Kaitseingli soovitused. Meckron Seraph

Читать онлайн.
Название Kaitseingli soovitused
Автор произведения Meckron Seraph
Жанр Современная зарубежная литература
Серия
Издательство Современная зарубежная литература
Год выпуска 2017
isbn 9789949996308



Скачать книгу

>

      Meckron Seraph

      Kaitseingli soovitused

      SISSEJUHATUS

      Elu planeedil Maa on hämmastavalt rikkalik oma kogemuste poolest. Inimestele on osaks saanud kingitus arendada oma hinge ja rakendada oma jumalikku annet, olles suur Andja, justnagu maailma loojagi seda oli. Inimesele on osaks saanud saada Jumalasarnaseks, kui ta vooruslikult muutub oma elu valitsejaks. Kuid tee selleni ja enesearendus ei ole just võitlustevaba ettevõtmine.

      Iga päeva hommik on justkui väikene sünd ja õhtu on justkui väikene surm. Elu on nagu takistusterada. Mida enam me omastame kogemusi ja läheme läbi raskustest, seda tugevamaks ja valgusrikkamaks me saame.

      Siinkohal on nii hea teada, et me pole selles üksi. Meil on väga palju abilisi, kes meid aitavad sellel teel. Ühtedeks lahutamatuteks ja armastusväärseimateks abilisteks on meie kaitseinglid. Nemad on meiega kogu meie elutee vältel ja saadavad meile abistavaid mõtteid, tundeid, energiaid ja aitavad olukordadega toime tulla.

      Minu puhul oli mul õnnistuseks saada oma kaitseingel Kathianiaga väga heaks sõbraks. Ma hakkasin teda teismelisena kuulma ja hiljem ka nägema ning ta on õpetanud mulle palju.

      Sellest räägib ka minu esimene raamat Sõdalas-ingli raamatusarjast „Sõdalas-ingli ärkamine“.

      Selle uue raamatu eesmärk on aga tuua lugejateni minu kaitseingel Kathiania õpetused inimestele, kes on meie poole pöördunud oma küsimusega erinevatel eluteemadel.

      Me aitame rõõmuga kõiki, kes on oma elu täiustamise ja enesearendamise tee ette võtnud.

      Sellest raamatust võib saada inspiratsiooni või võrdlust ka oma elule ning mõtteid, kuidas võiksid ka Sina, kallis lugeja, oma jumalikku elu veelgi õnnelikumalt elada!

      ELUTEE

      Kuigi planeedilt Maa on väga raske hoomata kõiki elutee nüansse kõigis aja liikumise suundades, on suureks trööstiks ikkagi see, kui me teame, et oleme õigel teel. Kas olete tundnud sedasi, et ehkki me ise ei mõista alati, miks on kõik praegu just nii nagu see on meie elus, kuid 10 aasta möödudes tekib minevikuseikasid analüüsides üks kena pilt, mis on tagantjärele arusaadav, miks kõik nii pidi olema. Praegune hetk on nagu sassis koka laud koos kõigi toiduainetega, mida ta ühte kaussi kokku segas. Alles siis, kui toit on valmis küpsenud ja lauale pandud, on arusaadav et tegemist on imekauni tordiga.

      Nii ka üks hea naisterahvas pöördus kord minu ja Kathy poole küsimusega.

      Ta ütles, et usub ja sisimas teab, et me oleme kõik teel Valguse poole.

      Ta küsis, kas tema elu eesmärk, kasvamise tee, on hetkel kooskõlas kõrgema plaaniga?

      Või on ta ukerdanud üsna kaugele… Valgusest… ja tuleb kurssi muuta ja mõned asjad uuesti üles ehitada?

      Milline on tema elu eesmärk?“

      Minu kaitseingel Kathy rõõmustas selle küsimuse üle, kuna see on väga hea küsimus ja vastas talle sedasi:

      "Armas L! Olen Kathiania, Meckroni kaitseingel ja Sa soovisid küsida minult, kas oled õigel teel ja mis on Sinu elueesmärk. Jah, ma näen Sind. Oi, Sa oled ju väga tubli noor naine! See, kuidas Sa oskad seal maailmas toime tulla ja samas hoiad oma hinge tarkust ja tõe hoiakut, austad oma põhimõtteid. See on väga ilus. Mulle väga meeldib Sinu aktiivsus ja see kuidas Sa ilu näed ja oskad teistele edasi anda illustratiivselt. Ja Sa pole üldsegi kaugele ukerdanud Valgusest, kuna see käibki nii, et Sa leiad Valguse endas, siis võtad selle Maa peale kaasa enda seest ja see Valgus loob olukordadele lahendusi.

      Jah, maine elu on raske, see on takistusrada. Väga paljud õppetunnid ja katsumused on selle suunitlusega, et Inimesel oleks valida kas Valgus või Pimedus, kas ta jääb endaks ja areneb täiustatud versiooniks või muutub endast kehvemaks versiooniks. Ja siinkohal on määravaks vaid Hinge Valgus, mis aitab neid otsuseid teha. Ma näen, et Sul on ju head valikud, olgugi, et teie elu on üks ukerdamine, nagu Sa sõnastasid eluteed hästi. See on enda leidmine läbi raskete olukordade.

      Üks väga tähtis küsimus on aga, mida Sul on vaja endalt küsida, on see:

      * Mida Sa armastaksid maailmale kinkida selles elus? (Kirjuta see küsimus valgele paberilehele ja sinna alla kirjuta mida Sa teeksid sellel oma täiuslikul päeval, mida maailmale kingiksid kui kõik oleks võimalik?)

      * Mida Sa tahaksid saavutada sellega?

      * Kellega koos?

      * Millal?

      * Seejärel kirjuta teisele poole lehte sammud, mida Sa saaksid astuda, et saavutada neid eesmärke ning hakka neid samme astuma.

      See on lihtne ülesanne ainult sellele mõeldes, kuid see muutub väga tähtsaks kui selle kirja paned. Ma võin kinnitada, et kõik mis Sa sellele paberile kirjutad, hakkab koheselt kehastuma. Need sammud, mida kirja paned, aitavad ära tunda hetkesid, kui Sa peaksid tegutsema – neid hetki kui Sinu juurde tulebki Sinu soovi kehastumise võimalus.

      Sinu suurim takistus hetkel on vaid see, et Sa ei tea mida Sa tahaksid tervele maailmale kinkida. Ära hoia midagi tagasi soovimisel. Ära hoia end tagasi praegustel võimalustel oma annet maailmale kinkida, kuna võimalusi tuleb iga päevaga juurde, kui sellele on suunatud TAHE. Sinu suunatud TAHE on nagu suur pööris, mis loob Sinu elu ja tekitab olukordi. Aga selleks, pead Sa seda suunama. Ja Sul peab olema selge pilt, kuhu seda suunata. Kõige parem on alustada selle suunamisega sellele, mida Sa kõige rohkem soovid maailmale kinkida.

      See, mida Sa soovid maailmale kinkida, peaks kindlasti puudutama miljoneid inimesi vähemalt. Kuna siis jõuab Sinuni ka küllus, mis tagab Sinu võimalused kirjutatu täiel määral teoks teha. Ja muidugi päästab Sind vabaks. Siis võid kasvõi reisida tänutäheks Abu Dhabisse või Aafrikasse.

      Elu eesmärk Sinul aga, on see mida Sa sinna paberile kirjutad. Sinu puhul on see nii, kuna ületasid vaimsed tõkked, tegid ära sellesse elusse määratud õppetunnid ja saad nüüd kirjutada oma tulevikku. Sinu vaimne tase on piisav, et seda elu ajal teha. Ja Sinu hing on piisavalt selge, et küsida oma annete kohta ja saada vastus kuidas Sa neid maailmale kinkida tahad.

      Seega head kirjutamist ja õnnelikku sammude astumist! Imelist eluteed!

      Armastusega,

      Kaitseingel Kathy"

      Eneseleidmine

      Igaühel meist on väga tähtis küsimus, mida me alati endalt küsime see, et mida me peaksime tegema ja kas me leiame õnne. Kui sellele oleks ühtset vastust, siis oleks väga palju elusid identsed. Minu kaitseingli vastused tulevad alati väga hoolivad ja mõistvad ning üpriski detailsed. Ta alati ütleb midagi sellist, mis on justkui võtmeks ja aitab edasi.Siin on näiteks ühe naisterahva küsimus, kus ta küsis, et soovib oma vana elu maha jätta. Selleks läks tal kaua aega, aga nüüdseks on ta valmis. Ta tahtis elada harmoonias ning leida tõelise „mina“. Ta küsis minu kaitseingli käest, kas tal on võimalik leida iseennast ja tõelise kaaslase ja temaga elada rõõmus ja harmoonias, ilma et peaks iseennast kaotama?

      "Kallis M! Nii tore on näha, et oled truu oma sisetundele ja püüad järgida oma eluteed ja seda, kuhu hing Sind suunab. Sa ei pea kahtlema – sisetunne viib Sind inimeste ja õppetundideni, mille oled sinna planeedile kehastudes endale "reisisihtmärkideks" valinud. Need on väga tähtsad proovikivid ja trepiastmed, mis viivad Sind kõrgeima eneseteostuseni.Ma soovin, et Sa teaksid, et vaid ennast leides on võimalik ka leida oma teine pool. Enne, kui Sa pole ennast põhjalikult tundma õppinud ja enda omadusi armastama hakanud, ei saa Sa neid väljendada sedasi, et Su pooleke Sind ära tunneks. Sa ei pea üldse muretsema, kuna Sinu kaitseingel Redmeia ütles mulle, et Sul läheb eneseleidmises väga hästi. Sa ju muudkui õpid ja õpid nagu tubli tüdruk!Veel ma soovin, et Sa teaksid, et kui oma kirge järgid, siis see on eneseleidmise rada. Näiteks Sinu eluteelt ma näen, et Sind tasakaalustab ja avab liikumine. Kunstiline liikumine, kus on vaja keskenduda ja tundeid väljendada. Sa ei kaota ennast, kui tegeled tantsu või voolavate võitluskunstidega. Sinu hing suhtleb Sinuga läbi liikumise ja ilu.Ma soovitan Sul veelgi enam süveneda tantsu maagiasse, sealt Sa leiad enda jaoks väga palju.