Таргетована реклама в соціальних мережах: просто в яблучко. Отримуйте більше клієнтів із Facebook та Instagram. Сергей Щербаков

Читать онлайн.



Скачать книгу

поведінкову аналітику відповідно до побаченого, внесіть корективи на посадкову сторінку (колір кнопок, розташування блоків, ілюстрації, тексти, гарантії і т. п.), щоб спробувати домогтися кращої конверсії. Пам’ятайте, що реклама – лише частина одного великого процесу.

      P. P. S. І ще дещо. Щоб зовсім уже спокійно спати, перед запуском реклами перевірте, наскільки коректно працюють решта частин механізму:

      • зробіть таємну закупівлю в магазині;

      • зробіть кілька контрольних дзвінків менеджеру з продажів;

      • попросіть друга замовити доставку й неупереджено оцінити її швидкість, точність, ергономічність;

      • ваші варіанти.

      1.8 Рекламний кабінет

      Праворуч підеш – кабінет створиш, ліворуч підеш – права передаси, прямо підеш – сам побачиш…

      Перед запуском рекламної кампанії ви можете перебувати в одній із трьох ситуацій:

      1. У вас уже є створений рекламний кабінет, і ви самі будете вести з нього рекламу (якщо так – нічого додатково робити не треба).

      2. У вас є створений рекламний кабінет, але займатися рекламою буде підрядник. Або ви самі підрядник (у такому разі слід передати права на кабінет).

      3. У вас немає рекламного кабінету, або ж він є, але ви про це не знаєте, оскільки рекламу ніколи не запускали (у такому разі його треба створити).

      Проаналізуймо крок за кроком кожну ситуацію.

      1.9 Facebook та Instagram

      На момент написання книжки для Instagram анонсовано створення окремого рекламного кабінету, але вся робота фактично виконується за допомогою функціоналу Facebook і зв’язування акаунтів (упевнений, що для вас не новина, що перша із цих соцмереж належить другій). Саме тому всі скріни, які ви побачите далі, зроблені з прикладом того майданчика, з якого фактично доводиться працювати.

      Увага: інтерфейс Facebook на скрінах і інферфейс Facebook на вашому комп’ютері можуть відрізнятися. Це нормально (адже соцмережі розвиваються, ще й намагаються бути ненудними). Шукайте кнопки з такими ж назвами в інших розділах меню, як вам підказує логіка.

      Отже, найпростіший спосіб створити рекламний акаунт у Facebook та Instagram – це клікнути на кнопку «створити рекламу» в меню.

      Слід дочекатися завантаження сторінки, а потім обрати мету реклами (про це ми поговоримо пізніше, а поки – обирайте будь-яку мету і налаштовуйте фейкову рекламу, просто щоб відкрити Ads Manager).

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4QAYRXhpZgAASUkqAAgAAAAAAAAAAAAAAP/sABFEdWNreQABAAQAAABkAAD/7gAOQWRvYmUAZMAAAAAB/9sAhAABAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAQEBAgICAgICAgICAgIDAwMDAwMDAwMDAQEBAQEBAQIBAQICAgECAgMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAwMDAw