Дари волхвів. О. Генри

Читать онлайн.

Название Дари волхвів
Автор произведения О. Генри
Жанр Классическая проза
Серия
Издательство Классическая проза
Год выпуска 0
isbn 9780890008720



Скачать книгу

іше переважають.

      А поки господиня дому поступово переходить від одного стану до іншого, давайте поглянемо на саму оселю. Мебльована квартира за 8 доларів на тиждень. Це, звичайно, не повні злидні, але, дивлячись на все це, чомусь саме таке слово крутиться на язиці.

      У вестибюлі унизу висить поштова скринька, до якої не протиснеться жоден лист, а змусити електричний дзвінок видати хоч якийсь звук, здається, не під силу жодному смертному. До всього цього додається табличка з написом «Містер Джеймс Діллінгем Янг».

      Повне і звучне друге ім'я «Діллінгем» було доречним у період фінансового процвітання, коли його власнику платили 30 доларів на тиждень. Тепер, коли його дохід скоротився до 20 доларів, то й ім'я ризикувало скоротитися до скромного і невибагливого «Д». Однак щоразу, коли містер Джеймс Діллінгем Янг приходив додому до своєї квартири нагорі, місіс Джеймс Діллінгем Янг, вже знайома вам як Делла, зустрічала його міцними та ніжними обіймами і лагідно називала просто «Джим». І це було чудово.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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