Luuletus üksikust hundist. Aivar Lembit

Читать онлайн.

Название Luuletus üksikust hundist
Автор произведения Aivar Lembit
Жанр Зарубежные стихи
Серия
Издательство Зарубежные стихи
Год выпуска 0
isbn 9789916952719



Скачать книгу

      AIVAR LEMBIT

      LUULETUS ÜKSIKUST

      HUNDIST

      ROMAAN

      EESTI, 2020

      Autor: Aivar Lembit

      Toimetaja: Anneli Sihvart

      E-mail: [email protected]

      ISBN 978-9916-9527-1-9 (epub)

      Autoriõigus © Aivar Lembit, 2020. Kõik õigused kaitstud.

      Ühtegi selle raamatu osa ei ole lubatud ilma autori kirjaliku loata kasutada ega graafilisel, elektroonilisel, mehhaanilisel või mõnel muul viisil reprodutseerida, välja arvatud lühikeste tsitaatidena ja koos korrakohaste viidetega artiklites ja ülevaadetes.

       Raamatu tutvustus

      Raamatu vabakutseline nimeta minategelane, kes tuleb lihtsast ja igavlevast Eesti kolkalinnast, peab aru enda puntrasse jooksva elu üle. Uute ideede otsinguil otsustab ta end maineka ülikoolilinna lavaluulelaudadel proovile panna. Inimsuhted põimuvad luulega ning taas selgub, et Eesti on väga väike ja iial ei või teada, kes kellega ühes koolis või lasteaias käinud on. Paralleelselt minategelase saatusega kulgeb Sindi paisu juurest jääkülmast veest päästetud, ülessoojendatud, tagasi metsa lastud ja lõpuks kaduma jäänud noore hundi lugu. Kas samasugune lõpp ootab sümboolselt ees ka raamatu minategelast?

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив полную легальную версию на ЛитРес.

      Безопасно оплатить книгу можно банковской картой Visa, MasterCard, Maestro, со счета мобильного телефона, с платежного терминала, в салоне МТС или Связной, через PayPal, WebMoney, Яндекс.Деньги, QIWI Кошелек, бонусными картами или другим удобным Вам способом.

/9j/4AAQSkZJRgABAQAAAQABAAD/2wBDAAMCAgMCAgMDAwMEAwMEBQgFBQQEBQoHBwYIDAoMDAsK CwsNDhIQDQ4RDgsLEBYQERMUFRUVDA8XGBYUGBIUFRT/2wBDAQMEBAUEBQkFBQkUDQsNFBQUFBQU FBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBQUFBT/wAARCAH9Aa4DASIA AhEBAxEB/8QAHwAAAQUBAQEBAQEAAAAAAAAA