Crazy Detective. Rolig detektiv. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Crazy Detective. Rolig detektiv
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005099808



Скачать книгу

ligger, rusade hon med saker på kollektivtrafiken med tre överföringar, varför med överföringar? Det var bara att Moskvichka satt i informationsdisken och Muscovites, till skillnad från Pitertsev, gillar att skicka åt andra hållet, som den här gången. Efter att ha nått fem timmar efter den efterlängtade platsen såg hon sig omkring och, utan att hitta något liknande, bestämde sig för att fråga de närliggande patrulltjänstemännen som vaksamt tittade på de vandrande migrantarbetarna som skulle riva av mormödrarna från dem:

      “Kära,” kallade hon dem, en av dem svarade och vände sig till henne, “kan du säga mig var är monumentet till Gogols” NOS”?

      – Och här, – anställde vred på huvudet, – någonstans här. – och pekade på den nakna väggen och ovanarel: från plaket fanns det bara hål på väggen och en ostänad stencil, storleken på en stulen platta med en konvex mänsklig näsa. Mormor dog omedelbart på grund av en hjärtinfarktstörning. På detta slutade vår överföring. Alla de bästa. till

      Ottila drack ytterligare ett glas och sov.

      I mörkret vid sängen avklädde han sig och klättrade för att övervinna sidan av sin fru, som snarkade i en choke. Hon rörde sig inte ens. När han klättrade över sin fru och var mellan väggen och sin fru, blev han bedövad av snarkning och vinden från läpparna på den härliga halvan. Ottila tog ett djupt andetagluft och lyfte upp övre bröstet, lite större än huvudet, fastade huvudet på baksidan av huvudet mot sin hustrus sömniga plexus. Han lade örat på det nedre och täckte överörat med överkroppen. Snarkningen försvann och han dumade som en baby i värme och komfort.

      På morgonen vaknade han upp krullad på en kudde. Det fanns ingen fru. Han gick till tvättstället och, efter att ha tvättat sig själv, klädd i full klänning. Han gick till dörren till ingången till Strongpoint, tog handtaget och… Dörren öppnade sig från honom i denna situation och ryckte, just nu tryckte han på dörrhandtaget och drog Ottila in i Strongpoint-utrymmet, som om utan en tung vikt. Han flög in och kraschade in i Mount Wife. Magen med brösten dämpade och kastade området tillbaka.

      – Vad är du? Izoldushka!? – Han frågade överraskande i farten och efter det kände han smärta på baksidan av huvudet och träffade golvet.

      – Torka av dina fötter, jag tvättade där. hon skänkte och fortsatte att moppa golvet, böjde i korsryggen, tillbaka till honom. Polisen gick runt hennes röv, torkade benen, skodde tofflor med kaninöron och gick in på kontoret. Det första han gjorde, klättrade i en stol och gick sedan till telefonen på bordet och drog honom till kanten. Han tog upp telefonen, satt på kanten av bordet och satte den på örat. Han ringde till sin chef och skakade på benen, väntade och räknade ljudsignalerna.

      – Ullah! – hörde på andra sidan av tråden efter den femtionde tonen.

      – Kamerat Marshal? Detta kallar herr distriktsgeneral Klop.

      – Ahhhh… är det du? – Kameran Marshall var missnöjd, – hur är saker och ting på en ny plats? Du ringde inte på länge, du började glömma vem e… eh… um, matar dig.

      – Nej, vad är du, Eximendius Janis oglu Snegiryov. Det fanns helt enkelt ingen anledning att störa ditt äldre huvud förgäves.

      – Baska, säger du, en dvärg?

      – Öh… nej, förlåt, ta dig av.

      – Okej, låt oss räkna ut det senare, om underordnade och ägares etik. Tja, vad har du, något viktigt?

      – Ja!!!

      – Vad skriker du, pygmy är inte ryska?

      – Tyvärr, ja.

      – Okej, vi kommer också att prata om gränserna för den sunda acceptabla frekvensen för telefonsamtal, antagen vid första behandlingen av den lagstiftande församlingen i Moskva och Ryssland… Och så, vad sägs om dig, Sneak Bug? Och kom igen, jag är sen på mötet.

      – Såg du igår nästa nummer av Call Center?

      – Nej, jag har en DiViDishka. Och vad?

      – I St Petersburg stölls ett monument till näsan.

      – Och vad?

      – Jag skulle vilja undersöka det här fallet, om du tillåter mig, herr Herr Marshall.

      – Vad mer näsa, ingen har rapporterat till mig, talar tydligare. Vilket monument hade näsan avskuren?

      – Tja, med Gogol..

      – Gogols näsa skärs av?

      – Nej, Gogol har en historia om FNL.

      – Och vad?

      – För att hedra denna berättelse uppfördes en minnesplatta i S: t Petersburg och den blev stulen. Och jag vet ungefär vem som gjorde det.

      – Hemlös eller vad? Ingen annan. Han är koppar. Och vad vill du ha från mig?

      – Hantera det här företaget, kassett.

      – Så bli upptagen, vad är det? Men bara i din fritid.

      – Men jag kommer att behöva utgifter, resekostnader, måltider, hotellrum, taxiresor.

      – M-ja. Det var nödvändigt att börja med detta. Det är bara för att komma till S: t Petersburg, du kan också ta hareen med tåg, Bomzhovskoe-affären, så det finns ingenting för detta hotell. Du kan ändra den på stationen eller, i värsta fall, på de hemlösa i källaren. Med dem kommer du att äta. Och i staden och till fots kan du promenera med sevärdheterna i S: t Petersburg. Det finns inga pengar i budgeten förrän jag är klar med att bygga stugan. Tja, förstår du mig?

      – Och från kassa på min Strongpoint? Jag valde lite här för böter från kollektiva bönder.

      – Och mycket?

      – Ja, det räcker för första gången.

      – Okej. Ta det från kontot. Om du löser problemet kommer jag att återbetala kostnaderna för försäljningskvitton, men nej?! Det är inte för mig att bestämma, för pengarna är offentliga.

      – Bra, Eximendius Janis oglu Snegiryov. Naturligtvis har jag lite tid, men jag kommer att komma på något. – Ottila satte ner telefonen och låg nöjd på bordet, med armarna utsträckta.

      – Här är det ett nytt företag! Nu kommer de att få veta om mig på Petrovka 38.

      Dörren knakade och Isolde Fifovnas enorma dimensioner, hans huvudhalva, dök upp.

      – Kommer du att äta? – frågade hon ödmjukt, – och sväljer inte på bordet, jag torkade också det.

      – Jag kommer att äta frukost här!

      – Vad betyder det HÄR? Är jag som en servitris eller något? Gå till köket och ät som alla andra. Jag kommer inte att bära.

      – Jag skulle gärna vilja, men Marshall borde ringa mig.

      – Marshal? Jag skulle säga det. Vänta sedan. Sonen kommer nu att ta med sig det som är kvar. Och gå av bordet, Sherlock Holmes… Hahaha … – hon skrattade och gick in i andra hälften av kojan.

      Dörren på yttergatan knakade, och korporal Incephalopath dök upp i dörren.

      – Kan jag ha en patron?

      – Kom in och sätt dig ner… Vi har ett företag… I morgon åker vi till St Petersburg. – Ottila stod upp, vände sig och satt i en stol.

      – Varför?

      – Det stulna monumentet mot Gogol-näsan.

      – Aaaaa … – Encefalopaten kom in och satte sig i en stol för underordnade och besökare, efter att ha kastat en fot på en fot. – Jag tänker på det, Bos…

      Apulase SECOND

      Harutun