Lucruri Periculoase. Amy Blankenship

Читать онлайн.
Название Lucruri Periculoase
Автор произведения Amy Blankenship
Жанр Зарубежное фэнтези
Серия
Издательство Зарубежное фэнтези
Год выпуска 0
isbn 9788873049654



Скачать книгу

toate acestea, cu cât stătea mai mult acolo, cu atât devenea mai supărat. Planul său de a-și recupera partenera fugară a eșuat în mod repetat fie din cauza acțiunilor sale fie din cauza acțiunilor subordonaților săi ignoranți.

      El îi făcu un semn gărzilor să se apropie. − Duceți-l la subsol unde poate să se gândească la fapta lui.

      Lupul se ridică în genunchi cu o expresie plină de rugăminți pe față. A auzit povești despre subsol și ce conținea acesta. Unii dintre vârcolacii care au supraviețuit torturii aveau încă cicatrici pe corpul lor pentru a le aduce aminte de asta. Se văită jalnic când a fost prins de brațe de gărzi și a fost ridicat în picioare.

      Gărzile nu s-au uitat la fața lui și nici i-au spus nimic liniștitor sau jignitor. Dacă ar fi fost după ei, l-ar fi lăsat să fugă. Pentru ei, domnișoara Jewel avea toate motivele să fugă de șeful lor alfa. Era nefericită și, în ciuda celor mai bune încercări ale lui Anthony, nu l-ar fi iubit niciodată. Să trăiască așa, bazându-se pe nenorocirea altora, nu era adevărata cale a vârcolacilor... era calea bandelor de nelegiuiți.

      La un moment dat, ei protejaseră omenirea de răul care amenința să o cuprindă. Acum, cu excepția câtorva triburi situate în Statele Unite și în străinătate, erau toți răi. Nu era de mirare că oamenii făceau filme în care erau descriși ca niște câini turbați care provocau moarte și distrugere.

      Anthony urmări gărzile până la subsol și rânji când tânărul vârcolac se smiorcăia liniștit. Pivnița conacului a fost transformată într-o mare cameră subterană de tortură, care acoperea vreo mie de metri pătrați. Lanțurile atârnau de peretele opus, cu cătușe atașate pentru a ține o persoană în poziție verticală lipită de piatra rece.

      ÃŽn partea dreaptă era o masă acoperită cu biciuri și cravașe de călărie de diferite dimensiuni. Într-un focar în care ardea focul erau câteva fiare de înfierat care erau folosite pentru marcat animalele, și pe care Anthony le folosise rar. În cele din urmă, pe peretele din fața acestuia se afla un rând de celule care adăposteau câțiva ocupanți.

      Câțiva vârcolaci se mișcau prin umbre, pregătind mai multe dispozitive pentru un invitat special pe care Anthony fusese destul de norocos să-l găsească cu câteva săptămâni în urmă. S-au oprit și au privit cu curiozitate când alfa a intrat în cameră cu paznicii lui și cu un nou lup de disciplinat.

      Anthony se opri în timp ce gardienii au încătușat lupul pe perete și s-au dat la o parte când au terminat.

      âˆ’ Ce vrei să facem, domnule Anthony? întrebă cel mai bătrân vârcolac.

      âˆ’ Vreau să te asiguri că-l înveți o lecție, Boris, răspunse Anthony. – N-a reușit să-mi aducă înapoi mireasa și trebuie să învețe că eșecurile nu sunt tolerate.

      Boris se uită la băiat și oftă în interior. − E doar un băiat.

      âˆ’ Atunci va învăța de tânăr, răsună fără emoții vocea lui Anthony.

      Boris ridică o mână plină de cicatrici și le făcu semn celor doi vârcolaci. S-au apropiat și au rupt cămașa de pe spatele tânărului lup. Boris ridică un bici cu nouă cozi și-l pocni în aer. Lupul încătușat tremură făcându-l pe Anthony să rânjească.

      Boris se așeză la aproximativ doi metri în spatele celui tânăr și-l plezni cu biciul. Tânărul lup țipă la mușcătura biciului de pe spate. Țipătul continua, în timp ce Boris lovească mai departe pielea până acum neatinsă. În cele din urmă, el s-a oprit și un alt vârcolac a pășit înainte cu un vas mare cu sare. Mai multe strigăte agonizante au urmat atunci când sarea a fost aruncată peste rănile sângerânde.

      Tânărul lup se prăvăli pe perete, crezând că tortura s-a terminat, doar pentru a țipa din nou când bătaia a început iarăși... dar de data aceasta s-au mai alăturat două bice.

      Anthony își ridică mâna dreaptă, ca să poată privi mai bine și se încruntă când văzu că va trebui să-și tundă unghiile din nou. Ridică din umeri, se întoarse de la bătaie și se apropie de celula mai îndepărtată de tot ce se afla la capătul celălalt al subsolului. Un zâmbet îi apăru pe față când lanțurile grele au zăngănit.

      Omul dinăuntru sări dintr-o dată în picioare și se întinse în legături încercând să ajungă la Anthony.

      Starea de rău a lui Anthony se evaporă dintr-o dată, văzându-l pe bărbatul din interior. Zâmbetul lui s-a mărit, gândindu-se la o modalitate de a o aduce pe Jewel în brațe sale și departe de pantera la care ea a căutat adăpost.

      âˆ’ Mă bucur că te-am împușcat doar o dată Micah... Poate că te voi mai folosi la ceva.

      *****

      Tabatha se uită în jurul apartamentului pe care îl împărțea cu Kriss și se cutremură. De obicei nu o deranja să fie singură, dar din multe motive, în seara asta îi era foarte greu. Se uita pe fereastră de fiecare dată când auzea un zgomot gândindu-se că poate Kriss s-a întors. Se gândise că era bine când Envy și Devon au lăsat-o acasă în drumul lor spre Chad, dar acum și-a dat seama cât de mult avea nevoie de companie.

      Envy o întrebase dacă ar fi vrut să meargă cu ei în cazul în care Envy ar fi avut nevoie de un efort de echipă pentru a-și convinge fratele. Dar Tabby crezuse că poate că Kriss a venit deja acasă și dorea să-l întrebe ce s-a întâmplat, așa că o refuzase... acum își dorea să nu o fi făcut.

      Gândurile la Kriss au dus-o cu gândul la Dean și cum a reacționat la biserică. Putea să-i vadă încă privirea când el îl văzuse pe Kane.

      Tabatha își clătină capul în momentul în care imaginea lui Kane i se strecură în minte, ea încercând degeaba să nu se gândească la el. Văzându-l cum zăcea acolo muribund rupsese ceva adânc din inima ei. Ea nu a înțeles de ce, dar gândul la el murind a făcut-o să vrea să se ghemuiască ca într-o minge.

      âˆ’ Vino-ți în fire, șopti ea pentru a rupe tăcerea. – Tu ai nevoie de distracție.

      Ridicând telefonul, ea a decis să-l apeleze pe Jason la serviciu pentru a afla noutăți și a vedea dacă s-a mai întâmplat ceva neobișnuit, de când Kriss a zburat cu ea până în Florida.

      Telefonul a sunat de trei ori înainte de a fi ridicat.

      âˆ’ Ocolul silvic, ofițer Fox la aparat, a recitat o voce sexy.

      âˆ’ Hei, Jason, sunt Tabby, zâmbi ea pentru prima dată de când a intrat pe ușa din față.

      âˆ’