НА ДНІ. Гумористична правда. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название НА ДНІ. Гумористична правда
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005084699



Скачать книгу

ми продовжили в іншому місці.

      Пройшов тиждень. На п'ятак біля метро Олександра-Невської лаври заїхав бубон ментовської, зупинився подалеку від нас і з нього вийшли двоє охоронця і рушили до нас, ну дуууже повільно. Ми розпивали у колони готелю «Москва». Перед нами постав вибір: або допивати, розбавлений святою водою з Лаври, спирт, але потрапляти в руки правосуддя; або зриватися в різні боки, але не бухати і не приводити свої статки в нормальний стан. Я і ще пару товаришів, відійшли трохи по далі по різні боки, розосереджуючи і розсіюючи вид натовпу.

      Забрали Великого Серьогу з підбитим оком, нижня століття якого походила на статеву губу. І його товаришів по чарці. Причиною була, як потім з'ясувалося: винос трупа з підвалу, де ми раніше спробували бухнуть. Труп, виявляється після нашого відходу, в свою чергу, зробивши тижневий півколо, пристав до праць теплотраси діаметром у двісті міліметрів кожна, жорсткої парної зв'язці і обмотаним мішковиною, і скловолокном…

      Молодий не місцевий студент, вигнаний на передодні за п'янку зі студентського гуртожитку, проліз в глиб підвалу по, кинутої кимось, дошці і намочивши ноги і застрибнув на трубу, і хвиля захвилювалася. Хлопець, що не звикнувши до підлоги похмурому світлі, він п'яний завалився боком на теплоцентраль і захропів. Поруч плаваючий труп, кинувся і підплив в щільну. Торкнувшись пацанячих куприка, носом. Труп завмер. Вранці товстий промінь світла навіть не заважав відпочивати хлопцеві. Той наздоганяв упущені добу безсоння.

      – - Тут? – проорал Великий Сергій.

      – - Так. – ответіл полковник міліції – Фууу!!, А сморід то яка?!

      Команда з вилучення трупів з підвалів в кількості трьох похмілля бомжів зникла в дверях. Менти закурили і стали обговорювати свої життєві проблеми. Труповозка під'їхала пізніше і її члени підійшли до ментам. А бригада, одягнувши болотні чоботи, повільно в респіраторах пробиралася в глиб підвалу, висвітлюючи свій шлях на лобовими ліхтарями. Трійця розійшлася по сторонам для кращого пошуку.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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