Patogi santuoka. Kat Cantrell

Читать онлайн.
Название Patogi santuoka
Автор произведения Kat Cantrell
Жанр Зарубежные любовные романы
Серия Svajonių romanai
Издательство Зарубежные любовные романы
Год выпуска 2018
isbn 978-609-03-0362-7



Скачать книгу

vienos griežtos taisyklės – jokiu būdu neatsidurti dėmesio centre. Tačiau jautė milžinišką trauką Filipui, kuriam… tokie vakarėliai buvo kasdienybė. Aleks tiesiog privalėjo ateiti šįvakar ir pasitikrinti, ar jos santykiai su Filipu turi ateitį. Jie jautė didžiulę trauką vienas kitam, tačiau Filipas kol kas nesiėmė jokių veiksmų. Aleks troško sužinoti, ar iniciatyvos trūkumas yra susijęs su tuo, kad ji jam ne taip jau ir patinka. O gal priežastis kita?

      Kesė padarė Aleks makiažą ir privertė įsigyti brangią vakarinę suknelę. Aleks visą laiką atrodė, jog ji gerokai persistengė. Ji nebuvo labai grakšti, tačiau tai, ką galiausiai pamatė veidrodyje, jai patiko.

      Ir štai Aleks jau stovi su Filipu – jie flirtuoja, šnekučiuojasi ir, lyg to būtų maža, jis ką tik pakvietė ją šokio. Regis, Aleks suknelė tikrai turi stebuklingų galių.

      Gal ji gali vieną kartą pašokti su Filipu. Tik kartą. Paskui vėl grįžtų į slėptuvę, niekam nespėjus jos užkalbinti. Pavyzdžiui, kokiam nors nenuovokai, trokštančiam žūtbūt užmegzti kvailą pokalbį.

      Aleks lėtai ištiesė ranką. Tai buvo net sunkiau, nei įžengti pro didingas Filipo namų duris žinant, kad kažkur jos laukia nuostabaus, seksualaus vyro žvilgsnis. Tiesą sakant, visi Aleks veiksmai, siekiant suartėti su Filipu, pareikalavo nemažai drąsos.

      Gal žvaigždės pagaliau lėmė, kad Aleksandra daugiau nebebus vieniša – žinoma, juk ji nemėgo lankytis vakarėliuose ir buvo šventai įsitikinusi, kad meilė – kvailių išmonė. Tiesa, Aleks kartais susitikinėdavo su vyrais. Tik ne taip jau dažnai. Žinoma, jai, kaip ir visoms moterims, patiko pasimatymai, tačiau Filipas buvo pirmas po ilgo laiko sutiktas vyras, apie kurį Aleks be paliovos galvojo.

      Ji atėjo į šį vakarėlį tik norėdama sužinoti, ar santykiai su senatoriumi turi kokią nors ateitį.

      Tiesa, išvydo tai, ko nesitikėjo – didžiulį dviejų šimtų metų senumo dvarą, kurio vien prieškambaris buvo viešosios bibliotekos dydžio, o į antrą aukštą vedė įviji laiptai. Tai buvo aiškus ženklas, kad senatorius Filipas Edžvudas priklauso visuomenės elitui ir gyvena visiškai kitokį gyvenimą nei Aleks. Gyvenimą, apie kurį jai baisu net pagalvoti.

      Tačiau, jųdviejų kūnams susilietus, Aleks kone išsilydė. Jos kūną užliejo didžiulis geismas. Net norėjo garsiai pasakyti: Žinai, jau seniai nebuvau su jokiu vyru. O taip, patikėk.

      Netrukus jie įsistebeilijo vienas į kitą. Ryškiai mėlynos Filipo akys bylojo, kad jis taip pat pajuto didžiulę aistrą. Vaje, kuo tai galėtų baigtis?

      Aleks mėgavosi šia akimirka, nes paprastai vyrai jos nepastebėdavo. Ji buvo įpratusi tūnoti šešėlyje, tačiau Filipas vis tiek ją pastebėjo. Aleks labai susijaudino – tai buvo tikra ir nesumeluota.

      – Aleks, – laikydamas jos ranką savojoje sukuždėjo Filipas. – Dabar pat privalome pašokti. Antraip gali nutikti kas nors bloga.

      – Ką turi galvoje? – smalsiai pasiteiravo Aleksandra. Filipas taip spoksojo į jos lūpas, kad atrodė, jog bet kurią akimirką gali pasilenkti ir pabučiuoti.

      Iš tiesų Aleks to labai norėjo.

      Galbūt Filipas ją net įspraustų į kampą, kad galėtų deramai pasimėgauti bučiniu. Jo rankos buvo didelės, stiprios, apie jų švelnius prisilietimus Aleks svajodavo kas kartą jiems susitikus verslo reikalais.

      Juk tai joks nusikaltimas. Aleks netikėjo nuoširdžia meile, bet jai patiko aistringas seksas.

      Nuo to laiko, kai Filipas pirmą kartą pasirodė Fyroje, Aleks svajojo apie aistringus bučinius su šiuo vyru. Tarp jų iš karto atsirado slapta trauka, ir ji nesilpsta jau kelias savaites. Tai ne tik kūniškas potraukis. Filipas – išmintingas, iškalbingas, mokantis klausytis Aleks idėjų vyras, turintis šelmišką humoro jausmą. Jai šis vyras patiko iš visos širdies. Tiesa, dailus kūnas buvo dar vienas didžiulis pliusas – to negalima paneigti.

      – Na, pavyzdžiui, galiu išprašyti visus svečius, – atvirai pripažino Filipas. – Tam, kad liktume tik dviese.

      Aleks pajuto didžiulį karštį papilvėje. Taip, išprašyti visus svečius ir visą dėmesį skirti vienai vienintelei moteriai. Šiaip ar taip, su Filipu Aleks jautėsi taip, lyg būtų vienintelis žmogus šioje salėje, nors iš tiesų svečių buvo beveik šimtas.

      Tai buvo kvietimas. Ir klausimas. Kokios šio vakaro baigties ji trokšta?

      O kokios šio vakaro baigties trokšta Filipas?

      Ar abu galvoja taip pat apie šiuos santykius? Galų gale Filipas su Aleks kartu dirba. Bet juk ne visi verslo partneriai susižavi vienas kitu. Kaip tik tokiu atveju viską supainioja ta prakeikta romantika. Santykiai tarp žmonių būna aiškūs, suprantami, juos lengva nutraukti, kol nepasidavei sunkiai paaiškinamoms emocijoms. Aleks tėvų skyrybos buvo gana bjauri patirtis, ji įsitikino: meilė – blogiausia iliuzija pasaulyje.

      Galbūt tiesiog reikėtų paklausti Filipo apie šių santykių ateitį, jam nespėjus jos įskaudinti. Be to, senatorius vakarėlį surengė dėl svarbios priežasties, jei jis staiga išprašytų visus svečius, vakarėlis būtų laikomas nepavykusiu. Ir tik todėl, kad Aleks elgiasi kaip maža mergaitė ir bijo viešai pašokti!

      Jai teks sutelkti visą drąsą. Štai ir viskas.

      – Ką gi, pašokime.

      – Eime, panele Mir.

      Filipas išsivedė Aleks ant parketo ir apglėbė per liemenį.

      Svečiai akimirksniu ėmė šurmuliuoti, išvydę nematytą moterį, šokančią su senatoriumi. Jausdama smalsius žvilgsnius Aleks ėmė prakaituoti. Vieninteliai žmonės, draugiškai dirsčioję į šokančią porą, buvo Aleks draugė Kasandra ir jos sužadėtinis Geidžas, Filipo pusbrolis.

      Aleks taip susigėdo, kad negalėjo pajudėti iš vietos.

      – Štai čia, Aleks, – Filipas parodė į savo kaktą, švelniai apglėbdamas partnerę. – Žiūrėk man į akis. Dėl nieko nesijaudink. Įsivaizduok, kad čia daugiau nieko nėra.

      O taip, kurgi ne. Jei tik tai būtų tiesa. Žinoma, tai galėjo virsti tikrove – juk Filipas siūlė svečius išprašyti anksčiau laiko. Jei Aleks būtų sutikusi, rinktinė publika jau būtų išsiskirsčiusi ir šiuo metu prabangiais automobiliais važiuotų namo.

      Ir kodėl ji laiku nepriėmė Filipo pasiūlymo?

      Vis dėlto Aleks padarė tai, ką patarė Filipas – įsistebeilijo į jo ryškiai mėlynas akis. Jis šokdino ją ant kietmedžio parketo pagal nuostabią klasikinės muzikos melodiją, kurią skleidė nematoma, bet puikiai veikianti garso įranga. Staiga minia išnyko ir Aleks susitelkė į Filipo rankas, liečiančias jos odą. Viskas atrodė beveik taip pat kaip slapčiausiose fantazijose. Na, ne visai taip. Daugelyje fantazijų jie būdavo nuogi.

      Aleks išraudo matydama skvarbų Filipo žvilgsnį.

      – Matai? – sukuždėjo jis. – Taip kur kas geriau.

      Taip. Šį vakarą Aleksandrą savo glėbyje laiko žavus vyriškis. Ir kas būtų tuo patikėjęs? Ne suknelė, o Filipas turi stebuklingų galių. Būdama su juo Aleks virsdavo kitu žmogumi – moterimi, kuriai nereikia bijoti apsikvailinti. Moterimi, kuri gali būti su tokiu vyru kaip Filipas ir jaustis puikiai, nors abu priklauso skirtingiems socialiniams sluoksniams.

      Aleks troško pasinaudoti stebuklinga šio vakaro nuotaika, kol ji dar neišblėso. Galbūt pavyks, bent jau kartą.

      2

      Filipas nesitraukė nuo Aleks visą likusį vakarą. Tai buvo saldi, svaiginama patirtis. Aleks prarado bet kokią laiko ir vietos nuovoką, užmiršdama smalsius, vertinančius kitų vakaro svečių žvilgsnius. Filipas – nuostabus vyras, su kuriuo Aleks jautėsi ypatinga. Išalkusi jos siela mėgavosi dėmesiu, trokšdama dar ir dar.

      Ji