Кантова медитація. Alla Zelcer

Читать онлайн.
Название Кантова медитація
Автор произведения Alla Zelcer
Жанр Эзотерика
Серия
Издательство Эзотерика
Год выпуска 0
isbn 9785005196804



Скачать книгу

ти ідеї. Завдяки медитації нам вдається розширювати простір своєї свідомості, оновлюватися, наповнюватися енергією, що дає нам змогу рухатися далі, і лише після цього – вже уловлювати ідеї.

      Девід Лінч

      Буда говорив: медитація потрібна для того, щоб досліджувати себе і свій мозок. Спробуйте увійти в паралельну реальність, де немає ні болю, ні голоду, ні страждань, ні переживань.

      Медитація – це полум’я, яке палає інтенсивно, не залишаючи попелу. Слово, почуття, думка завжди залишають попіл, і жити на попелищі – шлях і спосіб життя цього світу.

      Джиду Кришнамурті

      Медитація – це дія бездіяльності.

      Ден Мілман

      Медитація – це просто процес перебування ума в його природному стані, який відкритий для виникнення думок, емоцій та відчуттів природним шляхом їх усвідомлює.

      Йонге Минг’юр Ринкоче

      Медитація призначена для вас, щоб ви глибше увійшли у самого себе, щоб ви домоглися того, що ваша Сахасрара хоче дати вам. Щоб ви досягли найвищого ступеня неприв’язаності і розуміння. Це досягається лише шляхом медитації.

      Шрі Матаджи

      Медитація – це не діяльність в ізоляції, а дія в повсякденному житті, яка потребує співпраці, чуттєвості і розумності.

      Джиду Кришнамурті

      Домашня робота може бути видом глибокої медитації.

      Ніл Доналд Уопш

      Медитація – це не побічний продукт якоїсь техніки. Медитація відбувається за межами розуму.

      Ошо

      Цей список можна продовжувати дуже довго, також можна написати список відомих людей, які практикують медитацію, і він виявиться досить довгим.

      Деяких все ж згадаю:

      Х«ю Джекман:

      «Під час медитації я можу розслабитися і перестати бути занепокоєним. Я не Х’ю Джекман. Я не батько. Я не чоловік. Я просто занурююся у цей потужний потік творення всього сущого. Я ніби купаюся в ньому. …. Ніщо ніколи не відкривало мені очі на навколишній світ так, як медитація. Вона дарує мені спокій і радість, а також умиротворення і тишу у цьому досить хаотичному житті!»

      Опра Уінфрі

      «Нині в усякому разі 6 мільйонів людей по всьому світі практикують трансцендентальну медитацію. Люди, які вірять у Христа, Будду, ті, хто шанує Коран, Тору, представники всіх релігій, всіх національностей використовують трансцендентальну медитацію у своєму житті»

      Камерон Діас:

      «Практика, яка несла мене удалину, – вона була найлегшим заняттям, яке я будь-коли виконувала. Не найпростішою технікою медитації, а найлегшою річчю взагалі, яку я коли-небудь опановувала».

      Орландо Блум:

      «Філософії, які стоять за медитаціями, дуже актуальні нині і це спосіб знайти хоч якесь умиротворення».

      Джиліан Андерсен:

      «Увесь сенс йоги і медитації полягає у з’єднанні з вищою частиною себе і потім у баченні того, що все живе якимось чином взаємопов’язане».

      Дик Ван Дайк, актор, комік, сценарист, продюсер:

      «Коли ви були дитиною, ви лежали на траві і спостерігали за хмарами нод головою, і ви у прямому розумінні цього слова не мали жодної думки в голові. Це медитація у чистому вигляді і ми її втрачаємо».

      Чак Норис, актор, каскадер:

      «Фізичні вправи, молитва і медитація є прикладами заспокійливих ритуалів. Уже доведено, що вони сприяють більш щасливому настрою, створюють позитивну траєкторію через щоденні життєві розчарування і незадоволення».

      Клінт Іствуд, актор, режисер:

      «Я не людина нью-ейдж, але я дійсно вірю в медитацію, і з цієї причини мені подобається буддизм. Коли я був у Японії, я ходив у буддистські храми і медитував та виявив, що це винагорода».

      Голді Хоун, актриса:

      «Медитація допомагає людям зберегти рівновагу і вносить поправки в лівий-правий мозок».

      Ширлі Маклейн, актриса:

      «Коли ви розслаблені, ваш ум відправляє вас у цілісну реальність. Не існує такого поняття як час, коли ви цілком розслаблені. Ось тому медитація працює. Пам’ятаєте, що раніше всі говорили про медитацію? А зараз подивіться – адже всі цим займаються».

      Це далеко не повний список, в нього також входять співаки, політики, дизайнери, модельєри, бізнесмени.

      Донна Каран, дизайнер-модельєр:

      «Я починаю свій день з практики для ума, тіла, душі – йоги, пілатесу або медитації».

      Рей Даліл, мільярдер, засновник Bridgewater Associates, найбільшої фірми хедж-фонду:

      «Медитація більше, ніж будь-що інше в моєму житті, є найбільшим інгредієнтом