Inglid meie elus. Terje Möldri

Читать онлайн.
Название Inglid meie elus
Автор произведения Terje Möldri
Жанр Зарубежная эзотерическая и религиозная литература
Серия
Издательство Зарубежная эзотерическая и религиозная литература
Год выпуска 2016
isbn 978-9949-9777-8-9, 978-9949-9777-7-2, 978-9949-9777-6-5



Скачать книгу

meie päikesepõimikus asuv energiakeskus särab kollaselt, nagu peaingel Jophieli energiagi. Kui aga on kahtlused ning hirmud eneseusu või järgnevate sammude kohta, võib kutsuda peaingel Jophieli appi.

      Näiteks kui olete omandamas uut haridust, läinud uude kohta elama, asute uude töökohta tööle või on vaja selgusele jõuda iseenda huvides. Võite kutsuda peaingel Jophieli ka kui seisate enda huvide eest.

      Tõe ja Kaitsmise omadustega oli kangelaslik vankumatu energia, mida Teie nimetate peaingel Miikaeliks. See energia on sinise vibratsiooniga, kindel ja rahulik ja tugev. Tema aitab kõigis tegevustes mis on seotud selle valdkonnaga, kui teda appi kutsuda.

      Miikael näeb energeetiliselt välja nagu suur sinine kera. Miks just sinine? Sellepärast, et iga värv on oma olemuselt tegelikult sagedus – vibratsioon. Ja kindel sagedus toob esile kindlaid muutusi ümbruses, seega kui kutsuda kohale energiaallikas teatud sagedusega, siis mõjutab see Sind ja Sind ümbritsevalt. Siiski on Miikaeli energiaväli väga suur, hõlmates kogu planeeti korraga, ei saa sagedus teha muutusi kõigil tasanditel. Kuna Miikael on keskendunud maisele tasandile ja tema energia kujutab endast Tõde ja Kaitsmist, siis peab tema energiat häälestama enda omaga, et Miikaeli sinine energia saaks Sind puudutada ning aidata.

      Iga hetk, kui vajad enda ümbrusse kaitset, võib kutsuda peaingel Miikaeli kaitsma Sind ohu eest. Iga hetk, kui oled tõe eest seismas või soovid ise tões elada, võib samuti kutsuda Miikaeli energiat enda lähedusse, et see mõjutaks Sind ja Sind ümbritsevaid inimesi ja olukordi.

      Kui avaldate oma tõde, kaitsete nõrgemaid või on vaja energeetilist puhastust kodule või endale, kutsuge peaingel Miikaeli sinist valgusenergiat enda juurde.

      Nägemine ning Kõiksuse märkide ja korra mõistmine on valdkond, mille korrashoiuga tegeleb energeetiliselt indigosinine peaingel. Nagu kõigil teistel peainglitelgi, on ka temal olnud palju nimesid, erinevate rahvaste seas erinevatel aegadel. Tema on müstika ning maagia avaja nendele, kes soovivad Kõiksuse seadusi tundma õppida ning kasutada. Kaua aega kutsuti teda peaingel Zadkieliks.

      Teda on ka tuntud minevikus nimega Arkaan.

      Indigosiniselt kumab ka meie kolmanda silma energiakeskus. Sellel sagedusel vibreerivat peainglit võib appi kutsuda unenägude mõistmiseks, selgeltnägemisel abistamiseks või rituaalide korraldamisel. Peaingel Arkaan aitab meil näha „suurt pilti” ning mõista selle detaile ning muuta neid Kõiksuse seadusi kasutades.

      Ühendus ja Lähedus on valdkond, mis tekkis hiljem, kui Maailmas oli juba palju inimesi. Sellesse valdkonda kuuluvad kõik sotsiaalsed- ning peresuhted, koostöö ja ühised ettevõtmised, religioon ning uskumused ja filosoofia. Selleks valiti välja üks hing planeedilt Maa, kes vastas sellele energiale. Ka Jumalale endale suutis ta olla lähedane ning kuna ta oli olnud ka Inimene, suutis ta Inimkonda mõista ning ühendada. Seda energeetilist isiksust on kutsutud ka violetseks-lillaks peaingliks Metatroniks. Tema energia on mõistetav kõigile kes tajuvad ühtsust ning on empaatilised. Teda võib kutsuda appi, kui tegelete näiteks uue projekti alustamise ning analüüsimisega, laste õpetamisel, uue maailmamudeli loomisel, sotsiaalsete ettevõtmiste korral või elu mõtestamisel selle pöördepunktides.

      Teadaandmine ning Sõnumid vibreerivad puhasvalge energiana ning selle valdkonnaga tegeleb samuti iidne energeetiline jõud, keda on nimetatud ka peaingel Gabrieliks. Kui soovite mingit energiat ja informatsiooni väga puhtal kujul vastu võtta või mõista, kutsuge tema energiat appi ennast õigele teele ja ajahetkele suunama.

      Valge energia tuleb ka inimese ümber, kes kanaldab Jumalat ja ingleid läbi puhta valguskanali. Sellepärast võite kutsuda peaingel Gabrieli alati, kui soovite rääkida Jumalaga ning tema vastuseid selgelt kuulda.

      Samuti võib kutsuda peaingel Gabrieli appi oma hinge mõistma ning enda enne sündi valitud elutee mõistmisel. Peaingel Gabriel aitab ka vaimsel tasandil suhtlejaid.

      SUURINGLID

      Järgmine inglite hierarhia klass on suuringlid. Nemad on energeetiliste omaduste poolest peainglitest järgmised. Siin on kanaldus, mida peaingel Metatron räägib suuringlite kohta.

      Edasi muutusid paljud valdkonnad, keskendudes Inimeste valikutele spetsiifilisemateks ning paljud energeetilised isiksused soovisid seal kaasa aidata ühisele arengule ning areneda ka ise. Neid isiksusi võib nimetada suuringliteks. Tihtipeale kehastuvad suuringlid ka inimesena palju kordi, samas kui peainglid seda ei tee. Mingis valdkonnas on suuringlite omadused väga tugevad kehastumisel ning nad armastavad seda valdkonda ning oskavad seda meisterlikult, aidates selles edasi ka teisi Maa peal. Neid ingleid on väga palju ning inimesena kehastudes nad kannavad tihtipeale teadmisi Inglite maailmast ning ka varasematest eludest omandatud oskusi ning teadmisi. Tihtipeale nimetatakse neid ka kehastumiste vahepeal „ülestõusnud meistriteks”. Neid tuntakse ka kui seeraveid ja keerubeid, vastavalt nende energeetilistele omadustele.

      Suuringlid on tihti vanad hinged ja kehastuvad palju kordi. Nad suhtlevad Jumalaga ilma, et nad mingit kindlat religiooni järgimist endale valiksid. Tihtipeale valivad nad endale ühiskonnas positsioone, kus nad saavad maailma paremaks muuta või paljude inimesteni jõuda oma valdkonna sõnumiga, aidates kaasa ühisele loomingule Kõiksuses.

      Paljud seeravitest inimesena kehastunud suuringlid on karismaatilised ja auväärsed inimesed, olles lauljad, kirjanikud, näitlejad, avaliku elu tegelased, õpetajad, aktivistid ja ettevõtjad. Nende teadmised „suurest pildist” ning ühiskonna toimimisest on suurepärased ning nad püüavad maailmakorda muuta harmooniliseks ning võimalusterohkeks, jätta endast suurt sõnumit maailma ja esindavad tuliselt vabadust.

      Keerubite klassist kehastunud suuringlid on tihtipeale lasteaia kasvatajad, looduskaitsjad, gurmeekokad, disainikunstnikud, leiutajad, kunstnikud ning armastavad vabakasvatust. Nad pooldavad vabat tahet ning vabat eluviisi, kuid hoiavad üldiselt madalat profiili, vaatamata oma tohutule andekusele oma valdkonnas, mida nad elude vahepeal suuringlitena esindavad. Ka neile on väga tähtis anda kogu ühiskonna toimimisele oma panus olles parim oma ande rakendamises.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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