Meditsiinimeediumi sellerimahl. Anthony William

Читать онлайн.
Название Meditsiinimeediumi sellerimahl
Автор произведения Anthony William
Жанр Здоровье
Серия
Издательство Здоровье
Год выпуска 0
isbn 9789916111321



Скачать книгу

      Originaali tiitel:

      Anthony William

      Medical Medium Celery Juice

      2019

      Kõik õigused käesolevale väljaandele on seadusega kaitstud. Kogu raamatut või ükskõik millist osa sellest ei ole lubatud reprodutseerida, paljundada ega levitada ükskõik millisel viisil või milliseks otstarbeks ilma autoriõiguse valdaja kirjaliku loata.

      Raamatu autor ei anna meditsiinilist ega muud professionaalset nõu. Teoses ei diagnoosita füüsilise ega vaimse tervise häireid ega pakuta konkreetseid meetodeid ühegi füüsilise terviseseisundi ravimiseks. Autor annab ainult isiklikel tähelepanekutel põhinevat üldharivat informatsiooni, mis võib lugejat aidata emotsionaalse ja vaimse tervise taastamise teekonnal. Autor ja kirjastaja ei kanna vastutust lugeja tegude ega otseste või kaudsete tagajärgede eest, mis on tingitud raamatus sisalduva informatsiooni kasutamisest. Lugeja peaks enne raamatus esitatud nõuannete järgimist või tõlgendamist konsulteerima arsti või muu vastava ala asjatundjaga.

      Tõlkinud Mari Ollino

      Toimetanud Evelin Piip

      Korrektor Mari Mets

      Kaane kujundanud Reet Helm

      Copyright © 2019 by Anthony William

      Originally published in 2019 by Hay House Inc., USA.

      All rights reserved.

      Trükiväljaanne © 2019 Kirjastus ERSEN

      Elektrooniline väljaanne (PDF) © 2020 Kirjastus ERSEN

      Elektrooniline väljaanne (ePub) © 2020 Kirjastus ERSEN

      Raamatu nr 11715

      ISBN (PDF) 978-9916-110-75-1

      ISBN (ePub) 978-9916-11-132-1

       Kirjastuse ERSEN kõiki e-raamatuid võite osta interneti-poest aadressil www.ersen.ee

      Raamat on pühendatud nendele miljarditele inimestele kogu maailmas, keda vaevavad tervisehäired.

      Maailm peab teid kuulama ja tõsiselt võtma.

      Teil on õigus terveneda.

      Anthony William, meditsiinimeedium

      „Sellerimahl on valguskiir, mis näitab meile maailmas teed ja aitab lootuse kaotanud inimesi.“

      Anthony William, meditsiinimeedium

      „Sina tunned oma terviseseisundit kõige paremini ja sinu tervenemislugu on oluline. See on tähtsam, kui sa arvata oskad. Kusagil on keegi, kes just praegu soovib kuulda sinu lugu ja niiviisi jõuda selle elumuutva ravimini.“

      Anthony William, meditsiinimeedium

      ESIMENE PEATÜKK

      Miks just sellerimahl?

      Sellerimahl aitab miljonitel inimestel terveneda.

      Tõesti? Sellerimahl? Võid köögiviljamahla ravitoimes kahelda, olenemata sellest, kas oled mahlast varem kuulnud või mitte.

      Tõesti. Sellerimahl.

      See ilmetu köögivili, mis mul külmikus närtsib?

      Just nii. See enamasti märkamatuks jääv ja alahinnatud ravimtaim (jah, ravimtaim), mida oled aeg-ajalt näinud tuunikalasalatis, praetäidises või näiteks selleri-mandlivõinäksides, on palju võimsam, kui arvatakse. Pead lihtsalt teadma, kuidas seda kasutada.

      Olen mitukümmend aastat soovitanud juua sellerimahla, seda võrratut tervendavat eliksiiri. Sellerimahl on taeva kingitus, olenemata sellest, kas inimene soovib vabaneda konkreetsest tervisehäirest või loodab lihtsalt, et salajane toonik taastab tema energia ja sära. Mul on aastakümnete vältel olnud au näha, kuidas inimeste elud tänu sellerimahlale paremaks muutuvad.

      Ajal, mil ilmus minu esimene terviseraamat „Meditsiinimeedium“, hakkasin sellerimahlast laiemale üldsusele rääkima. Sellest hetkest peale olen mahla maininud kõigis oma järgnevates teostes, kuna see mitmekülgne toonik on raamatu teemast olenemata olnud iga kord asjakohane. Mind on hämmastanud meditsiinimeediumi kogukond, kes on tervendava info võtnud oma südameasjaks. Avastanud ise, et sellerimahl tõesti toimib, on kogukonna liikmed üle terve maailma sõnumit levitanud ja oma positiivsetest kogemustest rääkinud. Kümned tuhanded inimesed on postitanud hämmastavaid enne-ja-pärast fotosid, et näidata nende senisest klaarimat nahka, säravamaid silmi, tugevamat keha ja elujõudu. Piltidega kaasnevad lood on veelgi imelisemad. Mõned kirjeldavad, kuidas sellerimahl nende elu päästis. Inimesed, kellele tervis varem muret tegi ning kellel nüüd hästi läheb, julgustavad sõpru ja võõraid. Oleme algatanud liikumise.

      Kuna sellerimahlale pööratakse palju tähelepanu, võib tunduda, et tegu on moejoogiga, mis on homseks unustatud. Kinnitan, et see ei ole mööduv nähtus. Erinevalt paljudest muudest tervisetrendidest pole sellerimahla laia leviku aluseks mõjurühmadelt saadud raha, nagu tervisetrendide puhul sageli juhtub. See hakkas levima, kuna inimesed tervenevad tõesti. Sellerimahl on praegu veelgi kasulikum kui aastate eest, mil ma seda tutvustama hakkasin. See on tulevastel kümnenditel veelgi olulisem. Kui paned raamatu praegu kõrvale ja võtad selle taas kätte mitme aasta pärast, leiad teosest endiselt tervendavad tõed, mida sa vajad. Need ei muutu uute toitumisteooriate tõttu kehtetuks. Sellerimahl tugevdab su tervist ja suurendab elujõudu igal ajal. Muud tervisetrendid tulevad ja lähevad, kuna need polnud algusest peale õiged lahendused. Sellerimahl on teistsugune: selle jõud on tõeline ja igavene.

      Sellermahlaliikumise algus

      Jumalalt juhatust saanud, soovitasin sellerimahla esimest korda 1975. aastal trepist alla kukkunud pereliikmele, vähendamaks seljavigastusega kaasnenud põletikku. Soovitus oli tol ajal ennekuulmatu. Mul on ühtlasi selgelt meeles, et soovitasin sellerimahla 1977. aastal peretuttavale, keda vaevas raskekujuline reflukshaigus.

      Kolmeteist- ja neljateistaastasena olin kohalikus supermarketis saalitöötaja. Andsin kaupluses sageli tervisenõu inimestele, kes seda palusid. Viisin haigusnähtude ja tervisehäirete käes vaevlevad inimesed aiasaaduste osakonda ning valisime koos välja puu- ja köögiviljad, mida nad vajasid. Ülemus küsis minult, mis neid inimesi veelgi tõhusamalt aitaks. „Noh,“ vastasin, „mahlapressi oleks vaja.“ Ülemus ostiski mahlapressi.

      Alati, kui tekkis vajadus – kui klient kannatas artriidi, podagra, suhkurtõve, seedetrakti talitlushäirete või muude haigusnähtude ja tervisehäirete käes −, haarasin köögiviljaletilt sellerikimbu, pesin ära, lasin läbi mahlapressi ja viisin hädalisele suure kruusitäie puhast sellerimahla. Harilikult valmistasin nelisada kaheksakümmend milliliitrit mahla ja soovitasin seda imelist taimset ravimit juua sealsamas poeriiulite vahel. Tundlikuma organismiga inimestel soovitasin võtta kaupluses paar lonksu ja käskisin ülejäänu ära juua autos või kodus. Mu ülemus võttis raha ainult selleri eest. Kassapidajad lisasid ostlejate arvele ühe sellerikimbu hinna. Mõned tervisehäirete küüsis olnud kliendid tundsid juba poest lahkudes end paremini.

      Minult küsiti sageli: „Kas sul on midagi, millega mahla magustada?“ Paljud inimesed polnud veel mahla pressimisest kuulnudki ning värske köögiviljamahl, rääkimata sellerimahlast, tundus väga kummaline. Inimesed, kellele mahla pressimine polnud võõras nähtus, tahtsid sellerimahlale maitseks lisada porgandi-, õuna- või peedimahla. Ütlesin alati: „See vähendaks sellerimahla ravitoimet. Muud mahlad takistaksid tervendavate kobarsoolade tööd.“ (Räägin neist peagi lähemalt.)

      Vanemad andsid mõnikord ka lastele sellerimahla. Kui lapsel oli köha, valmistasin mahla ja ema käskis lapsel juua. Vanemad usaldasid mind, kuna nad nägid, et mahl toimis. Sellerimahl oli võimas ravim. Kui poes hunniku komme ära söönud laps röökis või nuttis, andis ema või isa talle pisut sellerimahla ning laps rahunes kiiresti. Mahl mõjus hämmastavalt tõhusalt vere suhkrusisalduse suurenemise ja vähenemisega kaasnevate meeleolu kõikumiste ja jonnihoogude korral.

      Jooksin pidevalt riiulite ja mahlapressi vahet, kuna pidin aparaati puhastama ja sellerimahla