LA ZI. Adevăr umorist. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название LA ZI. Adevăr umorist
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005087126



Скачать книгу

și au fost surprinși. Se dovedește că copiii lor s-au dovedit a fi hoți, care au considerat aceste icicule pentru cocoșii, pe care îi vând în bazar. Și de când se naște copilul, ei îi spun:

      – Nu mânca, ticălos, zăpadă galbenă!! – si bate-l, bate-l dinainte, mai ales pe cap.

      În general, Serezha-Yellow Snow arăta tânără, în vârstă de douăzeci și șapte de ani, restul este asemănător cu cel al Chukchi. S-a dus la Biblioteca Centrală și a strâns sticle pe parcurs. Odată a început să dispară zile întregi. Toți erau diferiți, dar curioși. Când a apărut, a fost interogat. El tăcea. Dar, odată ce a fost beat și Serezha Yellow Snow a recunoscut că se va căsători în curând.

      – Și pe cine? – urmată de o întrebare.

      – Da, există o jumătate din inima mea, ea locuiește în regiune, deși are deja șaizeci și unu de ani, pentru că nu are nevoie să facă copii, sunt deja opt. Aici îi hrănesc și educ, așa cum m-a crescut tatăl meu, și tatăl său tată, și tatăl – tatăl, mama lui pentru că era lipsit de tată. – Seryozha se băgă în nară, scoase capra, o privi și o mâncă. – Îmi plac Chupa-chups, cu toate acestea, dă gânduri inteligente. Ei bine, nu demult nimeni nu a găsit o casă. S-a urcat acolo, s-a uitat, era suficient loc pentru toată lumea: soția lui, și eu, și copiii. Adevărat, bătrânul îi pare rău, închis timp de doisprezece ani. Dar încă tânăr, prost, doar patruzeci a bătut. L-am învățat, dar nu a crezut experiența mea. Ei bine, vara este încă aici, așa că am decis să fac reparații euro în casă, am cumpărat deja chit, culoare, perii. Adevărat, au intrat unele mătușe: «Ce faci?». – se întreabă. «Repair». – Spun, dar imediat mi-am dat seama că au întârziat, casa era deja ocupată de mine. – Zăpada galbenă de la Serezha a luat o biscuită de sub pat, a dat clic pe gandaci, care nu știa să sară din lipit, l-a rupt cu lichid galben și, încrețindu-l, a mușcat-o. Rusk a crăpat, dar nu s-a rupt. Chukchi deschise încet ochii, uitându-se la colțul rupt care ieșea din fisura unui cracare.

      – Ooooooo!! a gemu și a început să-și încălzească durerea de dinți cu palma…

      Vara a trecut. Chukchi a sosit cu degetele, fără dinți frontali. Pe capul lui era un craniu de sânge chemat.

      – Ce Seryozha, care a sărbătorit în casă, era întuneric, lumina se stinge? – cei fără adăpost glumeau

      – Nu, au venit aceste mătuși cu proprietarii acestei case, dar am terminat deja reparația, am vrut să merg cu familia. Așa că m-au bătut cu cluburi. Câinii. Sfârșitul…

      nota 6

      Moare, curva, pentru o coroana!!

      Soarele strălucea. Cerul era limpede, iar patriotii îngrijitori fără adăpost s-au așezat în camerele de la birou și au împletit carton, au pus alte sticle și încă alții s-au prăbușit cutii de aluminiu pentru cocktailuri și bere. Și totul ar fi bine, dar la una dintre locuințele de la birou, erau două UAZ-uri cu faruri albastre și «tăticii» au ieșit pe ușă și au «încătușat» o femeie și doi băieți îmbrăcați în veste de gospodărie, numiți «gălbenușuri» în oamenii obișnuiți. Locuitorii locali încă nu au înțeles motivul arestării, pentru că acest trio se scufunda scrupulos în depozitele de gunoi și curăța curțile în fiecare zi. Fiecare avea propriul său inventar, la care mâinile sale erau deja obișnuite, iar acestea erau marcate fiecare cu mătură, buzunar și geantă. Aceste instrumente le apăreau ca un talisman sau amuletă, ca o casă sau cabană pentru casă. Și, Doamne ferește, că cineva va lua un străin. Totul, moartea. Kranty. Dar a apărut la această trinitate mai devreme înainte de incident și a patra Madame Tumor. Și plecăm.

      Cu o zi înainte. În ajunul dimineții, Madame Tumor s-a sculat pentru prima dată și a decis să arate o alternativă, să facă o treabă utilă și să curețe zona în timp ce toată lumea dormea cu o furtună de băutură, adică înregistrarea în familie. Toți membrii acestei «bande» nu au fost odată condamnați. Pentru că nu a avut-o, a luat inventarul altcuiva, în speranța că, spun ei, toate ale ei?! Se merge, se mătura, colectează mănuși de țigară, scoate tot felul de învelitori de bomboane și nu disprețuiește, privește ceva în coșuri și colectează gunoiul împrăștiat în jurul golfurilor și rezervoarelor pe parcurs. El a curățat deja podeaua teritoriului și vede brusc cum în partea cealaltă a drumului un bărbat și o femeie se descurcă ferm.

      – Scandal. – S-a gândit la Madame Tumor și a mers mai departe la curățarea teritoriului. Cearta s-a încălzit și vocile erau deja auzite, când dintr-o dată doamna a suspinat, atât de tare, încât un ecou a trântit în curți. Madame Tumor ridică ochii și văzu că bărbatul acesta într-un mod îmbucurător bate o doamnă pe obraji. Trecătorii nu acordă atenție, ci hoțul ars în furt de ouă de pui și pui în trecut, în dimensiuni deosebit de mari, care a fost adăugat de către conducerea fermei de păsări la două ouă luate de ea la cererea unui încărcător-cohabitant, care a fost înregistrat de camera de securitate a acestei întreprinderi. Nu am putut să-l suport și am pornit cu o mătură peste drum. Mașinile înfiorătoare i-au dat drumul, parcă nebune. Ea, fără să acorde atenție mașinilor străine care se bucura, a fugit pe trotuar și, ca un zmeu din cer, a fugit într-un țăran, biciuindu-l în față cu un rahat cu mătură, din care rahatul de câine a zburat în părțile laterale. Doamna își bombăni ochii în necredință și, acoperindu-și gura cu mâinile, râse furios. Deodată de unde să o ia. Dintr-o dată, din nicăieri, trei polițiști au apărut și au început imediat la Madame Tumor să tragă. Asta striga:

      – Această boală, bate doamna!!

      – Calmați-vă, calmați-vă! – a întrebat sergentul de poliție politicos. – Nimeni nu a bătut pe nimeni. Privește acolo. – În depărtare, puteți vedea o cameră de film și un echipaj de film format.

      – Acest film este filmat de un blockbuster detectiv de comedie! – a adăugat un al doilea polițist.

      – He he he he!!! – l-a taxat pe al treilea. – Și o pretenție de scandal! Hu hu hu!!! Și o luptă!

      Tumora s-a așezat și a mormăit ceva, a aruncat o privire la artiști, apoi s-a uitat la polițiști, a luat o mătură și a mers prost pe strada Furshtatskaya.

      Și, în acest moment, în candeyka, unde compania gop s-a zguduit anterior, iar acum ștergătoarele s-au trezit dintr-o mahmureală, au văzut că unul dintre inventare lipsește sau lipsea, și-a crescut picioarele și a fugit, a început să pregătească un complot pentru a expune hoțul sau picioarele. După ce au predat sticlele rămase de la sfârșitul săptămânii trecute, au scos un detergent numit «Fulg de zăpadă» și, după ce l-au diluat cu apă de la toaletă, din lipsa unui robinet, în legătură cu repararea conductei, au început încet să bea, mâncând gustări rămase ieri din recipientul de gunoi. numit – golful și foarte acru.

      Se apropia de prânz. Madame Tumor fluierând cântecul fetei sale condamnate, s-a întors la Candeika, purtând, într-o mână, echipament, iar în cealaltă, o pungă cu conserve de bere și sticle. Fără să se gândească sau să bănuiască nimic, a deschis ușa și a intrat în candeika, înfruntându-și soarta…

      La început, a fost întâmpinată cu priviri late.

      – Ei, ce? – La început un concert de groază, o văduvă neagră, care în trecut și-a ucis cei trei soți, din ședința în zonă pentru ucigași de 15 ani și pe nume Kampuchea, și după naționalitate – Kalmyk fără dinți frontali.

      – Ce? – s-a speriat ușor și nedumerit, a întrebat-o pe Madame Tumor și a pus inventarul la loc.

      – Ce, ce? – a adăugat mai ferm hahalul ei poreclit – Balamut cu o formă