SOVIET MUTANTER. Morsom fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название SOVIET MUTANTER. Morsom fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082169



Скачать книгу

leddene, så å si. Så ble han belagt med den radioaktive, hellige tåren fra Kozulia, og skjæret kom til liv.

      Det gikk rykter om at Skaperen plagierte synet sitt fra bildet som alle elektriske stolper ble hengt fra: “IKKE LUKK, KILL!!!”, moderniserte det litt, plasserte det på et horisontalt plan, eller rettere sagt, en hodeskalleformet knott, uten avsatser i øyehullene og munnen var festet på toppen av vognen, og benets lårben ble festet til den, med bein med typiske ender på begge sider, og anklene eller benene med samme form var festet til dem. Og bilen så og han skammet seg over seg selv. Han er tross alt mot plagiering, men en sirkel og en dash er allerede oppfunnet?!

      Og han bestemte seg for å korrigere seg litt og opprettet forsørgere av disse benmutantene, forresten, de kommuniserte strengt med morskoden, sånn. Den som ikke får det til, vil jeg forklare: dette er en slags morskode, men ikke av alfabetet, selvfølgelig, men av et firebits system med biter. Mer presist, de danset et steg eller tappedans. Og de forsto at basaren – gruppekommunikasjon – ikke ble ønsket velkommen og ble straffet i henhold til loven deres, som plagiering – ifølge mennesket.

      Generelt møtte han den samme skapningen som en skjær, bare uten ett ben, og i stedet for en hodeskalle dukket det opp et øye på øyentrådhalsnerven, som dinglet i alle retninger, som en slange og var veldig sterk, som stål og strukket som gummi. Selve øyet, bestående av glass eller zirkonium, og til og med sjelden en diamant, for eksempel i sirkelen til de høyeste nivåer av myndigheter og andre gjennomsiktige steiner, så en radioaktiv glød og ser deretter jordens lys. Øyet var dekket med fire gummiert polyvinylklorid øyelokk, øvre, nedre, høyre og venstre. Og i en søvnig tilstand, krympet de seg inn i en knopp, som en blomst, og i den tilstanden samlet det seg også en tåre eller en radioaktiv snørr, blåste dem og strødde dem inn i skallen på dette skjæret, som dessuten ikke hadde tomme øyehull. Og de kalte denne milde skapningen, god og barmhjertig – KAZULIA CHERNOBYL.

      Det var ti skjær eller skjær per Casulia. SKULLEN skilte seg fra SKULLENE etter alder, det vil si: SKULLEN er en salaga, og SKULLEN er en kriger som har tatt tilhørighets ed til Galupiya.

      Casulia spiste selv ganske enkelt: hun satte seg på et utstrålt radioaktivt sted og absorberte til hun selv skinte. Jo flere radikaler i hauk, jo raskere begynte den å hellige og spytte… Den strømlinjeformede væsken ble umiddelbart absorbert i tørre porene og ga energi for livet, som for atmosfærisk oksygen – protein og karbohydrater.

      Fra oven var alle sammenfallene som edderkopper på størrelse med en appelsin, som når de beveget seg knuste med oljer når de beveget seg som rangler. Ved første øyekast virket de alle ensidige, som lagre, men hvis du ser nøye på, var de likevel på en eller annen måte forskjellige. Det var verken karakter eller generelle støtformer generelt som maur, og det var nesten en milliard av dem i den siste folketellingen, som fant sted for fem år siden…

      VLADU Semisraka var den eneste som skilte seg fra andre innbyggere, så det var dens to forgrenede prosesser i form av hjortehorn, åtte knop hver. Han hadde kraften som en leder og nesten Gud. Alle var redde for ham, men respekterte ham ikke. De sa ganske enkelt at han var den eldste og at hans ord var lov.

      Så etter ham gikk den hierarkiske skalaen til Botva Chervichy, som var lovgivere i kolonien, som Dumaen, Kongressen, eller ganske enkelt uten Fenis basar og lignende. Og de hadde på seg to krøllede, som argali-horn. Og jo flere svinger det var, jo viktigere og autoritativ var stemmen i Botva. Og hornene til Kozulia satt fast, siden denne eliten presenterte seg for to eller flere individer. Cherevichi kalte seg: “The Untouchable Genitalia of the State Botva of Great Galupia.” De hadde ukrenkelig immunitet, og bare den som kunne bryte av seg hornene er ham selv, hans opphøyde. Uten tårn storhet, Generalisyphilis av alle Galups, hans presidentskap, øverste Lord, Semisrak.

      Videre etter Cherevichs gikk SKULLER – forsvarere, sikkerhetsvakter, kjeltringer, parasitter og barn. De hadde bare ett horn om emnet, som en kotelett som de snudde seg på og snurret som Yula, derved trommet de benbeina i fiendens ansikt. Og de satte kurs mot hagene, som om legioner eller bataljoner… kort sagt, GENERELLE BROTHERS.

      De, generalene fra brorskapet i Cherepkov, fordøyde ikke med all sin inerte lever den uberørbare kjønnsorganet fra Botva fra det store Galupia.

      Reproduksjon skjedde av en spesiell gruppe Cherevichs med geitehorn kalt UCHICHALKI,

      som rett og slett gammeldags graver fra bakken, smurte Kazul, nylig blindet med en tåre. De skulpturerte alle etter en viss mangfoldighet: ti Tsjerepkov, pluss én Casulia; hundre dusin, pluss en general; hundre generaler, pluss en Cherevich, og Lord one… Lærerne var også Uchiha. Uchiha-jentene hadde også Kazul, som eliten gjorde, men bare én om gangen.

      Så de levde. Men hvis Kazul døde, døde skjærene av sult. Grusom, men moderne.

      De hadde også tenåringshull, der de lærte ungdommene etiketten til Galupiya og deres andre vitenskaper. Så den unge skjermen med den unge Casulia flyktet fra leksjonene og gikk gjennom den mørke tunnelen. De ble født på en gang og av dusinvis av skjær, bare han overlevde. På den ene siden er han allerede en Uchihalka, fordi han selvfølgelig har sin egen Kazul, etter School of Survival and Living (ShVP), men han skjønte ikke engang dette, fordi han fortsatt var liten og dum og ikke så store og tykke problemer. En hemmelig lidelse i kolonien skapte en passiv atmosfære som ikke var tilgjengelig for barn. Og grunnen var at det ikke var nok radioaktiv mat i kolonien, og derfor overlevde han alene. Selvfølgelig har dette sjelden skjedd så langt, men over tid har nedbrytningen økt. Og alle så dette og fo – -Lei av å være i Glupiy… – melankolsk begynte å snakke til unge delt heter Pucek.

      – -Fuck Ja du Pucik, men alle sjokolade! – nervøst nektet Casula heter Sulka. Voksen Kazul besluttet å nevne at ender i “ia” – Cazalia, og den unge – uten “og” Casula. Okay?? – muntre opp, gutt, alle salve!! På en høy. Vi ble født, og overlevde.

      – -Og mine brødre er alle døde. – Pucik otkovyryali rot i veggen og twirled det foran ham. Fra skår det var ingen øyne og hvorfor de så alle skallen og så umiddelbart i en sirkel, bare tjue prosent var konsentrert oppmerksomhet, og resten ble vurdert – side.

      – -Hvorfor er du valset ull, gutt? – slo på hodet nogo-et bein Sulka Palika han smilte søtt igjen og sukket og bedrøvet.

      – -Oh, heh, heh – laget sorg på den venstre side av hodeskallen i form av dråper sand og rullet nedover kinnene hennes, og etterlater et spor.

      – -Ja, ikke dritt du liker flass armhulene! – ropte Sulka og legg en klikk av foten hans-bein på Pukeko. Et klikk klang og ekko bort i dypet av tunnelen.

      – -Klikk igjen! – spurte Pucik.

      – -Hva liker?.. Hold på.. – og Casula så vpendyurit ham Fofana under buttplate som fra porene i skallen bak enhver søppel.

      – -Ohhh!!!! – har samll Murashige skjelvende en Crock, fordi det er en måte å vaske seg for bønn, type badekar eller dusj.

      – -Pontus, Zema, ikke bøy den bølgen. Alt er så super!!!

      rsto av frykt, for ikke å vekke hodet til den yngre generasjonen.

      – — Ikke bøy … – bak gundelen er han melankolsk.

      – — Bøying!.

      – — Ikke bøy..

      – — Bøying!!

      – — Ikke bøy deg!

      – — Bøying!!!

      – — Ikke bøy!!

      – — Bøying!!!!

      – — Ikke bøy!!!

      – — Bøye, bøye, bøye, bøye, bøye, bøye, bøye!!!!! – Zulka pustet dypt og skrek – Aaaaaooo!!!!!!!

      – — Ikke kjefte som en gris. – Pukik gikk bort.

      – — Og hva er en “gris”?

      – — Jeg vet ikke, så det gikk opp for meg.

      – —