Kuu võim. Elu kooskõlas looduse ja kuu rütmidega. Johanna Paungger

Читать онлайн.
Название Kuu võim. Elu kooskõlas looduse ja kuu rütmidega
Автор произведения Johanna Paungger
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789985333754



Скачать книгу

Sõnnis mõjutab eriti kaelapiirkonda. Näiteks mandlid täidavad kehas tähtsat ülesannet, nende säilitamine peaks kindlasti olema prioriteet. Eriti laste puhul saaks nende eemaldamist vältida, kui toitumisel loobutaks toiduainetest, mida lapsed ei talu. Paljude hädade põhiline süüdlane on näiteks piim (mitte ainult lastel!). Nii mõnegi lapse pidevalt nohune nina on allergiline reaktsioon peale muude ainete ka lehmapiimale.

      • Sellel, kes tõuseb hommikuti tihti üles kurguvaluga, mis pärast hammaste pesemist või hommikusööki jälle ära kaob, on tõenäoliselt ainult piimaallergia.

      • Kui pärast sportimist duši all käia ja juuksed föönitamata jätta, on suur oht saada endale pinges kukal ja kange kael. Värske jahedus on küll mõnus, eriti palavatel päevadel, kuid selline harjumus võib hiljem tihti tekitada probleeme põskkoobastes või kaelas ja kuklas. Kui kange kael teeb sageli muret, tuleks lihtsalt vahetada oma istekohta ja vältida tõmbetuult. Autos kliimaseadme reguleerimine on samuti omaette kunst.

      Operatsioonid kehapiirkonnas, mida mõjutab Kaksikute sodiaagimärk – mida peaksite tähele panema

      • Enamik õlavarre operatsioone võetakse ette, sest patsiente vaevab pidev valu. Valud kaoksid, kui teha mõned korrad aastas nädalapikkusi paaste ja loobuda loomsetest valkudest.

      • Valud õlapiirkonnas ja teistes liigestes ei teki enamasti kulumisest, nagu meile räägitakse, vaid toidu- ja mõnuainete ladestumisest. Näiteks kui tarbime liiga palju loomseid valke, suhkrut, alkoholi ja kohvi, muutub meie keha sellest liiga happeliseks. Käsivarred ja õlad hakkavad valutama, sellega seoses väheneb paratamatult käte liikuvus. Loodusseadus ütleb, et kõik, mis ei liigu, läheb halvaks.

      • Hea uudis: peaaegu kõik viitab sellele, et mitte mingis vanuses pole liiga hilja liigeseprobleemidest tulenevat valu peatada. Selleks on vaja kõigepealt valmisolekut iga päev mõni minut võimelda (ideaalne on kuuvõimlemine, vt lk 326), tervislikult toituda ja olla õigesti meelestatud. Nimelt peate varuma mõningast kannatust ja taganema seisukohast, et teatud vanusest alates ongi liikumine piiratud. Maratonijooksja Fauja Singh oli 89-aastane, kui hakkas jooksma, ning oma viimase maratoni jooksis, siis, kui oli 101-aastane.

      Operatsioonid kehapiirkonnas, mida mõjutab Vähi sodiaagimärk – mida peaksite tähele panema

      • Paljud deodorandid sisaldavad ikka veel vähkitekitavat alumiiniumi – tee kaenla alt rinnani pole kuigi pikk. Kahjuks leidub alumiiniumi sageli ka kallites toodetes, mis väliselt näevad välja nagu biotooted. Kindel võite olla ainult siis, kui toote peale on selgelt kirjutatud: „alumiiniumivaba”.

      • Vältige pärast kopsulõikust või muud rinnapiirkonnas tehtud operatsiooni igasugust pingutust päevadel, kui kuu on Vähis. See on eriti tähtis taastumisperioodil. Eeldusel, et valisite operatsiooniks soodsa aja, kulgeb paranemine kiiresti ning see julgustab harjumuspäraseid tegevusi liiga vara ette võtma. Hoolimata vaimustusest, et ravi kulgeb hästi, proovige liialdustest hoiduda!

      • Viimased aastad on selgelt näidanud, et ka esteetilistel rinnaoperatsioonidel on mõttekas jälgida soodsat aega. Paljud komplikatsioonid jäävad sel juhul olemata. Loomulikult ei ole siiski iga operatsiooni võimalik soodsale ajale sättida.

      • Kui esineb suuri operatsioonijärgseid kahjustusi, nagu inetu armistumine või muu taoline, tasub teha järeloperatsioon soodsal ajal.

      Operatsioonid kehapiirkonnas, mida mõjutab Lõvi sodiaagimärk – mida peaksite tähele panema

      • Pärast südameoperatsiooni ja eriti pärast operatsiooni, mis on tehtud vähki haigestumise tõttu, ei tohiks magada samal kohal, kus magati varem. Nihutage oma voodit või viige see hoopis teise tuppa. Täpsemat informatsiooni selle kohta leiate meie raamatust „Aus eigener Kraft” („Omal jõul”). Soovitame ka Käthe Bachleri raamatut „Erfahrungen einer Rutengängerin” („Kogemused nõiavitsaga”).

      • Jälgige edaspidi Lõvi-päevadel rohkem oma energiat. Soovitatav on hoiduda vihastumisest ja erutumisest. Ka suurem kehaline pingutus ei ole nendel päevadel hea.

      • Lõvi sodiaagimärgis peaks hoiduma operatsioonist need, kes on narkoosi suhtes tundlikud või koguni allergilised. Ka hambaarsti juurde pole soovitatav nendel päevadel minna sel juhul, kui on tarvis teha tuimastav süst.

piltpilt

      Operatsioonid kehapiirkonnas, mida mõjutab Neitsi sodiaagimärk – mida peaksite tähele panema

      • Soolte- ja seedimisprobleemide peamine põhjus on toitumisviis (vt „Alfa ja oomega – teie isiklik toitumistüüp”, lk 345). Pärast operatsiooni on toitumise muutmine vältimatu.

      • Vanadest koormavatest mõtetest ja kujutlustest lahtilaskmine ravib soolestikku rohkem, kui oskate arvata (vt lk 248 nõuandeid rämpsust vabanemise teemal). Hinge ja seedeelundite omavahelistest seostest räägib juba rahvasuu. Kõik on kuulnud ütlust „Mul lõi vihast kramp kõhtu”. Halb tuju ja stress on mao kõige kurjemad vaenlased.

      • Mao- ja soolteprobleemide puhul peaks õhtusöök olema küllaltki vara, võimalusel enne kella 18.00. Paljud inimesed söövad ja näksivad hilja õhtul, kasutades seda uinumise abivahendina. See on nii ülekaalulisuse, krooniliste seedimisprobleemide kui ka südame ja veresoonkonna haiguste põhjuseks.

      • Mediteerimine mõjub alati hästi, kõhuhädade puhul on see aga hädavajalik.

pilt

      Operatsioonid kehapiirkonnas, mida mõjutab Kaalude sodiaagimärk – mida peaksite tähele panema

      • Hea kiropraktik võib puusaprobleemide puhul imesid korda saata ja nii mõnegi operatsiooni ära hoida, kui ta õigel ajal üles otsida, aga konsulteerige enne arstiga. Kui teie puusad ei ole õigesti paika pandud, ei saa te ka sirgelt ja vabalt seista. Harjumusest tekkinud vale hoiak võib põhjustada pikaajalisi kahjustusi. Seiske alati vabalt, sirgelt ja nii, et teie keha raskus oleks jagatud võrdselt mõlemale jalale. Lohakas, viltune kehahoid, kus ühel jalal on suurem koormus, hakkab vanemas eas paratamatult valusid tekitama.

      • Puusaoperatsioonid on tänapäeval juba peaaegu rutiiniks muutunud. Sellest hoolimata on mõnedel inimestel pärast operatsiooni rohkem kaebusi kui enne. Enamasti on need planeeritud operatsioonid. Seega tuleks vältida ebasoodsat aega. Kui teile pakutakse operatsiooniks halba aega, öelge sellest lihtsalt ära. Pärast operatsiooni peate end säästma, isegi siis, kui tunnete end suurepäraselt.

      • Beebid, kes tihti nutavad, võivad samuti kannatada valusid, mis tulenevad lamamisest. Ka sel juhul võib kiropraktik appi tulla.

piltpilt

      Operatsioonid kehapiirkonnas, mida mõjutab Skorpioni sodiaagimärk – mida peaksite tähele panema

      • Alakeha rutiinsel kontrollimisel võib mõnikord ilmneda midagi sellist, mille puhul arst soovitab teile kiiret operatsiooni. Enamasti ei ole siis enam aega järelemõtlemiseks või aja kooskõlastamiseks kuukalendriga. Sellest tulenevalt soovitame minna läbivaatusele veidi enne täiskuud, siis on rohkem võimalusi, et operatsiooniaeg langeb kokku hea kuuseisuga. Soodsa ja ebasoodsa aja erinevus on tõesti suur!

pilt

      • Veel 20 aastat tagasi eemaldati naistel emakas üsna kergekäeliselt, kui lastesaamise soovi enam ei olnud ja samaaegselt esines kroonilisi menstruatsiooniprobleeme. Sageli põhjendati seda umbes nii, et „nüüd on rahu majas”. Sellega kõrvaldati küll menstruatsioonihädad, kuid sellest sai nii mõnigi kord alguse hingeline masendus. Jätke see seos meelde.

pilt