BÜYÜ TARİFLERİ Evde kolaylıkla yapabileceğiniz hızlı etili Büyüler ve Ritüeller. Jale Deniz

Читать онлайн.
Название BÜYÜ TARİFLERİ Evde kolaylıkla yapabileceğiniz hızlı etili Büyüler ve Ritüeller
Автор произведения Jale Deniz
Жанр Сделай Сам
Серия
Издательство Сделай Сам
Год выпуска 0
isbn 9783754182383



Скачать книгу

topluluğa kendini gösterebilmesi için düğün, parti veya konser gibi kalabalık ortamlara girmesi gerekir. Büyünün son aşamasının kalabalık bir güne denk gelmesi için büyünün yapılış

      tarihi titiz olarak ayarlanmalıdır. Eğer kalabalık ortamlara girmeye fırsat bulunamazsa, hiç olmazsa misafirliğe gidilerek başka insanların bakışlarına maruz kalmak ve onlara görünmek gerekmektedir.

      Büyünün bu son aşamasında kadını ne kadar çok insan görürse büyü o kadar etkili olacaktır ve büyünün yansımaları kısa sürede ortaya çıkacaktır. Bu sayede kadın her zaman herkese çekici, güzel ve genç görünerek insanların dikkatini çekmeyi başarır.

      Seyrüsefer aşamasında başka insanlar kadına baktıkça, kadın kendi içinden bazı ifadeleri tekrar etmelidir.

      Mesela: “Ben çok güzelim ve etkileyiciğim. Güzelliğim günden güne artıyor. İstediğim herkesi etkiliyorum ve istediğim kişiyi baştan çıkarıyorum.”

      Eğer güzellik büyüsü belli bir erkeğe niyet edilip, sadece ona güzel görünmek için yapılmışsa, kadın büyünün son aşamasında kendini o kişiye göstermelidir ve onunla göz kontağı olmalıdır. O sırada kadın içinden şu ifadeleri tekrar etmelidir: “Sen, (mesela Hülya oğlu Murat), bana deliler gibi aşıksın, beni çok güzel ve çekici buluyorsun. Beni arzuluyorsun ve benim peşimden koşuyorsun.”

      İsterseniz bu sözleri siz değiştirebilirsiniz, içinizen geçen cümleleri kurabilirsiniz. Kendinize güvenin ve arzu ettiğiniz şeyi başardığınıza ve bunun gerçekleştiğine inanın. Olmuş gibi algılayın ve öyle de hissedin.

      Büyünün son aşamasında, istenilen kişiye ya da kişilere görünmeden önce, kadının yüzünü gül suyu ile yıkaması ve güzel kokmak için gül yağı sürünmesi tavsiye edilir.

      *.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚’゚・✿.。.:*

       4. EVLENEĞİN KİŞİYİ ÖĞRENME RİTÜELİ

      Bu ritüel yatsı namazından sonra, ışıkları söndürülmüş ve sessiz olan bir odada yapılmalıdır. Ritüeli yapmadan önce duş alınırsa ve odada güzel kokulu bir tütsü yakılırsa sonuç daha başarılı olur.

      Büyük bir aynanın ker iki yanına beyaz bal mumundan yapılmış iki adet mum koyun ve yakın. Mumların ortasına, yani aynanın önüne düz su bardağını koyun, içine su doldurun ve bardağın içine evli bir kadının (erkek bakacaksa erkeğin) alyansını atın. İhlas ve Fatiha suresini sesli olarak okuyup, bardağın içindeki alyansın ortasına bakın. Evleneceğiniz kişi görünecektir.

      Suya konsantre olarak bakarsanız şekil belirginleşecektir. İşleminiz bittikten sora suyu bir çiçeğin dibine dökün.

      *.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚‘゚・✿.。.:**.:。✿*゚’゚・✿.。.:*

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4AAQSkZJRgABAgAAAQABAAD/2wBDAAgGBgcGBQgHBwcJCQgKDBQNDAsLDBkSEw8UHRofHh0a HBwgJC4nICIsIxwcKDcpLDAxNDQ0Hyc5PTgyPC4zNDL/2wBDAQkJCQwLDBgNDRgyIRwhMjIyMjIy MjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjIyMjL/wAARCBLAC7gDASIA AhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtRAAAgEDAwIEAwUFBAQA AAF9AQIDAAQRBRIhMUEGE1FhByJxFDKBkaEII0KxwRVS0fAkM2JyggkKFhcYGRolJicoKSo0NTY3 ODk6Q0RFRkdISUpTVFVWV1hZWmNkZWZnaGlqc3R1dnd4eXqDhIWGh4iJipKTlJWWl5iZmqKjpKWm p6ipqrKztLW2t7i5usLDxMXGx8jJytLT1NXW19jZ2uHi4+Tl5ufo6erx8vP09fb3+Pn6/8QAHwEA AwEBAQEBAQEBAQAAAAAAAAECAwQFBgcICQoL/8QAtREAAgECBAQDBAcFBAQAAQJ3AAECAxEEBSEx BhJBUQdhcRMiMoEIFEKRobHBCSMzUvAVYnLRChYkNOEl8RcYGRomJygpKjU2Nzg5OkNERUZHSElK U1RVVldYWVpjZGVmZ2hpanN0dXZ3eHl6goOEhYaHiImKkpOUlZaXmJmaoqOkpaanqKmqsrO0tba3 uLm6wsPExcbHyMnK0tPU1dbX2Nna4uPk5ebn6Onq8vP09fb3+Pn6/9oADAMBAAIRAxEAPwD3+iii gAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKA CiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAK KKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAoo ooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiii gAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKA CiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAK KKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAoo ooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiii gAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKA CiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAK KKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAoo ooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiii gAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKA CiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAK KKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAoo ooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiii gAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKA CiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAK KKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigAoo ooAKKKKACiiigAooooAKKKKACiiigA