Kongernes March. Морган Райс

Читать онлайн.
Название Kongernes March
Автор произведения Морган Райс
Жанр Детская проза
Серия
Издательство Детская проза
Год выпуска 0
isbn 9781094305127



Скачать книгу

NGERNES MARCH

      (BOG #2 I SERIEN OM TROLDMANDENS RING)

      MORGAN RICE

      Om Morgan Rice

      Morgan Rice er den bedst sælgende forfatter og avisen USA Today’s bedst sælgende forfatter til den episke fantasyserie TROLDMANDENS RING, der består af sytten bøger, forfatter af bestseller-serien VAMPYRDAGBØGERNE der består af elleve bøger (med flere på vej), forfatter til bestseller-serien OVERLEVELSESTRIOLOGIEN, en post-apokalyptisk thriller, der består af to bøger (med flere på vej), og forfatter til den nye episke fantasyserie KONGER OG TROLDMÆND, der består af seks bøger. Morgans bøger er tilgængelige i lyd- og bogformat, og er oversat til mere end 25 sprog.

      FORANDRET (bog #1 i VAMPYRDAGBØGERNE), FØRSTE ARENA (bog #1 i OVERLEVELSESTRIOLOGIEN), HELTENES FÆRD (bog #1 i TROLDMANDENS RING) og TITEL (bog #1 i TITEL) er alle tilgængelige som gratis download!

      Morgan elsker at høre fra jer. Så du er velkommen til at besøge hjemmesiden www.morganricebooks.com og blive skrevet på e-mail-listen, modtage en gratis bog, modtage gratis giveaways, downloade den gratis app, få de seneste eksklusive nyheder, følge med på Facebook og Twitter, og hold kontakten!

      Udvalgte anmeldelser om Morgan Rice

      ”TROLDMANGENS RING besidder alle ingredienserne, der skaber en øjeblikkelig succes; komplot, modkomplot, mystik, tapre riddere, blomtrende forhold profuld af knuste hjerter, bedrag og forræderi. Den vil underholde dig i timevis – uanset alder. Bogen anbefales at stå permanent på hylden hos alle fantasylæsere.”

      —Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

      ”[En] underholdende, fantastisk fantasy.”

      —Kirkus Reviews

      ”Begyndelsen på noget ganske særligt.”

      —San Francisco Book Review

      ”Fyldt med action… Rices forfatterskab er solidt og forudsætningen spændende.”

      —Publishers Weekly

      ”En livlig fantasi … blot begyndelsen på hvad der ser ud til at blive en episk ungdomsserie.”

      —Midwest Book Review

      Bøger af Morgan Rice

      TROLMANDENS RING

      HELTENES FÆRD (Bog #1)

      KONGERNES MARCH (Bog #2)

      EN DRAGESKÆBNE(Bog #3)

      Download Morgan Rices bøger nu!

img1.jpg img2.jpg

      Lyt til serien om Troldmandens Ring i lydbog format!

      Nu tilgængelig på:

      Amazon

      Audible

      iTunes

      Copyright © 2012 af Morgan Rice

      Alle rettigheder forbeholdes. Med undtagelse af den amerikanske ophavsret fra 1976, må ingen dele af denne udgivelse reproduceres, distribueres eller transmitteres i nogen form eller på nogen vis, eller opbevares i en database eller opsamlingssystem uden aftale med forfatteren.

      Denne e-bog giver kun licens til dit personlige brug. Denne e-bog må ikke sælges på ny eller gives til andre mennesker. Hvis du ønsker at dele denne bog med andre, bedes du venligst anskaffe en separat udgave til hver af modtagerne. Hvis du læser denne bog og ikke har købt den, eller den ikke kun var købt til dit personlige brug, bedes du venligst aflevere den og anskaffe dig din egen kopi. Tak fordi du respekterer forfatterens hårde arbejde.

      Dette er fiktion. Navne, karakterer, virksomheder, organisationer, steder, begivenheder og hændelser er enten et produkt af forfatterens fantasi, eller brugt i skønlitterær sammenhæng. Enhver sammenlignelighed med faktiske personer, levende eller døde, er totalt tilfældig.

      Omslagsbillede Copyright Bilibin Maksym, benyttet under licens fra Shutterstock.com.

img3.jpg

      INDHOLD

       KAPITEL ET

       KAPITEL TO

       KAPITEL TRE

       KAPITEL FIRE

       KAPITEL FEM

       KAPITEL SEKS

       KAPITEL SYV

       KAPITEL OTTE

       KAPITEL NI

       KAPITEL TI

       KAPITEL ELLEVE

       KAPITEL TOLV

       KAPITEL TRETTEN

       KAPITEL FJORTEN

       KAPITEL FEMTEN

       KAPITEL SEKSTEN

       KAPITEL SYTTEN

       KAPITEL ATTEN

       KAPITEL NITTEN

       KAPITEL TYVE

       KAPITEL ENOGTYVE

       KAPITEL TOOGTYVE

      ”Er det en daggert jeg ser,

      Dets skæfte i min hånd? Kom, lad mig holde dig.

      Jeg har dig ikke, og alligevel ser jeg dig.”

      —William Shakespeare

      Macbeth

      KAPITEL ET

      Kong MacGil snublede ind i sit kammer. Han havde drukket for meget, og værelset snurrede rundt, mens hans hoved bar tydeligt præg af aftens festligheder. En kvinde, hvis navn han ikke kendte, hang med en arm omkring ham. Med en fnisen, og trøjen halv knappet op, ledte hun ham hen mod sengen. To oppassere lukkede diskret døren bag dem og forsvandt lydløst. MacGil vidste ikke hvor hans dronning var, og på denne aften var han ligeglad. De sov sjældent i samme seng – hun trak sig ofte tilbage til sit eget kammer. Specielt på festaftner, hvor måltiderne trak ud til langt ud på natten. Hun kendte til sin mands udskejelser, og syntes at være ligeglad. Han var trods