Crazy Detective. Rolig detektiv. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название Crazy Detective. Rolig detektiv
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005099808



Скачать книгу

gjort i stallen är, men jag Bra gjort..!!

      – .. Asshole… heh heh heh… Salaga. – Otila slog försiktigt på baksidan av huvudet mot sin son, men Izya undvikte och levererade en kontring direkt mot sin fars krona (näsa), som han lärde ut.

      – Uh … – Ottila hejdade sig, gömde smärtan, hans hand bara ryckte och hans ögon tappade tårar, – Tja, så, mamma matar dig eller inte?

      – Feeds. Läcker matar … – sonen började plocka i det vänstra örat … – Och sedan min syster och vem?

      – Och du och min syster? … Och du är FOLK! – Fadern log och satte på sina glasögon, gick ner från bordet till en stol och fortsatte att skriva vidare och knälade sig så att det var högre.

      – Och vad betyder det då för vår auktoritet, den veckan… den här… en annan president kom… amerikan, KGB sover och folket är oroliga?

      – Vad mer är en sådan president? – Pappas ögon spratt ut från glasögonen.

      – Och den som stängs med kraften i rummet när du sitter i toaletten i tre timmar,..

      – Och vad då?

      – … då skrattar de och kippar, som katter i mars på gatorna på natten, och skrikar till och med som smågrisar när de är kastrerade. Och kom ut – som efter ett bad – vått.

      – Och var är jag nu? – faren skakade.

      – Och du sitter fortfarande på toaletten i en timme.. och sedan, som alltid, skriker: “ta med papperet!!!”.

      – Här, piss!!. – rymde från tänderna från general Klop.

      – Och vad är en “tik”?

      – Tör du inte säga det längre. Bra?

      – Förstått, accepterat, Amen. – Jag stod upp igen i Izza-disken.

      – Ni har ett stridsuppdrag för att ta reda på vem denna andra president är.

      – Redan redo. Detta är din underordnad – Intsefalopat Arutun Karapetovich.

      – Den här gubben? Han är trettio år äldre än henne och fyrtiotre äldre än mig. Hej… det här är en dåre, är han en släkting? – Klop fästs och började skriva vidare.

      – Ha ha ha ha!!!! – Efter en liten stund exploderade min far plötsligt och brast nästan ut ur stolen. Det var så han skrattade, att till och med ett censurerat ord inte kan förklaras, bara obsceniteter. Men han höll fast vid sin son. – Åh, ha ha, okej, gå, jag måste jobba, och den här andra presidenten har kycklingägg i kylen i fickorna och skorna.

      – Hee-hee, – Izya flirade tyst, – och kanske en kaktus?

      – Vad vill du…

      Son var glad och flydde till den första halvan av kojan.

      Den andra huvudpersonen och den första assistenten för distriktspolisbetjänaren, korporal Intsefalopat Harutun Karapetovich, en före detta gastorbwriter, fick ett jobb i medelålders pensionering, enbart på grund av Ottilas fru, Isolda Fifovna Klop-Poryvaylo. Han var tre gånger högre än sin chef och fem gånger tunnare än sin chef. Näsan är backad, som en örn och en mustasch, som Budyonny eller Barmaley. I allmänhet snubblade den verkliga sonen till bergen, som i början av Perestroika, för att gå ner för salt, snubbla och gissa i en klyfta, precis i en godsvagn öppen utan tak, med kol från Tbilisi-SPb godståg. På stationen vaknade Lyuban och hoppade. Han arbetade här och där tills han träffade distriktspolisens fru medan han drack. Hon rekommenderade honom som kusin från Kaukasus.

      Efter att ha avslutat arbetet tog Ottila Aligadzhievich Klop, som alltid, ett fotoporträtt på bordet med bilden av den sittande presidenten, andade på den, torkade den på ärmen, kysste pannan på huvudets krona och satte den tillbaka på sin rätta plats på bordets högra hörn, vilade på ett pennfodral med pennor, gummi, pennor och ett paket hackade gratis reklamtidningar för personlig hygien. Han hatade toalettpapper. Det är tunt och ett finger stickas ständigt igenom det i det mest avgörande ögonblicket och sedan måste du skaka av det. Och skakar det i ett trångt utrymme, det finns en chans att ett finger träffar ett träkloss i det inre hörnet av en sovjetisk gatetoalett och känner smärta, instinkt gjorde att den sjuka fingret fuktades med varm saliv, istället kände smaken på hans avföring, som han bar i 24 timmar, lägger toaletten ut för senare.

      För att torka av svett från pannan, armhålorna, armarna, benen och under äggen, där han svettade exceptionellt hårt, använde han ett våfflahandduk. Du frågar: varför inte en trasa? Svaret är enkelt: handduken är stor och håller länge.

      Det var för sent och familjen andades redan för länge sedan.

      Ottila, som gick in i bostadsområdet i stugan, gick tyst in i köket och tog en fem-liters burk med månskinn från kylen. Förverkad från en lokal huckster. Han pressade den mot magen, tog bara en tefat, i vilken låg en bit sill, biten av en av hushållet. Eller kanske denna gamla get, Intsephalopat, som inte borstat tänderna hela sitt liv och helt enkelt hade bitt käken med karies.

      “Det var därför jag hade karies,” gick Klopa, “han kysste Isolde, Isolde Izyu, och Izya kysser ständigt mina läppar för femmor och fyrbärare som kommer med från skolan en eller två gånger om året. Detta är inte pedofilism, en eller två … – Men Incephalopats tänder var mestadels svarta, hampa och rötter blödade ständigt, men Harutun kände inte smärta alls. Denna defekt i DNA skadade honom inte alls utan hjälpte till och med framgångsrikt i utredningen.

      Ottila skrynklade och ville sätta tillbaka plattan på plats, men skvattade till burken bestämde han sig för att inte förakt. Moonshine desinficerar allt. Så han ändrade sig och gick till bordet. Det var en liten TV i köket, och han slog på den på vägen. Även på vägen gick jag till gasspisen och öppnade locket, stående på tårna. Aromen, utmattad från det, berusade helt enkelt Ottila och han ville omedelbart äta en. Han tog in skåpet: en tallrik, bordsskiva, pepparkakor, kniv, bröd, majonnäs, gräddfil, kefir, airan, komiss, ketchup, laurblad, en mugg, två skedar: stora och små, och kämpade för att fånga sin balans, gick han till bordet, stod upp och blev trött: båda händerna var igenom, för mycket överbelastade och fick till och med använda armbågar. Allt ringde långsamt svängde. Ottila försökte skjuta plattan på bordet med näsan, men bordet var högre, och armbågarna började svälla. Ottila puffade upp och lade allt på en stol. Sedan fussade han omkring och tryckte på stolen så att du kunde se TV: n, stående vid stolen, som för närvarande omklassificeras som ett skådespelbord, stående, hällde hundra och femtio gram moonshine i stopparmen och andas ut djupt, fyllde det på en gång med en swig och åtföljde den med ett högt ljud gurgling. Han grimas som en gammal citron, utan att tveka, tog en bit av den nibbled sill med alla fem och bit av hälften med benen. Ben grävde i hans smak och tunga. Han frös, men då kom han ihåg sin fars yoga och glömde smärtan, eftersom mormödrar eller barn glömmer nycklarna och andra bagateller. Nästa i raden var soppa. Soppan bestod av följande indigenter: ärtor, surkål, potatis, stekt lök med morötter på tomatpasta, mjuka vetehorn, semulina, ett blandat kycklingägg med en fångad bit av skalet, en nagel, storleken på en vuxen, och smaksatt med en bit ben från kött med vener in i pannbotten. Köttet, uppenbarligen, äts tidigare, enligt principen: “i en stor familj… klicka inte.” När hon sugade till redan svullna soppor och såg mer ut som hästflugor, knäppte Ottila på benet och levde medan hon försiktigt absorberade nyheterna. Nästa nummer av Call Center var på TV-skärmen:

      – Och det mest intressanta, fortsatte tillkännagivaren, “… en lärare från Irkutsk var ett fan av Nikolai Vasilyevich Gogol och idoliserade helt enkelt hans arbete, särskilt verket” NOS”. Hela mitt liv sparat jag pengar för en resa till Leningrad (nu S: t Petersburg), där ett monumentskylt med en lång näsa på ett kopparark, liknande Gogolevsky, uppfördes. Men Perestroika avbröt alla planer; hon investerade alla