Päikesemärkide horoskoop. Taimi Uuesoo

Читать онлайн.
Название Päikesemärkide horoskoop
Автор произведения Taimi Uuesoo
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 2015
isbn 9789949973804



Скачать книгу

Näiteks silmapaistvalt karjuvat värvi või täiesti läbipaistev. Enamasti valib eriliselt erksad värvid.

      Veevalajalik inimene on üldiselt üsna püsiv oma valikutes, nii ei liiguta ühest grupist teise ega loobuta ka kergelt armsaks saanud riietest. Tüüpiliselt kombineerib täiesti eri ajast pärit riideid ja jalanõusid, mõni ese võib olla viiskümmend aastat vana või täiesti moest väljas, aga kui meeldib, kantakse julgelt.

      Aeglased planeedid on pikalt ühes märgis ja toovad moes välja alati vastavale märgile omast stiili. Kui Neptuun oli Veevalajas läks väga vabaks ja kõike lubavaks nii seeliku pikkus kui ka kingakonts. Erinevatel aastatel lisandusid mõned uued nõuanded, aga moegurud rõhutasid, et individuaalne stiil ja sobivus kandjale on kõige tähtsamad.

Kingitused

      Omapärane ja novaatorlik Veevalaja märgi esindaja oskab ka selles situatsioonis väga mitmekülgseid valikuid teha. Paljud on eriti hea hetketunnetusega ning eksperimenteerivad sõprade rõõmuks. Veevalajalt saadud kingitus ei pruugi omada mingit materiaalset väärtust, aga jääb kauaks erilisena meelde. Perekonnas võib ta küll märksa konservatiivsem olla, kinkides ülipraktilisi ja teadaolevalt igapäevaselt vajalikke asju.

      Kingitus Veevalajale ei pea ilmtingimata olema hinnaline, nutikust ja kommunikatiivsust hindab ta märksa rohkem. Raamat, märkmik (miks mitte ka elektrooniline) või kirjutusvahendite komplekt võiks hädaabiks alati sobida. Eriti meeldib talle näiteks tarbeese, millel eriline disain või uudne lahendus. Ka väike tööriist või käsitööhuvilisele vardad/nõelad võiks ka tänulikku vastuvõtmist leida.

      Orav on Veevalaja jaoks õnnetoov, sestap sobib ka talismaniks või suurem karvane kaisuloomaks.

Tervis ja toitumine

      Veevalajat võivad kimbutada vereringesüsteemi häired. Kõige tundlikumad osad kehast on sääred ja pahkluud, seda ka traumade mõttes. Närvisüsteem on teine nõrk koht. Sageli esineb närvisüsteemi labiilsust või kurnatust – foobiad, ületöötamine, mis omakorda tihti magamatusega seotud. Paljud haigused on tingitud närvisüsteemist. Mitmed maadlevad allergiliste haigustega, millele Veevalajate puhul ei oska tihti keegi õiget põhjust leida. Harvemini võivad nõrgad kohad olla ka kurk ja süda.

      Toitumistavade väljakujundamisel peaks ka arvestama eelkõige närvisüsteemi tugevdamise vajadust. Kala, piimatooted ja teravili on olulisel kohal. Lihatoodetest on parimad vasika- ja broileriliha. Salatiks redis, kurk, kapsas, porgand, spinat ja roheline salat, õunad, melon ja maasikad.

      Süüa on parem tihti ja vähe, sobivaimaks võiks pidada 5 – 6 kerget einet päevas. Must tee, õlu ja natuke valget veini ei tohiks halva mõjuga olla, aga veel parem jook on kuum piparmünditee. Naatriumkloriid (ehk tavaline keedusool) on Veevalajale väga vajalik. Toitumise eripärad võivad olla indiviiditi väga erinevad ja kindlasti peaks arvestama lisaks vähemalt Kuu positsiooniga.

Reisimine

      Kõige tõenäolisemalt reisib Veevalaja koos sõpradega. Innuka kosmopoliidina tunneb huvi kõige vastu, mis kaugel. Nii teised kultuurid, religioonid kui ka rahvused huvitavad selle märgi esindajat tõsiselt.

      Kuigi kindel märk, ei vaja ta pikalt planeerimist. Võib rahulikult homme teele asuda, kui pakutav tema eelistustega kokku läheb. Muul juhul sama rahulikult ka minemata jätta – tema juba end teistest mõjutada ei lase, kuigi sõbrad on tähtsad.

      Lihtsalt trendikas ei köida Veevalajat. Vaid siis, kui pakutav midagi täiesti uut ja üllatavat, erilist ja erandlikku on.

      Tal on omad kriteeriumid, millele reis ja tingimused peavad vastama. Teised ei pruugi aru saada, miks vahel on Veevalaja valmis puu all magama ja teine kord ei sobi ka viietärni hotell.

      Selle märgi inimene ei torma tavaliselt pealiskaudselt ringi ja võib kuhugi üsna kauaks paigale jääda kui midagi köidab või mõni ühiskondlik projekt täitmist vajab. Mõnigi jääb eriti sobivasse kohta ka päriseks.

      Veevalajale elamiseks ja reisimiseks sobivad maad ja linnad: Venemaa, Läti, Poola, Tatarimaa, Tšerkessia, Avaaria, Alam-Šveits, Etioopia, Hamburg, Bremen, Salzburg, Los Angeles, Pisa, Trento.

      Kalad

Armastus, seksuaalsus ja partnerlus

      Kalade esindaja võib kõigist märkidest enam end fassaadi taha ära peita. Ta on võimeline kehastama keda tahes ja võõrast rolli mängima. Intuitiivne, emotsionaalne ja empaatiline inimene, kes muretseb teiste tunnete pärast. Kala püüab õhust teiste tunded ja meeleolud, kohaneb nendega ja sulandub ümbruskonda. Vahel kantakse maske ka enesekaitseks. See aitab vältida ebameeldivaid inimesi, aga võib muidugi teha suhted petlikuks. Väga kaastundlik, aga kõigub eneseohverduse ja egotsentrismi vahel. Kord väga suure empaatiavõimega, teinekord täielikult isoleeritud.

      Olles ise unistaja, loominguline, hooletu detailides, vajab ta partnerit, kes on mõistlik, praktiline ja organiseeritud. Partner peaks suutma vikerkaarelistesse fantaasiatesse eksinu Maale tagasi tuua. Ta peaks olema tihti juhendaja ja elu praktilise poole eest hoolitseja. Aga tunnete tekkimises mängib suurt rolli just määramatus.

      Armastus on Kala jaoks salapärane ja seletamatu asi, mida sõnades pea võimatu väljendada. Tihti armastabki ta mingit kauget illusiooni ning ei taha ennast kohustustega siduda ja tundeid igapäevasusega madaldada. Truudusega on tal vähe kummalised lood. Teda on üsna kerge eksitada. Siin mängivad sageli omajagu kaasa ka alkohol või narkootilised ained. Hingeliselt võib olla väga ustav, füüsiliselt vaevalt. Nii võib kaladelik armastus olla truult suunatud näiteks kasvõi mõnele filminäitlejale ja kõik maine käia rahulikult oma rada.

      Kala naine tahab mehes näha vaimsust. Poeet, muusik või näitleja võivad äratada tõelise kire. Ta reageerib ka nõrgale abivajajale ja võib suhteid alustada kaastundest. Püsimatu romantiline idealist, kes pole alati kindel selles mida teeb.

      Mees otsib emotsionaalsust, tundlikkust, pühendumist, salapärasust ja loomingulisust. Vajab ekstrasensoorseid kogemusi ja kaldub seetõttu vahel salajastesse suhetesse, alkoholismi või narkomaaniasse, aga on väga loominguline ja oskab pakkuda naisele just seda, mida too parajasti vajab. Tal on rikas kujutlusvõime ja tundlikkus ning tihti eemaldub tegelikkusest. Ta on parim partner ja suurim peavalu.

Kodu

      Kalade kodupaika sobib vesi. Meri, suur järv, isegi soo – mistahes seisev vesi. Sageli ilmestab elupaika mingi salapära. Kodu läheduses võib olla näiteks surnuaed või klooster, järvekaldale peidetud varandusest liigub legende… Intuitiivne ja empaatiline kaladelik inimene võib seal kohtuda ingli või kummitusega, päkapikud elavad kuusejuure all. Kui ei, toob ta vahel need ise aeda – tahaks ju luua enesele tõelise võlumaailma. Aias peaks kindlasti kasvama õuna-, pirni- ja ploomipuud.

      Kunstiannetega Kalade märgi esindaja on tavaliselt parim sisustaja, kellelt paljud teisedki head nõu võivad saada. Sageli on ta aga ebapraktiline ja muutlik, mis takistab oma kodu lõplikku valmimist. Mõtted ja soovid uuenevad kiiremini kui tegudeni jõutakse. Sestap peaks selle päikesemärgi esindajal olema võimalus kiiresti ja võimalikult väheste vahenditega oma ümbrust muuta. Kui see nii ei ole, leiab ta enamasti enesele suvekodu ja rahuldub kahe täiesti erineva keskkonna vaheldumisega. Paljud leiavad selle oma hoopis bambusevõsa, puuvillapõldude, kohvi- ja teepõõsaste rajoonist.

      Õnne toovad: hobuseraud, hobusepildid, teokarbid, pärlmutterkujukesed.

Mood ja riietus

      Kalade märgi omadustega inimesi mõjutavad suuresti sisemised, varjatud motiivid. Nii on ka riietumisstiil väga mitmekülgne. Muutliku märgi esindajatena võivad nad äärmiselt erinevad välja näha. Üksikud, enesega harmoonias olevad Kalad, võtavad moeuuendusi kergelt vastu ja reageerivad kiiresti. Enamik on aga rasked kohanejad.

      Igapäevaselt armastavad kanda mugavaid riideid. Kui leiavad midagi eriti meeldivat, võivad osta ka mitu samasugust eset. Igapäevaelus ei meeldi tavaliselt mingid piirangud – ei taha kanda vormiriideid, jäiku kostüüme ega pintsakuid-lipse.

      Avalikus ja pidulikus meeste riietuses on tihti naiste moe elemente. Siia kuuluvad siidsärgid, volangide- ja voltidega särgid jms. Riietuses tuleb tihti esile voolavus, midagi hõljuvat või lainetavat. Samuti võib rõhutada erilist naiselikkust ja romantilisust.

      Kalad