy jobban érezze magát és rövid időn belül helyreállíthassa az egészségét. Az orvosok azt mondták, hogy a műtét sikeres volt, és idős kora ellenére is gyorsan felépült. Hála Istennek, most jól lát mindkét szemével, és minden rendben van. De mégis volt bennem volt egy kis elégedetlenség. Ugyan segítettem neki speciális gyakorlatok végzésében annak reményében, hogy elkerülheti a műtétet, mégis el kellett végezni a műtétet. Ezzel egyidőben megismertem embereket ugyanezzel a diagnózissal, és nekik hasonló gyakorlatok végzésével sikerült elkerülniük a műtétet. Amikor orvoshoz mentek és ismét megvizsgálták őket már nem kellett műtétet végezni. Engem tovább kínzott az elégedetlenség. Hogy történhetett ez így? Próbáltam kitalálni. A következtetés egyértelmű volt: a tudásom a kezdeti időben még nem volt elegendő. Folytattam a csikung képességeim fejlesztését, csatlakoztam több képzéshez Moszkvában és más városokban. Folytattam a tanítást és a tréningek tartását különböző egészségügyi témákban. A csikung összes