Kuu sõlmed. Karma-astroloogia käsiraamat. Celeste Teal

Читать онлайн.
Название Kuu sõlmed. Karma-astroloogia käsiraamat
Автор произведения Celeste Teal
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2016
isbn 9789985852897



Скачать книгу

käsiraamat

JOONISED

      Joonis 1: Kuu sõlmed

      Joonis 2: Tühi sünnikaart, millelt näed soodsat joont

      Joonis 3: Paula Abduli sünnikaart

      Joonis 4: Larry Flynti sünnikaart

      Joonis 5: Al Pacino sünnikaart

      Joonis 6: John F. Kennedy Jr. sünnikaart

      Joonis 7: Jim Morrisoni sünnikaart

      Joonis 8: Judy Garlandi sünnikaart

      Joonis 9: RuPauli sünnikaart

      Joonis 10: Jason Alexanderi sünnikaart

      Joonis 11: Oprah Winfrey sünnikaart

      Joonis 12: Ted Turneri sünnikaart

      Joonis 13: Angelina Jolie’ sünnikaart

      Joonis 14: Patricia Krenwinkeli sünnikaart

      Joonis 15: Pablo Picasso sünnikaart

      Joonis 16: Neil Armstrongi sünnikaart

      Joonis 17: Althea Flynti sünnikaart

      Joonis 18: Princess Alice’i sünnikaart

      Joonis 19: Donald Trumpi sünnikaart

      Joonis 20: Robin Williamsi sünnikaart

      Joonis 21: Nicolas Cage’i sünnikaart

      Joonis 22: Cameron Diazi sünnikaart

      Joonis 23: Karen Carpenteri sünnikaart

      Joonis 24: James Van Praaghi sünnikaart

      Joonis 25: Timothy McVeigh’ sünnikaart

      Joonis 26: Alicia Silverstone’i sünnikaart

      Joonis 27: Michael Moore’i sünnikaart

      Joonis 28: Leonardo DiCaprio sünnikaart

      Joonis 29: George Clooney sünnikaart

      Joonis 30: Jennifer Anistoni sünnikaart

      Joonis 31: Ron Howardi sünnikaart

      Joonis 32: Sonny Bono sünnikaart

      Joonis 33: Seung-Hui Cho sünnikaart

      Joonis 34: Paula Abduli solaarkaart

      Joonis 35: Patricia Krenwinkeli solaarkaart

      Joonis 36: Planeedid ekvaatori ja ekliptika suhtes

      SISSEJUHATUS

      Kõigist planeetidest ja horoskoobi mitmesugustest osadest on mulle alati erilist huvi pakkunud Kuu sõlmed. Ma pöördun nende juurde ikka ja jälle tagasi. Kui ma uurisin 1990. aastate alguses solaarkaarte, hakkasid Kuu sõlmed mulle kõikjal silma, sest andsid hulgaliselt infot tolle aasta üldpildi ja sündmuste kohta. Ma hakkasin neid lähemalt uurima ja nendest artikleid kirjutama. Hiljuti mõistsin, et olen igas oma teoses Kuu sõlmedele eriti palju tähelepanu pööranud. Ma rääkisin neist üsna palju oma viimases raamatus “Varjutused” (“Eclipses”), kuna varjutused sõltuvad Kuu sõlmedest ja toimuvad ainult siis, kui noor- või täiskuu nendega ühele joonele satub. Teost lõpetades oli mul mitu lehekülge märkmeid selle kohta, kuidas transiitse Kuu sõlmed mõjutavad sünnikaarti, mismoodi sõlmed toimivad suhtekombinatsioonides ja palju muud. Mu huvi Kuu sõlmede vastu aina kasvas. Olin kindel, et need varjavad meie hinge eesmärki ja vaimset missiooni. Selle kasuks rääkisid mitmed veenvad tõendid.

      Ma otsustasin koguda kokku kõik olemasolevad märkmed, uurida teemat põhjalikumalt ning kirjutada saladuslikest sõlmedest raamat. Leidsin, et põhjalik Kuu sõlmede teemaline raamat oleks väga kasulik, sest siis oleks kogu vajalik teave ühes kohas käepäraselt koos. Teadsin, et mul endal oleks niisugusest teosest palju abi, ning arvasin, et see meeldiks teistelegi.

      Raamatu jaoks uurimistööd tehes otsisin kõikjalt teavet ja lisainfot, mis toetaks mu seniseid Kuu sõlmedega seotud avastusi. Uurisin koguni veeda astroloogiat, kus Kuu sõlmi peetakse planeetideks – võimsaimateks sünnikaardi indikaatoriteks. Tulemus oli vaeva väärt.

      Ühtlasi leidsin, et võiksin uurida inimesi, kelle sünnikaardil on mingi konkreetne Kuu sõlmede element. Nii peaksid inimeste rühma uurides selguma aspektiga seotud võimalikud ühised jooned. Ma analüüsisin sadu avaliku elu tegelasi, toetudes AstroDatabanki nimekirjadele ja usaldusväärseimatele andmetele.

      Käesoleva raamatu lehekülgedelt saad teada, mida Kuu sõlmed räägivad sinu, su sõprade ja lähedaste kohta. Kolmekümne aasta jooksul, mil olen astroloogiaga tegelenud, olen saanud tänu Kuu sõlmedele enda ja oma tuttavate kohta teada rohkem, kui võimalikuks pidasin. Olen kindel, et sa koged sama. Kuu sõlmed näitavad tõesti, milline on su elu eesmärk ja missioon.

      Hing katkestab mõnikord oma missiooni või takistab seda miski muu. Suurem osa meist saab hakkama, kuid rännakuks, maailmale oma panuse andmiseks ning hinge õppetundideks võib kuluda oluline osa inimese elueast. Selleks kasutatakse põhimõtteliselt Lõunasõlme ande Põhjasõlmele andmiseks, uute omaduste kogumiseks ja Lõunasõlmele tagasi andmiseks.

      Me saame kindlaks teha, kas hing liigub elus ülespoole või on valinud kergema tee. Teatud inimestel on mõningane edumaa, sest nad naudivad varasemate heade tegude vilju. Teistel on suured “võlad” kaelas või on nad valinud missiooni, mille puhul on vaja suuri kogemusi, enne kui nad tingimustele vastavad. Kuu sõlmed on seotud karmaga; need kujutavad endast lühikest ajavahemikku, mil inimese vaba tahe toimib minimaalsel tasemel. Karma on universaalse vaimu eesmärke tasakaalustav mehhanism. Kuu sõlmedega on seotud taevased suunavad jõud ning mõnikord võtab kõrgem võim juhtimise üle. Vahel antakse meile ootamatult häid asju, teinekord jälle nõutakse meilt midagi. Me juhindume suuresti omaenda koostatud plaanidest, mida enam ei mäleta. Kuna karma ja kõrgemate universaalsete plaanide olemasolu on raske tõestada, saad neid testida siin esitatud printsiipide toel.

      Kuu sõlmede abil saab koguni aega arvestada. Sõlmede kontaktide ajal toimub alati kohtumisi ja tekib suhteid inimestega, kelle abil saame koguda head karmat või tasuda võlgu. See võib tähendada, et transiitne sõlm kohtub sünniplaneediga, transiitne planeet kohtub sünnisõlmega või koguni ühe inimese Kuu sõlm kohtub teise inimese planeediga.

      Põhjasõlm on nagu ääreni täis tass. Taevased jõud saadavad meile kingitusi ning hea karma tasutakse. Lõunasõlm on tühi tass, mille peame täitma. Me võime teha midagi teise inimese või planeedi kasvu ja arengu heaks. Paljud sündmused on osake looduslikest protsessidest.

      Minu raamat on viimasel paaril aastal kogutud Kuu sõlmedega seotud andmete otsene tulemus. See mõistatus hakkas mind huvitama, kui kirjutasin teost “Varjutused”. Tegin põhjalikku uurimistööd ning lugesin läbi mitmeid lehekülgi märkmeid, mida raamatut kirjutades olin teinud. Tahan jagada Kuu sõlmedega seotud teadmisi, millest võib sulle kasu olla. Võtmine ja andmine. Minu jaoks on seejuures kasulik, et ma lõpetan ühe töö ning saan uute asjade juurde liikuda. Ajal, kui hakkasin seda raamatut kirjutama, liikus Lõunasõlm üle mu sünnikaardi Marsi, mis andis selle mahuka projekti teostamiseks energiat.

      Transiitsete kontaktide periood on Põhjasõlme puhul harmooniline, meelt-ülendav, julgustav ja vaba ning Lõunasõlme kontaktide puhul mõnikord ahistav, tõkestav ja keeruline. Kõik need asjad on Kuu sõlmedes peidus ning neid saab iga päev oma eesmärgi saavutamiseks ja hinge arenguks kasutada. Kuu sõlmede aspektidele on pühendatud omaette peatükid.

      Raamatust on kõige rohkem kasu, kui oled kursis astroloogia alustega, kuid seda võivad edukalt kasutada ka algajad. Raamatu lõpus on mõistete seletus.

      Hakkame nüüd põnevaid Kuu sõlmi vaatlema. Peagi hakkad sünnikaarte tõlgendades esimese asjana uurima just Kuu sõlmi!

      1. peatükk

      KUU SÕLMED

      Kuu sõlmed on ühed võimsaimad mõjuallikad, mida horoskoobis jälgida, kuid samas on need taevas nähtamatud. Need on varjatud mõjutajad, mis esindavad kõrgemaid taevaseid jõude. Kuu sõlmed on seotud karmaga.

      Vana aja astroloogid pidasid Kuu sõlmi äärmiselt tähtsaks ning ennustasid nende abil varjutusi. Astroloogid hakkasid teadmistele ja kogemustele toetudes uskuma, et Kuu sõlmed viitavad kõrgemate universumi jõudude suhtlusele inimkonnaga. Kuu sõlmi seostatakse tänapäeval karma ja vaimsusega, kuid paljud astroloogid eirasid neid pikka aega, sest need ei ole konkreetsed taevakehad. Ainult