Ingram

Все книги издательства Ingram


    Skam

    Carsten Stage

    Skam gor os ilde tilpas. Sa snart vi foler os negativt bedomt, pibler sveden frem, rodmen stiger op i kinderne, og vi kigger febrilsk efter et musehul at krybe i. Heldigvis ser andre mennesker os ikke nodvendigvis sadan, som vi frygter. Alligevel er der ifolge Carsten Stage, blufAerdig skamforsker ved Aarhus Universitet, ingen grund til at bide hovedet af al skam. Skam kan vAere en konstruktiv kilde til selvrefleksion og endda til politisk mobilisering. For uden nogen skam i livet ville vi ikke slet ikke kunne finde ud af at leve sammen.

    Serier

    Tore Rye Andersen

    Ahr… lige en mere og en til … Nej, det er ikke en slikmund, der retfAerdiggor et par skumfiduser, men udtryk for en langt stAerkere trang, vi alle lider af, nemlig begAeret efter serier. Deres cliffhangere, fortryllende verdener og andre udspekulerede tricks har gjort os afhAengige af alt fra podcasts til bogfoljetoner. Tore Rye Andersen, erklAeret serienarkoman ved Aarhus Universitet, har indset, at enhver modstand er nytteslos over for det 21. arhundredes dominerende fortAelleform. Maske er det derfor, han blev nodt til at skrive en hel bog om serier i en serie…

    Integration

    Mikkel Rytter

    Integration er som en glidebane. Selv om vi starter med at lovsynge antallet af danskpakistanere pa medicinstudiet, ender vi umAerkeligt med at skAendes om kriminelle indvandrerdrenge, syrienskrigere og frikadeller i bornehaven. For enden af den glatte overflade er malet altid, at 'de' skal blive som 'os': Smid torklAedet, lad forhuden vAere, og sla katten af tonden. Derfor skaber i-ordet ifolge Mikkel Rytter, velintegreret halalhippie pa Aarhus Universitet, faktisk mange af de problemer, vi sigter mod at lose. Maske er det pa tide at give integration det glatte lag?

    Frivillighed

    Preben Astrup

    Age

    Suresh Rattan

    Suresh Rattan's birth certificate reads «1955». At his age, signs of decline inevitably creep in, but Suresh doesn't feel that old. In fact, he feels twenty years younger. He can even explain why. No wonder: He does research on age and ageing at Aarhus University. Thanks to evolution, we can't imagine ourselves any older than 45. Biologically, we should just give up the ghost once we've raised a few carbon copies of ourselves. But for those of us who want to stick around a little longer, Suresh has devised a formula for eternal life. Let's hope it works.

    Edmund Burke

    Claus Bryld