SOVIET MUTANTER. Morsom fantasi. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название SOVIET MUTANTER. Morsom fantasi
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082169



Скачать книгу

sir, vi vil trene – om gundelvekt sverm i kor.

      – — Vel, greit nok, her er de. Så flyr vi mens disse ikke kjører i vår tid.

      – — Løper? – lo flu Honey. – etter min mening løper de ikke. De går ikke en gang.

      – — De henger bare i lufta. – De klargjorde igjen fluene i et kor og lo på samme måte.

      – — Hvorfor ler du? – Stasyan reiste seg. – vel, til helvete med dem. Problemene deres er deres problemer, og mine er mine. Hver hytte har sine egne rangler. Så, fly!!!

      Og fluene i et kor surret så sangen viste seg: “Men han sa at de fløy, og han viftet med vingen. Og som om han langs Tsjernobyl-steppen steg han over bakken.”

      – — “Jorden”, idioter! – Gråten korrigerte Stasyan.

      Og spurven hoppet opp, svermen tok seg opp, og de flagret over Golupy. Og de kom snart til sansene, det vil si den menneskelige tidsmessige hastigheten. Og straks fikk de panikk:

      – — Hei hei! ropte de etter den som ga fluevingen. “Vent, du lovet, paskudin.”

      – — Jeg vil drepe deg, sønn av en hund og en sjakal. – ropte Cherevich.

      – — Det var du som skremte ham, og han dumpet!! – hodeskallen eksploderte på Cherevich.

      – — Det er ikke min skyld!! ropte pastoren og slynget seg, feig sammenkoblet.

      – — Å, ah, ah det gjør vondt!!! – den ble fjernet fra den stigende Stasyan til høyden. Han så hvordan kollektivet for topper beveget seg bort, der ingen hadde stilt opp for Chmor Iko, fordi alt skjedde foran alles øyne og alle visste at dette var slutten. Den sultne enden…

      Først vil Casulia Zeka dø, og deretter alle andre. Og den store Galupia vil forsvinne fra jordens overflate. Og alle trodde at på grunn av det skitne språket i Rev.-kabinettet. Men dette er Mr. saken. Og spørsmålet stilles: hvorfor er herskerne overalt – byråkrater som hindrer fremgang, men lever og vokser sivilisasjonen? Kanskje det skulle være slik? Kanskje det. Men vi avler og kjemper for livene våre, og det er bra. Først nå er det mer og mer plass og mat med hvert tiår, og vårt byråkrati vokser til korrupsjon og enda mer hemmer fremgangen. Fremgang i romutforskning og okkupasjon. Vi blir dømt bare hvis våpen igjen er viktigere enn livet. Og bare gjennom ofrene innser vi at vi ikke lever riktig. Og det medlemmene i Botva trodde før døden, kunne ikke ha skjedd. Derfor døde kolonien, men ikke helt. Tross alt var Nadezhda den siste som døde, og hun var fremdeles der, om enn uten å lykkes…

      RABUKA ANDRE

      apulase først

      Blyaki

      Flott land av Russland!!! Massen av mennesker og raser fant sin tilflukt og livet i det. Og alle har nok plass. De store ekspansjonene av russisk land tiltrekker seg ganske enkelt utlendinger. Og vi er fornøyde med dem, men vi forfølger våre egne, og vi ønsker å betrakte dem som fremmede. Som de sier: ens egen – hvitløk med løk, og en annens – brød og salt. Og når vårt folk blir fremmede, husker vi øyeblikkelig at de er våre egne og er stolte av deres prestasjoner. Men dette er absurd. Fordi dette allerede er fremmed prestasjoner. Du solgte frøene og tror fruktene tilhører deg?! Nei. Savnet nugget – men skryter av dritt. Og mor Russland venter på middelmådigheten – professorer og embetsmenn vil forsvinne og tenke russere vil innta sin plass, ikke av papir, men av blod og ånd, og denne tiden kommer. Og de patriotene i eksil venter på skrikere med koffert for å irritere folket og… De vil støtte det. Og presidentene hører ikke stønnene fra folket, for mellom dem er det flytende gjødsel fra byråkrater og hyklere, og når gjødselen tørker opp fra koke, vil den sprekke. Men hva vil skje videre? Folket spør: hvorfor hjelper mestrene på vegne av folket andre, og deres dør av sult og hjemløse mer og mer? Russland er en kontant ku. Men det er ikke eierne som drikker melken, men naboene. Og det mest interessante er at mange eiere ikke bor på russisk land, men utenfor grensene. Men naboene tar plassene sine og kjøper pass for stemmerett så langt. Naboer forråder sitt sanne hjemland og godtar lett russisk. Og hvis de forrådte moren sin, vil de ikke la stemoren hennes bli verdsatt, dessuten vil de plyndre henne og forlate henne. Men det er best å huske generelt at vi, som fugler, dyr, fisk, er innbyggere på jorden. Og det gjør ingen forskjell: du er en Kalmyk eller en russisk jøde, en amerikansk niger eller en eskimo – du er en jordfugl. Og det skal høres stolt ut fra vuggen!!! Men før det er det lengre enn før verdens ende, slik at vi overlater alt til sammenløpet av tidens omstendigheter, fordi før de levde og ikke levde. Og mann til mann er en ulv, en sau, en manet… Huset mitt er festningen min. Og vi, det nyfødte løpet. Hva skal jeg kalle oss?! Migrantarbeidere? Nei, vi kom ikke hit, men dukket opp. Vi dukket opp her, og vi er sanne russere, enda mer enn russere. Vi er en ny variasjon av mutanter. Vi er Blakes!!! Stor Blaki, Stor Russland!!! Ingen mennesker, ingen insekter, ingen dyr, ingen blomster, ingen sopp, etc. og ikke lignende, men den revitaliserte benløse Laidosh med haler. Tilsynelatende bestemte den Allmektige seg for å opprette igjen sin egen art, og han skapte dem i sitt utseende og likhet, plasserte dem på hendene med hendene på kroppen og hjernen og andre organer. Det virket både morsomt og økonomisk. Ja, og ingen bein. Muskler og ikke et gram bein. Og i spissen for denne kolonien – jeg!! Allmektig og sexy skaper! Og jeg kaller meg selv Faaak!

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/4gxYSUNDX1BST0ZJTEUAAQEAAAxITGlubwIQAABtbnRyUkdCIFhZWiAHzgACAAkABgAxAABhY3NwTVNGVAAAAABJRUMgc1JHQgAAAAAAAAAAAAAAAAAA9tYAAQAAAADTLUhQICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABFjcHJ0AAABUAAAADNkZXNjAAABhAAAAGx3dHB0AAAB8AAAABRia3B0AAACBAAAABRyWFlaAAACGAAAABRnWFlaAAACLAAAABRiWFlaAAACQAAAABRkbW5kAAACVAAAAHBkbWRkAAACxAAAAIh2dWVkAAADTAAAAIZ2aWV3AAAD1AAAACRsdW1pAAAD+AAAABRtZWFzAAAEDAAAACR0ZWNoAAAEMAAAAAxyVFJDAAAEPAAACAxnVFJDAAAEPAAACAxiVFJDAAAEPAAACAx0ZXh0AAAAAENvcHlyaWdodCAoYykgMTk5OCBIZXdsZXR0LVBhY2thcmQgQ29tcGFueQAAZGVzYwAAAAAAAAASc1JHQiBJRUM2MTk2Ni0yLjEAAAAAAAAAAAAAABJzUkdCIElFQzYxOTY2LTIuMQAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWFlaIAAAAAAAAPNRAAEAAAABFsxYWVogAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFhZWiAAAAAAAABvogAAOPUAAAOQWFlaIAAAAAAAAGKZAAC3hQAAGNpYWVogAAAAAAAAJKAAAA+EAAC2z2Rlc2MAAAAAAAAAFklFQyBodHRwOi8vd3d3LmllYy5jaAAAAAAAAAAAAAAAFklFQyBodHRwOi8vd3d3LmllYy5jaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABkZXNjAAAAAAAAAC5JRUMgNjE5NjYtMi4xIERlZmF1bHQgUkdCIGNvbG91ciBzcGFjZSAtIHNSR0IAAAAAAAAAAAAAAC5JRUMgNjE5NjYtMi4xIERlZmF1bHQgUkdCIGNvbG91ciBzcGFjZSAtIHNSR0IAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZGVzYwAAAAAAAAAsUmVmZXJlbmNlIFZpZXdpbmcgQ29uZGl0aW9uIGluIElFQzYxOTY2LTIuMQAAAAAAAAAAAAAALFJlZmVyZW5jZSBWaWV3aW5nIENvbmRpdGlvbiBpbiBJRUM2MTk2Ni0yLjEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHZpZXcAAAAAABOk/gAUXy4AEM8UAAPtzAAEEwsAA1yeAAAAAVhZWiAAAAAAAEwJVgBQAAAAVx/nbWVhcwAAAAAAAAABAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAo8AAAACc2lnIAAAAABDUlQgY3VydgAAAAAAAAQAAAAABQAKAA8AFAAZAB4AIwAoAC0AMgA3ADsAQABFAEoATwBUAFkAXgBjAGgAbQByAHcAfACBAIYAiwCQAJUAmgCfAKQAqQCuALIAtwC8AMEAxgDLANAA1QDbAOAA5QDrAPAA9gD7AQEBBwENARMBGQEfASUBKwEyATgBPgFFAUwBUgFZAWABZwFuAXUBfAGDAYsBkgGaAaEBqQGxAbkBwQHJAdEB2QHhAekB8gH6AgMCDAIUAh0CJgIvAjgCQQJLAlQCXQJnAnECegKEAo4CmAKiAqwCtgLBAssC1QLgAusC9QMAAwsDFgMhAy0DOANDA08DWgNmA3IDfgOKA5YDogOuA7oDxwPTA+AD7AP5BAYEEwQgBC0EOwRIBFUEYwRxBH4EjASaBKgEtgTEBNME4QTwBP4FDQUcBSsFOgVJBVgFZwV3BYYFlgWmBbUFxQXVBeUF9gYGBhYGJwY3BkgGWQZqBnsGjAadBq8GwAbRBuMG9QcHBxkHKwc9B08HYQd0B4YHmQesB78H0gflB/gICwgfCDIIRghaCG4Igg