Nuoširdus ryšys. Jules Bennett

Читать онлайн.
Название Nuoširdus ryšys
Автор произведения Jules Bennett
Жанр Зарубежные любовные романы
Серия Jausmų egzotika
Издательство Зарубежные любовные романы
Год выпуска 2016
isbn 978-609-03-0054-1



Скачать книгу

su tavimi?

      – Taip, kad galėčiau tavimi rūpintis.

      Moteris nusijuokė ir papurtė galvą.

      – Našai, juk nemirštu. Tiesiog laukiuosi.

      – Laukiesi mano vaiko, – pataisė vyras. – Noriu, kad būtum su manimi, Lile.

      – Ir kaip paaiškinsiu kitiems, kodėl gyvenu ne savo namelyje, o su tavimi? Juk apie mūsų romaną niekas nežino.

      Našas gūžtelėjo pečiais.

      – Man nė motais. Dabar svarbiausia yra tavo ir mūsų mažylio sveikata.

      – O man svarbu, kad niekas nesužinotų, – nuleisdama rankas paprieštaravo Lilė. – Žurnalistai tik ir laukia, kol galės parašyti apie mane ką pikantiško. Negaliu nusispjauti į savo darbą ir įvaizdį tik todėl, kad nori manimi rūpintis. Labai stengiausi, kad užglaistyčiau kadaise kilusį skandalą. Dabar nesu laukinė katytė. Turiu puikią reputaciją ir nenoriu jos sugadinti.

      Galbūt Našas galvoja tik apie savo įgeidžius, tačiau jis negali palikti Lilės vienos. Vos prisiminęs savo motiną, kuri neturėjo šalia vyro, Našas krūptelėdavo. Be to, čia juk Lilė. Beprotiškai geidė šios moters ir troško, kad bet kurią akimirką galėtų patenkinti žvėrišką aistrą.

      Galbūt Našo kraujyje per daug testosterono? Net jeigu ir taip, jis nieko nenori keisti. Lilė privalo būti šalia. Našui reikia jos kūno, tačiau dabar į šią istoriją įpainiotas ir jųdviejų kūdikis… Našas troško būti kuo arčiau savo dukters arba sūnaus.

      – Na, gerai. Tuomet įsikelsiu pas tave, Lile.

      Ji suraukė antakius ir kilstelėjo galvą.

      – Našai, kalbu rimtai. Man viskas bus gerai. Po darbo visada pakankamai ilsėsiuosi.

      – Būtent tai man ir kelia nerimą, – atkirto Našas. – Atrodai išsekusi. Be to, per daug iš savęs reikalauji. Tau reikia poilsio.

      – Negaliu nedirbti.

      Prieš keletą akimirkų Našas norėjo pasiguldyti Lilę ant šieno. O dabar buvo priverstas suktis iš keblios padėties.

      Aptvaruose trypčiojo žirgai, o pro atlapas arklidžių duris plūdo paskutiniai šio vakaro saulės spinduliai. Iš pirmo žvilgsnio, čia taiku ir ramu. Deja, arklidžių viduje šėlo tikra jausmų audra.

      – O kas bus, kai baigsis filmavimas? Ką darysime?

      Būtent. Šie klausimai pleveno ore, tačiau Našas privalėjo juos ištarti garsiai. Jam reikia žinoti Lilės planus. Našas dar nėra pasirengęs sukurti šeimą, tačiau jis ir Lilė gyvena labai toli vienas nuo kito, todėl reikia nuspręsti, kokia bus jų mažylio ateitis.

      Lilė pasitaisė plaukus, nusisuko ir atsiduso.

      – Nežinau, Našai. Tikrai nežinau.

      Reikia daugiau laiko. Dabar Našas privalo įgyvendinti kitus savo sumanymus. Užteks šnipinėti ir slapta klausytis Beringtonų šeimos pokalbių – atėjo metas veikti.

      Našas pakeitė savo vardą ir pavardę tam, kad pasiektų savo tikslą – troško iš Deimono Beringtono įsigyti žirgus. Jei pavyktų tai padaryti, asmeninėse Našo arklidėse nieko netrūktų. Todėl jis nersis iš kailio, kad tik įkalbėtų Deimoną.

      Našas pažvelgė į Lilę, į vis dar plokščią jos pilvą ir suvokė, kad paslaptys ir ambicingi planai su šia moterimi nesusiję. Visgi jei Lilė sužinos tiesą, gali likti sukrėsta.

      Vadinasi, reikia įkalbėti Deimoną parduoti žirgus, grįžti į savo žemes ir ramiai auginti vaikutį, kuris jau beldžiasi į šį pasaulį.

      Štai ir viskas.

      Antras skyrius

      Lilė pralaimėjo mūšį, bet ne karą. Negyvens pas Našą, tačiau dabar jis lydėjo ją į jos namelį. Buvo įsitikinusi, kad Našas pasirengęs ten nakvoti.

      Lilė susijaudino – galbūt slaptas romanas pagaliau išlįs į dienos šviesą? Našas pažadėjo saugoti paslaptį, be to, darbą arklidėse pradeda dar neišaušus, todėl niekas nieko nepastebės. Lilė nenorėjo, jog Našas manytų, kad ji jo gėdijasi. Tikrai ne. Deja, ji privalo saugoti savo reputaciją. Prieš kelerius metus įsivėlė į skandalą ir žurnalistams patiktų parašyti, kad „gera mergaitė paslydo dar kartą“. Negalima leisti, kad taip nutiktų.

      Našas žinojo, kad anksčiau į viešumą pateko kompromituojantis vaizdo klipas su Lile. Nuo tada ji labai slepia savo asmeninį gyvenimą. Juk ir pats yra paslaptingas, todėl šis romanas spaudos atstovams būtų tikras saldainiukas. Reikia išsaugoti paslaptį, kurią juodu sėkmingai slėpė keletą mėnesių.

      Ačiū Dievui, kad apsaugininkai neįleidžia žurnalistų į Beringtonų žemes. Visgi Lilė pernelyg nerimavo. O jei juodu pastebės kas iš filmo komandos? Jei viską išplepės paparacams? Lilė nepakeltų dar vieno skandalo – neturi jėgų kovoti, maža to, dar viena pikantiška istorija galutinai sugniuždytų jos motiną.

      – Nusiramink, – Našas spustelėjo Lilės ranką. – Aplink tamsu, mūsų niekas nemato.

      Tiesa. Aplink nieko nebuvo, tačiau Lilė buvo įpratusi slėptis arklidžių pastogėje, kur jų niekas nematydavo ir negirdėdavo. Dabar jie žingsniavo Beringtonų žemėmis, o Lilė jautėsi ypač pažeidžiama. Jųdviejų žingsniai buvo vos girdimi. Aplinkui tvyrojo kone kurtinanti tyla – tik retkarčiais pasigirsdavo svirplių čirpimas, arklių žvengimas ir varlių kurkimas. Lilė ir Našas buvo visiškai vieni.

      Dar nežinodama, kad laukiasi, Lilė norėjo pasikalbėti su Našu apie savo jausmus… Apie tai, kad viskas daug rimčiau, nei ji tikėjosi. Iš pat pradžių Lilė su Našu pasišnekėjo ir nusprendė, kad šis romanas tebus trumpalaikė šėlionė, tačiau laikui bėgant jos širdyje užgimė meilė. Visgi šios tiesos dar negalima atskleisti, kitaip Našas pamanytų, kad Lilė meluoja, norėdama greičiau nusitempti jį prie altoriaus.

      Našas apkabino Lilę ir tą akimirką ji pasijautė ypač saugi. Tik jiems susipažinus, Lilė pajuto, kad šis vyras stiprus, turintis autoritetą.

      Lilės patėvis taip pat buvo galingas, tačiau galios siekė pinigais. O štai Našas – kitoks. Neturėjo pinigų, tačiau buvo garbingas, keliantis pagarbią baimę. Nors Lilė jautė Našui beprotišką trauką, jie beveik nepažinojo vienas kito, o į pasaulį jau beldėsi jų kūdikis.

      Lovoje jie buvo puikūs partneriai, tačiau tai dar nereiškia, kad Našas sugebėtų prisitaikyti prie chaotiško Lilės gyvenimo būdo. Be to, ji nežinotų, kaip deramai išreikšti savo jausmus viešumoje. Visi meilės santykiai, apie kuriuos suuosdavo žurnalistai, baigdavosi Lilės išnaudojimu.

      Jiems įėjus į namelį, Našas užrakino duris. Sukaitusius jųdviejų kūnus atgaivino oro kondicionierius. Virtuvėje švietė blausi lempelė, todėl namelyje tvyrojo jauki, romantiška atmosfera.

      Našas nužvelgė Lilę. Ji žinojo, ką tai reiškia. Taip Našas žvelgdavo kiekvieną vakarą. Vėliau, jau užmigusi, Lilė tą žvilgsnį regėdavo ir sapnuose. Našas Džeimsas priverčia užmiršti viską pasaulyje: realybę ir atsakomybę.

      Našas pirmą kartą atsidūrė Lilės namelyje. Ji išsyk pajuto, kad jo artumas yra visa apimantis, dominuojantis, ir sudrebėjo.

      – Mums reikia pasišnekėti, – pradėjo Lilė. Ji žinojo, kuo gali baigtis šis vizitas, todėl reikia imtis iniciatyvos. – Nenorėjau tavęs supančioti.

      – Žinau, – Našas priėjo arčiau ir prisiglaudė krūtine prie Lilės. – Taip pat žinau, kad trokštu tavęs. Troškau anksčiau ir trokštu dabar. Nėštumas nieko nekeičia, Lile.

      Vaje. Kuri mergina išsaugotų sveiką protą, kai šalia esantis vyras taip kalba? Lilė sudrebėjo vien nuo geidulingo