Nõid annab nõu. Loodusravi ja traditsioonilised loitsud. Pille Pettai

Читать онлайн.
Название Nõid annab nõu. Loodusravi ja traditsioonilised loitsud
Автор произведения Pille Pettai
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 0
isbn 9789916605240



Скачать книгу

kaitse olemuse ja olukorra, siis järgmine samm on kontrollida teist protsessi osa: negatiivi. Ka selle saab ruunidega kindlaks teha – saab umbkaudu määratleda, mis liiki on teid tabanud mure, kuidas see on tekkinud, mis põhjustel ning milline inimene või sündmus selle taga võib olla.

      Kui ma olen need kaks asja endale selgeks teinud, siis, uskuge, tean teist juba päris palju – sest vaadates negatiivi, on näha ka inimese enda vead, millega ta õnnetuste ahela on välja kutsunud, aga ka see, kas tegemist ei ole mitte ettekujutusega. Vahel juhtub, et inimene on nii õnnetu, tegelikult aga on ta kõik ebameeldivused välja kutsunud omaenda tegevuse või tegevusetusega – või lihtsa inimliku rumalusega.

      * * *

      Niimoodi ma liigun, kaardistan. Sealt edasi on olukorra lugemine juba lihtne. Ning just sellepärast ma ei küsi mingeid küsimusi, kui vahel harva ennustan. Mulle meeldib alustada puhtalt lehelt ja jõuda asja tuumani ruunide abil.

      Ise oma kaitset inimene näha ei saa, küll aga tajuda. Kui teile väga meeldib vaadata elavat tuld, on tuli ilmselt üks teie kaitseelemente ja oma soove-palveid on teil soovitatav edastada küünalde paistel. Kui aga üle kõige armastate olla vee ääres, siis võite julgesti kasutada oma lihtsate rituaalide juures voolavat vett, sellega saate endalt maha pesta negatiivi ja halvad soovid. Samamoodi on äratuntav tõmme maa ja õhu kaitse poole.

      Nagu öeldud, võib kaitse puruneda, kui teid on tabanud rängad sündmused. Siis tunnete ju ka ise, et olete kõigele vastuvõtlikum ja ebameeldivused tabavad teid palju valusamalt. Aga sellisel juhul paraneb kaitse iseenesest loomulikul teel. Natuke halvem on asi siis, kui keegi on püüdnud teid maagiliselt mõjutada. Sellisel juhul on kaitse meelega lõhutud ning parandada teda lihtsalt puhkamise ja rahuga ei saa, tuleb pöörduda oskaja poole. Sest sel juhul ei ole teil endal piisavalt tahet ega jõudu.

      Oma praktika põhjal võin öelda, et kaitse lõhkumist teiste poolt juhtub pigem harva. Nõiakunsti seda poolt meil väga ei tunta, siiski juhtub, et vahel telerist idanaabrite nõiasaateid vaadates tekib mõnel asjahuvilisel kihk järele proovida. Ning siis jätkub jama kauemaks… Kindlasti ei soovita ma selliste asjadega katsetama hakata!

      * * *

      Ja kõik on lihtne. Ärge segage teisi ja ärge kartke teisi. Kõige kindlam viis ennast kaitsta on oma loomulikule kaitsele kindel olla. Ning mitte karta, et keegi võiks teid kuidagi mõjutada, sest just hirm on see, millega anname võtmed oma pahasoovijale.

      Isiklikust kogemusest veidi ka. Olen palju kuulnud jutte nõidade sõdadest ja olen tõesti ka kogenud, kuidas üksteisele püütakse „ära panna“. Asja uurides sain aga aru, et kui sulle on antud ülaltpoolt vägi, siis on see vägi ka kaitstud. Mitte midagi pole vaja karta ega selleks midagi teha. Pole vaja ehitada võimsaid kupleid või võrke… sest võib juhtuda, et nõid jääb ise sinna alla lõksu. Tuleb lihtsalt usaldada, julge olla, ja sul on kõige võimsam kaitse, mida oskad soovida.

      * * *

      Ning kindlasti tuleb rääkida veel ühest asjast, mida iga inimene peaks meeles pidama. Ärge kunagi käige mitme nõia juures! Igaüks neist kasutab oma energiat, te võtate ühelt, võtate teiselt… kaotate selle käigus igasuguse immuunsuse ja tulemuseks on see, et kõik läheb aina halvemaks ja halvemaks.

      Kui te aga olete siiski otsustanud, et seekord kasutan kellegi teise abi kui varem, siis kindlasti tuleb sellele aitajale ka öelda, et teil on enne olnud teine aitaja. Ning soovitatav on konkreetselt välja öelda, kes see oli. Siis on lihtne kõrvaldada varem tehtud kaitse ning asendada see uuega, mis oleks kooskõlas sellega, mille loodus ise teile on andnud. See käib muidugi erinevate maagiliste rituaalide kohta, lihtsalt ennustaja tavaliselt kedagi ei mõjuta.

      * * *

      Kuidas saab ise oma kaitset parandada? Selleks on erinevaid võimalusi. Kuna enamikul inimestel on kaitse ka teispoolsusesse lahkunud lähedastelt, siis kõige loomulikum ongi paluda nende abi. Ja teiseks loogiline soovitus: puhake. Kui tunnete, et hing on haige ja iga hoop läheb otse südamesse, on teie kaitsevõime ilmselt langenud ja aeg end veidi turgutada.

      Mida siia lõpetuseks öelda? Uskuge ikka edasi oma kaitseinglit, lihtsalt teadke, et mitte alati ei ole see valge ja hõljuv olend, vaid võib endas sisaldada kedagi muud. Ning olge ettevaatlik selle usuga liialdamisel – kui inglitega liialt tegelema hakata, võib ingli kujul ilmuda te juurde hoopis deemon.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wBDAAMCAgMCAgMDAwMEAwMEBQgFBQQEBQoHBwYIDAoMDAsK CwsNDhIQDQ4RDgsLEBYQERMUFRUVDA8XGBYUGBIUFRT/2wBDAQMEBAUEBQkFBQkUDQsNFBQUFBQU FBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBT/wAARCADhAJcDASIA AhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQA AAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3 ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWm p6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/8QAHwEA AwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREAAgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSEx BhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAVYnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElK U1RVVldYWVpjZGVmZ2hpanN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3 uLm6wsPExcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwDzPRLH yHGOF7V2VqoKAEDFcxoUoljXJ59a6m0Utj0r8JrzbbP6WwqSjoNu7GKVTwK47W9H2MxWvQhalx0P 4Cql34da76qcelc9OvyPc66lF1FseNXdvIpIAJ57VmXC3fIVT+Jr2pPAz3c8UEMBlmldY40UcsxO AB7kkCrOpfBjWrDVV06XS5PtbglFiKyI+A2cOpKnHlvnB42MOxr2qWKUlzJXR49TDcj5ZSSe+62R 8+yPfR/w5p1tq1zEQJFavW9U+Hk1ldzWk9s0NzE5ieJh8yuDgqR654qt4t+EGqeEp0i1WyNnI4Zl zIjj5TtcZUkBlPDLnKnggV0rFQlFtx238vU5ZYWc