Koordinaatidel põhinev kaugvaatluse treeningu käsiraamat. CRV meetod. Stanford Research Institute (SRI International)

Читать онлайн.
Название Koordinaatidel põhinev kaugvaatluse treeningu käsiraamat. CRV meetod
Автор произведения Stanford Research Institute (SRI International)
Жанр Книги для детей: прочее
Серия
Издательство Книги для детей: прочее
Год выпуска 0
isbn 9789949018161



Скачать книгу

raamatu tõlkija Tommi Topelund’i selgitus

      See käsiraamat on soovitatav hankida neil, kel on algteadmised struktureeritud kaugvaatlusest või on lugenud eesti keeles ilmunud raamatut „Kaugvaatluse Käsiraamatu esimest osa. TDS-meetod”. Samas on käesolev treeningu käsiraamat mõeldud huvi äratamiseks ka neile, kel pole mittemingisuguseid teadmisi kaugvaatlusest. Selle treeningu käsiraamatu läbilugejal, kel tekib huvi kaugvaatlust ka reaalselt kasutama õppida, soovitan hankida „Kaugvaatluse Käsiraamat. Esimene osa. TDS-meetod“. Kindlasti on kasulik lugeda mõlemit käsiraamatut, sest üks täiendab teist.

      Käsiraamatu esimesest, „TDS-meetodi“-osast leiate üldtutvustuse kaugvaatluse kohta ja detailse õpetuse etapiviisilise kaugvaatluse TDS-meetodi kasutamiseks. „Kaugvaatluse käsiraamat. TDS-meetod” ja „Koordinaatidel Põhineva Kaugvaatluse Treeningu Käsiraamat” on tõlgitud neile, kes ei valda piisavalt inglise keelt, kuid on siiski huvitatud kaugvaatlusest ja selle psühhoenergeetilise tehnoloogia õppimisest.

      Tsiteerin salajases programmis struktueeritud kaugvaatluse tehnoloogia väljatöötamisest jutustavast selle programmi algatajate Russel Targi ja Harald Puthoff’i raamatust „Mind-Reach.Scientists Look at Psychic Abilities”.

      Kaugvaatlus on inimese tajumisvõime pääseda ainuüksi mentaalseid vahendeid kasutades, ligi informatsioonile, mis on tõkestatud distantsi, varjestuse või ajaga.

      Praegu saab tunnistada, et enam kui kahe kümnendi jooksul oli kaugvaatlus valitsuse jõulise pingutusena ka uuritavaks valdkonnaks. Selline ponnistus oli ajendatud Külma Sõja aegsetest muredest, et kas teadaolevalt Nõukogude Liidus läbi viidavad sarnased ulatuslikud uuringud võisid olla tõsiseks ohuks Ameerika Ühendriikidele.

      Enam kui 20 aasta jooksul toimunud uuringutele ja katsetele kulutati üle 20 miljoni dollari USA maksumaksjate raha. Selline tegevus toimus salastatud programmides, mis kandsid nimesid nagu GRILL FLAME, CENTER LANE, SUN STREAK, SCANATE, STAR GATE. Nende programmide ühe tulemusena töötati välja käesolev käsiraamat.

      See käsiraamat on eesti keelde tõlgitud Palyne Gaenir’i poolt avaldatud käsikirja põhjal, mis võib tõenäoliselt olla käsiraamatu algne versioon. Samas leidsin ma ka käsiraamatu Remoteviewed.com lehelt, mis sisaldab rohkem ja laiemalt seletatud mõisted nii sisu- kui sõnastiku-osas. Lisasin eestikeelsesse tõlkesse ka sealt leitud termineid, et mõistete seletav osa põhjalikum saaks.

      Lisaks võib Remoteviewed.com lehelt leida ingliskeelset täiendavat ja põhjalikku infot kaugvaatluse programmi väljatöötamisest, töötajatest ning väljatöötatud meetodist endast.

      Palyne Gaenir märgib enda postitatud käsiraamatu lõppmärkustes:

      Ametlikult koostati käesolev CRV käsiraamat 1986. aastal. See kirjutati Paul H. Smith (major, erus) poolt ning põhineb hr Ingo Swann’i meetoditel. Käsiraamat oli tellimustöö. Tellijateks olid SRI-I (SRI-I tasus Swann’ile nende (patenteeritud) meetodite arenduse eest) ja Kaitseluure Agentuur (DIA), (tasus Smith’ile selle käsiraamatu kirjutamise eest). Kuigi see dokument salastati (tõstatades küsimuse, miks hr Dames levitas seda avalikult kuue aasta jooksul enne selle projekti avalikustamist) tehes sellest valitsuse omandi, või et see oli salastatud, mis asetaks selle dokumendi otseselt avalikku omandisse. USA valitsus ei saa omandada autoriõigust – nad saavad salastada. Autoriõigusi, erinevalt kaubamärkidest, ei saa patenteerida, kuid saab seada tingimusi ja dateerida algset loomingut.

      Lisaks palus Palyne Gaenir kirjutada USA esimeses salajases sõjalises kaugvaatluse üksuses teeninud Paul H. Smith’il (major, erus) sellele käsiraamatule omapoolse tutvustuse.

      „Koordinaatidel Põhineva Kaugvaatluse Treeningu Käsiraamat” on tasuta jagamiseks või müümiseks minimaalse tasu eest, kui teisiti pole võimalik.

      See raamat on avalik dokument. Selle käsiraamatu tõlkija ja Kirjastus OM ei oma käesoleva dokumendi üle mittemingisuguseid autoriõigusi, välja arvatud selle eestikeelsele tõlkele.

      Selle raamatu tõlkija, kirjastaja ega levitaja ei vastuta teose kasutamisest või väärkasutamisest isikule või varale tekkinud trauma, kahju ja/või rahalise kaotuse eest. Kuna teoses on tehtud kõik siin leiduva info usaldusväärsuse tagamiseks, lasub vastutus raamatus kirjeldatud meetodite, strateegiate, juhendite või ideede väär- või kohatust kasutamisest tingitud probleemide korral hoolimatusest või muul, ükskõik millisel moel, ainult lugejal endal.

      Enne selles raamatus jagatud meetodite ja tehnikate kasutamist on soovitatav läbida asjatundlik professionaalne meditsiiniline nõustamine.

      Dokumendi tõlkinud: Tommi Topelund

      Korrektuur: Enn Tilde

      ISBN: 978-9949-01-816-1

      KOORDINAATIDEL PÕHINEVA KAUGVAATLUSE TREENINGU KÄSIRAAMAT

      CRV-MEETOD

      Stanford Research Institute

      (Nüüd SRI International)

      The Coordinated Remote Viewing Manual

      Original Dated May 1, 1986. Posted publicly July 5, 1998.

      Used as manual for CRV training.

      Used as reference manual for CRV training.

      As historical document.

      Copyright issues.

      This document was written and dated 1986. The following document has been prepared to serve as a comprehensive explanation of the theory and mechanics of coordinate remote viewing (CRV) as developed by SRI-International, Menlo Park, California. It is intended for individuals who have no in depth understanding of psychoenergetic technology and as a guide for future training programs. Particual attention should be paid to the glossary at the end of the document and to the terms as defined in the text, as they are the only acceptable definitions to be used when addressing the methodology presented. It is suggested that the document be read several times to enhance understanding.

      „Koordinaatidel Põhineva Kaugvaatluse Treeningu Käsiraamatu” algne versioon on dateeritud 1. mai 1986. aasta kuupäevaga ning avalikustatud Palyne Gaenir poolt 5. juulil 1998. aastal. Algne dokument on hetkel kättesaadav siit: https://archive.org/stream/pdfy--9LuAz4--whBqIcg/CIA%20Remote%20Viewing%20Manual_djvu.txt

      Kasutatud CRV-meetodi treeninguks.

      Kasutatud lisakirjandusena CRV-meetodi treeningul.

      Käsitletakse ajaloolise dokumendina.

      Käesolev dokument koostati ja dateeriti 1986. aastal. Vastav dokument koostati Californias Menlo Park’is, SRI International poolt CRV-kaugvaatluse meetodi teooria ja protseduuride detailseks seletamiseks. See dokument on mõeldud neile, kel pole mitte mingisugust põhjalikku arusaamist psühhoenergeetilisest tehnoloogiast. Samuti on see dokument treeningute juhendiks. Erilist tähelepanu tuleks pöörata käesoleva dokumendi lõpus olevale sõnastikule ja tekstis sisalduvatele mõistetele, kuna need on ainukesed siin dokumendis kirjeldatud metodoloogias kasutatavad aktsepteeritud definitsioonid. Selles dokumendis sisalduva informatsioonist arusaamiseks on soovitatav lugeda seda mitu korda.

      Конец ознакомительного фрагмента.

      Текст предоставлен ООО «ЛитРес».

      Прочитайте эту книгу целиком, купив