SOVIET MUTANTS. Hauska fantasia. СтаВл Зосимов Премудрословски

Читать онлайн.
Название SOVIET MUTANTS. Hauska fantasia
Автор произведения СтаВл Зосимов Премудрословски
Жанр Приключения: прочее
Серия
Издательство Приключения: прочее
Год выпуска 0
isbn 9785005082152



Скачать книгу

Älä huuta kuin sika. – Pukik käveli pois.

      – — Ja mikä on “sika”?

      – — En tiedä, niin tapahtui minulle.

      – — Mistä?

      – — Kamelilta.

      – — Kamelit? Mikä tämä sana on?

      – — Ah?.. Kyllä, samoin kuin “sika”. Jätä minut rauhaan!

      – — Ah! Kyllä, rentoudu.

      – — Mitä, “aaaaa”? – keskeytti Pukik.

      – — Kyllä, tajusin?! – Zulka pudisti silmäänsä.

      – — Mitä “ymmärrät”?

      – — Tuo “sika” on “kameli” ja “kameli” on..

      – — “sika”! – lisäsi sirpaleen ja poimi toisen juuren seinästä. – Ei paista… Haluatko syödä? – ja kiinnitti sen hänen silmään.

      – — Ugh.. – hän sylki. – Kyllä, mitä syöt, mutta syöt. Katso ympärillesi. Kuinka kaunis kaikki on, darkoo..

      – — Toto ja se, joka on tumma eikä piparjuuri ole näkyvissä, paitsi sinä.

      – — Ja katsot paremmin, tämä on kotisi, kotisi!

      Pukik nosti typerästi ja happamasti kalloaan ja käänsi keskittyneen katseensa eikä nähnyt taas mitään. Hän vilkaisi huomaamattomasti ja sivunäköisesti… ja jälleen kerran.

      – — Kyllä, et katso, vaan katso sisälle, syvälle merkitykseen…

      – Mitä?

      – — Tämä!.. Mitä me haluamme sisällä.

      – — En näe mitään. – ja Pukik laski vihaisesti shardiaan.

      – — Kuinka niin: Näen, mutta et? -Zulka niskahermoaan tarttui kallioonsa kahdessa kierrossa ja alkoi kääntyä: nyt oikealle, sitten vasemmalle, sitten ylös, sitten alas … – Ja näetkö nyt isänmaan pimeyden kauneuden?

      – — Joten mitä?! – Punkik. – se on kaikki yhtä surullinen..

      – — Kyllä, näytät vielä paremmalta! – ja hän kehräsi häntä lapsellisessa mielialassaan kuin vasaraurheilija. Hänen kallo pyörteili, eikä tähtiä ilmestynyt, vaan täplät hänen silmissä.

      – — Jätä minut rauhaan, ruma. hän huusi.

      – — Ah niin?! – ja hän käytti hyväkseen paremmuuttaan, ja siellä oli kahdesti pienempiä katkoja kuin Kazul, suoristi näköhermonsa ja heitti sen kulmanopeuden inertin avulla seinää vasten. Sirpaleilla ei ollut hermopäätyjä, joten ne eivät tunteneet kipua, ja siksi Pukik, kuten biljardipallo, alkoi pomppia kiinteistä pinnoista ja rikokatista: napsauttamalla otsaansa seinään kiinni tulevalle kiville, sitten katolle, sitten katolle, lattialle, jälleen seinälle, toiselle seinälle lattiasta, jälleen seinästä, katosta, lattiasta, jälleen seinästä, toinen seinä, katto, lattiasta, seinästä, toisesta seinästä ja ryntäsi tahattomasti Zulkaan.

      – — Ja tule itse, muuten pian tapahtuu jonkinlainen alennus … – Shisha vetosi syvään.

      – — Mitkä ovat lyhenteet? – Zulka yritti rentouttaa silmän, mutta silmämuna limittyi, ja edellisen kierroksen hermo puristi sen kaulan risteyksessä.

      – — Sinun on mentävä luokkiin. – jatkoi toisen kazulin nimeltä Soplyushka. – Galupiassa katastrofin aikana.

      – — Hyödyllisen säteilyvaraston määrä on loppu. – ensimmäinen sirpale rikkoutui, sitä kutsuttiin – Ensimmäiseksi.

      – — Cesspools … – lisäsi Toisen, häntä kutsuttiin myös samalle.

      – — Ja siksi, jotta kaikki eivät kuole hyväksi, huonot harjoittajat tuhoutuvat.

      – — Tee heille ruokaa hyväksi.

      – — Kyllä, kuolemme joka tapauksessa, jos emme löydä toista ravintolähdettä. – Shisha päätti, ja he kaikki itkivät kerralla. Zulka ei edes tajunnut, mitä sanottiin, hänelle oli tärkeämpää purkautua nopeasti irti, ja hän veti itsensä ylös, kiinnitti yhden kierroksen ja silmämunan jalka-luun avulla, joka vedettiin ja spritettiin kelautuessa, sitten käämityksessä ja niin edelleen viisi kertaa. Silmä ripustettiin joustolle ja hetken kuluttua vartalo ryntäsi silmään, osui siihen. Silmä pakeni kehosta ja venytti hermoa kaulaan, se springed ja veti silmän taakse tunnelia pitkin. Silmä oli purkautunut ja venytti Zulkaa venytyksen vuoksi, osui jyrkällä käännöksellä seinää vasten ja koputti reiän raon. Chopik lensi ulos ja hänen silmänsä ripustettiin aukkoon. Veljet ryntäsivät pelastamaan ja, kuten ensimmäistä kertaa, “vetävät muurahaisia” muurahaismäkän kautta vaikeuksellisesti, viidennestä yrityksestä yrittivät vetää silmänsä hilloista ja seinä mureni, jolloin tuntemattomat tulivat valtavaan aukkoon. Ennen kylää Galupy ei tiennyt maanpäällisestä elämästä tai hallinto ei antanut heille tietoa.

      He kaikki rullasi päänsä korkojen yli ja tunsivat auringon luonnollisen maallisen valon, kunnes suurin osa Galupsista ei nähnyt kylää.

      Yhtäkkiä hämärä tuli taas ja kalju varpunen Stasyan lentää tuskin reikään ja juuttui vatsansa lattiaan…

      – — Voi kuka olet? – kysyi Zulka.

      – — Lyö häntä! – Huusi kymmenes raunio, ja tulevat hävittäjät ottivat vasta kauan opitun hyökkäysaseman, jota kutsutaan “ilma-alukseksi”. Iskuista kaikki kärpäleet murenivat ja pakenivat, mitkä kuolivat, kolmannet lensivat pois.

      – — Ai, ah, ah, ah, ah!!!! huusi kalju varpunen. – jollei

      Stasyan ei ymmärtänyt heidän surinaansa ja päätti siksi puolustaa itseään ja ruokailla. Hän oli kaksi kertaa enemmän kuin kazuli, ja siksi mieluummin nokkansa kiinni Shishan silmään. Hän huusi.

      – — Aahai yay yay, hän puree, ja minä, tyhmä, espannan hänen puolestaan. Voita hänet, pojat. – ja sirut taas lensivat varpunen, lyövät häntä, ja Zulkan voimakas hyppyhyppy iski hänet reiästä ulos. Hänen pyrkimyksensä auttoivat hänen taskuillaan, jotka hän työnsi pois, koska hänellä oli kehon takaosa reiän ulkopuolelta. Stasyan, joka ei toipunut itsestään, löysi itsensä ulkopuolelta, karkasi. Hän ei voinut enää lentää ylös, kuten ennen. Muukalaisten iskuista kaikki lannat lensivat kärpästen mukana, mutta hän nopeasti, nopeasti juoksi, juoksi nopeasti, nopeasti juoksi, juoksi nopeasti, juoksi nopeasti, juoksi nopeasti, juoksi nopeasti, juoksi ja eksyä koirupuupensioihin, maata maassa ja nukahtaa…

      apulase kolmas

      matkalla

      Generalisiphilis itse sai pian tietää tapahtumasta luolan lopussa. Kaikki Galupii, hänen puheenjohtajuutensa, Semisrak. Tämä tutkimaton Cherepovichien neuvosto Botvan reikässä Suuressa Galupian korkeimmassa parlamentissa (NBVPVG) tutki ja oppi tämän reikäosaamisen. (Nora on lähtökohta; Botva on siirtokunnan mielen kokoelma).

      – — Pyydän kaikkia nousemaan!! – kertoi hänen presidenttinsä lehdistösihteerin Casulia Zackin, – Sam, hänen ylevänsä ilman torni suuruutta, Generalisifilis All Galupov, hänen presidenttinään, korkein lordi, Semisrak prt… OOOOTSTOOOOY!!!!

      Kaikki seisoivat pimeässä, eli sarvissa.

      – — Haihai hylayek bir jules, bir kuori.

      Sea Rocks, Sea Rocks,

      Gulemien juhla oli vanha … – heidän päänsä Cherevichien toivotuksella. Generalisyphilis otti paikkansa.

      – — Kokoin sinut, hei, oi, kunnioitukset, yksi kerrallaan, joka saavutti huulilleni, sensaatio..

      – — Miksi seisomme sarvissa? – naapurin nuori Cherevich keskeytti päällikön puheen aikana tai kysyi