Врятуйте Бетмена. Андрей Кокотюха

Читать онлайн.
Название Врятуйте Бетмена
Автор произведения Андрей Кокотюха
Жанр Детские приключения
Серия TeenBookTo
Издательство Детские приключения
Год выпуска 2014
isbn



Скачать книгу

граючи у комп’ютерні ігри.

      Є, правда, ще один варіант: Джокер навмисне робить помилки. Але так чинять, коли хочуть приховати сліди. А сліди цього Джокера і без того приховані: за почерком його не вирахуєш. Значить, швидше за все, він хитрий лиходій, одначе не надто розумний, щоб писати грамотно.

      Перед тим як заснути, Максим Білан ще раз прокрутив у голові прикмети Джокера. Товариш чи принаймні однокласник Миколи Білоуса, який не дружить з граматикою та пунктуацією, тобто робить елементарні помилки в словах і зовсім не знає, де треба ставити коми.

      Останній слід виглядав найбільш реальним. Ось тільки йти по ньому буде проблематично: не змусиш же всіх, кого підозрюєш, писати диктант, та ще й зі словами, в яких зроблені помилки. І потім, з комами не дружить, здається, кожен третій школяр. Білан навіть підозрював, що дорослі теж не завжди знають, де треба ставити розділові знаки. Що ж до школярів, то неграмотними можуть бути як хлопці, так і дівчата. Таким чином, цей реальний слід насправді так само нікуди не вів.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

      Примечания

      1

      Амазонки – в міфології давніх греків – плем’я войовничих жінок. Племена амазонок жили зокрема і на узбережжі Чорного моря, що дає підстави сьогодні визначати їх як давніх предків українок. У сучасній масовій культурі образ жінки-воїна дещо спрощений і часто наділений надприродними здібностями.

      2

      Жінка-кішка – персонаж із американських коміксів, молода жінка, яка вночі перетворюється на чорну кішку і вершить справедливість. Часто Жінка-кішка діє заодно з Бетменом (Людиною-кажаном).

      3

      Принцеса Фіона – зачарована дівчина-троль, персонаж серії мультфільмів про зеленого велетня Шрека.

      4

      Шибайголова – супергерой з американських коміксів, якого називають ще Червоним дияволом через червоний костюм, який він одягає для подвигів. Вирізняється серед інших супергероїв тим, що втратив зір у підлітковому віці, але відсутність зору компенсують інші надзвичайно розвинені здібності. Через здатність відчувати навколо себе людей та предмети Шибайголову часом називають ще Людиною-радаром. Герой у червоному «народився» 50 років тому і став популярним після того, як комікси на цей сюжет почав малювати відомий американський графік Френк Міллер.

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