PARA, AŞK VE İNTİKAM RİTÜELLERİ - Evde Yapabileceğiniz Ritüeller, Büyüler ve Tılsımlar. Jale Deniz

Читать онлайн.
Название PARA, AŞK VE İNTİKAM RİTÜELLERİ - Evde Yapabileceğiniz Ritüeller, Büyüler ve Tılsımlar
Автор произведения Jale Deniz
Жанр Сделай Сам
Серия
Издательство Сделай Сам
Год выпуска 0
isbn 9783752907643



Скачать книгу

siyah bir beze sarın ve gizlice o kişinin evine bırakın.

      3. TERK EDEN ESKİ SEVGİLİYİ SÜRÜNDÜRMEK İÇİN

      Gideni dönmeye mecbur eden ve onu yaptığına bin pişman ettiren bir zikirdir. Sevdiğiniz ve sizi terk eden, size aşk acısı çektiren birisinin vicdan azabı çekip geri dönmesini ve sizin peşinizden koşmasını mi istiyorsunuz? Bu durumda yapmanız gereken şey oldukça basit.

      Önce 660 defa “Ya Şedidel Batşi” okunur ve ardından bir kez şu dua okunur:

      “Fi kulübihim maradun fe za dehum (Size kötülük yapan kişinin ismi+Anne adı) al ahu merada ve lehum (Size kötük yapan kişinin ismi+Anne adı) azabun elimun bi ma kanü yekzibüne bi hakkı ya kahharül kabıdül şedidel batşi seriül mücibu.”

      • Erkek bayana okursa “binti” diye okuyacak. Diyelimki bayanın adı Ayşe ve o bayanın annesinin adı Hatice. Mesela: (Ayşe binti Hatice)

      • Bayan erkeğe okursa “ibni” diye okuyacak. Diyelimki erkeğin adı Ahmet ve o erkeğin annesinin adı Hatice. Mesela: (Ahmet ibni Hatice)

      Örnek:

      “Fi kulübihim maradun fe za dehum Ahmet ibni Hatice al ahu merada ve lehum Ahmet ibni Hatice azabun elimun bi ma kanü yekzibüne bi hakkı ya kahharül kabıdül şedidel batşi seriül mücibu.”

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «Литрес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на Литрес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

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