Lucruri Periculoase. Amy Blankenship

Читать онлайн.
Название Lucruri Periculoase
Автор произведения Amy Blankenship
Жанр Зарубежное фэнтези
Серия
Издательство Зарубежное фэнтези
Год выпуска 0
isbn 9788873049654



Скачать книгу

și dădu din cap: − Unii demoni sunt recunoscuți pentru puterea lor extremă.

      âˆ’ O să vină un specialist în demoni chiar aici, a spus Zachary în cele din urmă. − Avionul ei ar trebui să sosească în câteva ore. Când ajunge aici, ar fi mai bine ca toată lumea să o lase pe Misery în seama ei.

      Kane își ridică o sprânceană, − Pe seama EI?

      âˆ’ Da, spuse Trevor. Numele ei este Angelica. Are informații despre aproape toate legendele, miturile și basmele din lume. Dacă există o poveste despre Misery, atunci sigur există pe hardul ei.

      Alicia oftă cu frustrare: − Bine, poate să-l ia pe demon. Vreau să știu ce facem să-l găsim pe Micah.

      âˆ’ Micah poate să-și poarte singur de grijă, îi informă Quinn.

      Adevărul era că, în timpul ultimei dispute între el și Micah, i-a ordonat lui Micah să se dea la o parte, dar fratele său nu se supuse și asta nu putea să însemne decât un singur lucru... erau acum doi bărbați alfa în clanul panterelor, și așa ceva nu s-a mai auzit. În trecut, întotdeauna asta ducea la o luptă până la moarte.

      Quinn îl iubea pe Micah și era mândru de el pentru că avea o voință puternică. Ultimul lucru pe care și-l dorea era ca una dintre neînțelegerile lor să scape de sub control.

      âˆ’ Dar nu știe nimic din ce s-a întâmplat, exclamă Alicia agățându-se de orice motiv posibil ca să-i facă să-l găsească. − Dacă se întâlnește cu Misery și e rănit... sau ucis? Plecat sau nu, încă face parte din clan.

      âˆ’ Nu poți să te contrazici cu logica ei, băiete, zise Kane după ce a citit gândurile lui Quinn.

      Alicia îi aruncă o privire în umbre și se înroși, apoi privi în altă parte. S-a simțit bine să audă pe cineva care-i ținea partea măcar o dată. Ceea ce Alicia nu știa era că întreaga familie se gândea la Micah și la ultima dată când îl văzuseră cu adevărat; imediat după lupta sa cu Anthony.

      Kane îi întoarse zâmbetul, deși nu o vedea. Aparent, ea era singura din grup care avea un pic de curaj.

      âˆ’ Ultima oară când l-am văzut pe Micah, intrase într-o uriașă confruntare de strigăte cu Anthony Valachi și acesta din urmă l-a aruncat din club, a spus Steven încet. − Asta a fost înainte de a dispărea.

      âˆ’ Vârcolacul? întrebă Trevor cu o înclinare a capului.

      âˆ’ Da, și pe lângă asta, Steven e partener cu logodnica lui Anthony. Quinn l-a informat pe el și pe oricine altcineva care nu auzise încă.

      Jewel se încruntă, realizând că Steven îi spusese adevărul despre legăturile dintre fratele dispărut și Anthony. Își mușcă buza, întrebându-se în tăcere dacă acesta era singurul motiv pentru care Steven o ajutase. Nu, a greșit. Când Steven a luat-o de la biserică, nici nu știa că Anthony era logodnicul ei.

      A auzit acuzația nespusă din vocea lui Quinn și ridică umerii. Un instinct de protejare a apărut în interiorul ei și ea trebuia să-i dea glas.

      âˆ’ Steven nu știa cine e logodnicul meu și nu aveam nici o idee că Anthony era un vârcolac, a spus Jewel cu voce fermă. − Până când am devenit parteneri nu i-am spus despre Anthony. Deci dacă ai de gând să dai vina pe cineva pentru asta, dă vina pe mine.

      Quinn a avut amabilitatea să se arate ușor admonestat, iar Kat i-a făcut un semn aprobator discret.

      Jewel se aplecă înspre bar și începu să-și muște din nou buza de jos. Faptul că i-a luat apărarea fratelui mai mare al lui Steven, masculul alfa al tribului panterelor, îi dăduse un pic de speranță.

      Se uită la Steven și se relaxă când văzu cum îi străluceau ochii plini de mândrie pentru ea. Ceva din interiorul ei se înmuiase și se luptă din greu să construiască înapoi zidul de protecție. Inima ei bătu mai repede și se întrebă dacă se îndrăgostește de el.

      âˆ’ Anthony Valachi era suspect de ceva timp, a vorbit Chad. − Forțele de poliție au motive să creadă că este implicat nu numai în contrabandă, ci și în sclavie. Zvonurile spun că oamenii lui au luat prostituate, le-au răpit și le-au vândut ca sclave sexuale.

      âˆ’ Atunci de ce nu a făcut nimic poliția? a întrebat Kat.

      âˆ’ Ni s-a spus să nu ne amestecăm pentru că FBI-ul a preluat controlul anchetei, a răspuns Chad. Din păcate, când apare FBI-ul, nu avem nicio jurisdicție și nu putem face altceva decât să ne dăm la o parte din calea lor dacă nu vrem să ajungem în închisoare alături de băieții răi.

      Steven dădu din cap și își dădu seama că era timpul să le spună toate astea. − Tatăl lui Jewel a fost investigat de FBI chiar aici în urmă cu ceva timp. Acesta a fost motivul pentru care Jewel s-a logodit cu Anthony în primul rând. El zâmbi spre Jewel ușor înainte de a reveni la grup.

      âˆ’ Tatăl ei era directorul stațiunii Palm Springs Resort, iar Anthony nu era mulțumit de mandatul de percheziție pe care îl avea sau de faptul că Arthur le-a permis să verifice proprietatea. Realizându-și greșeala, Arthur l-a omorât pe agent și a fost arestat pentru crimă. Pentru ca Arthur să-și salveze pielea, i-a dat-o pe Jewel lui Anthony ca plată pentru a-l scoate din suspiciunea de crimă.

      âˆ’ El este cel care mi-a ucis tatăl. Sunt sigur de asta, a spus Jewel, strângând pumnii pe lângă ea. − Atunci când merge după el?

      âˆ’ Nu trebuie să mergem după el, i-a spus Chad. − Vom face un plan și apoi vom răspândi informația că ești sub protecția lui Wilder. Când va face o mișcare... îl vom lua.

      âˆ’ Cred că asta ar putea fi ceva în afara legii, îl corectă Trevor. – Țineți-o pe Jewel ascunsă pentru încă câteva zile și lăsați-mă pe mine și Zackary să ne asigurăm că FBI-ul nu va intra în schemă și nu va transforma totul într-o grămadă de rahat.

      âˆ’ De ce ar interveni? întrebă Kat. – Că doar faceți parte din organizația paranormală... nu sunteți mai presus de FBI?

      âˆ’ Doar în anumite zone, răspunse Trevor. − Cea mai mare parte a FBI nu are nici un indiciu ca noi existăm. La naiba, nici măcar președintele Statelor Unite nu știe despre noi. Lucrăm mult deasupra capului lor și pentru asta trebuie să avem dovezi că se întâmplă ceva paranormal.

      âˆ’ Asta înseamnă că cel puțin o parte din guvern știe despre noi? a întrebat Nick fără să-i placă senzația de disconfort care însoțea această știre.

      Trevor clătină din cap: − Nu în mod specific despre fiecare dintre voi... dar ei sunt conștienți de cei mai... neobișnuiți. Sunteți protejați la fel ca și oamenii... poate chiar mai mult și